Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling

Scroll naar beneden

Lotte & Patrick

23 maart 2018

Bij deze bruiloft gingen we de bruidsreportage in de Efteling fotograferen, hoe leuk is dat! De dag van Lotte en Patrick begonnen we in Tilburg. Lotte was bij haar moeder en werd door de visagist klaar gemaakt voor haar grote dag. Michael begon bij Patrick waar het hele gezin nog gezellig aan de ontbijttafel zat. Tijd genoeg om in zijn pak te duiken!

Maar ook bij Lotte verliep alles rustig en hield de ceremoniemeester alles goed in de gaten. Nadat de visagist klaar was werd Lotte in haar jurk geholpen. Maar het moment erna bleek nog spannender te zijn; de ontmoeting! Patrick stond vol spanning bij de open voordeur te wachten en zag zijn aanstaande vrouw van de trap lopen. Een moment van bewondering maar ook het prettige gevoel om weer samen te zijn.

De ceremoniemeester zorgde er voor dat we snel naar de Efteling konden vertrekken voor de bruidsreportage want er stond een flinke route uitgestippeld. Zelf wonen wij in de buurt van de Efteling maar dit was de eerste keer dat we een bruidsreportage in deze betoverde wereld mochten fotograferen. Dus wij keken er erg naar uit. Met forse stappen liepen de bruid en bruidegom door het park, op naar de plekken die ze in gedachten hadden. Wat vloog de tijd voorbij! De 2 uur waren zo vol.

De ceremonie zelf vond plaats in het lieve stadhuis van Udenhout. De zaal was gevuld met familie en vrienden die toezagen hoe dit stel elkaar het ja-woord gaven en getrouwd het pand verlieten. En deze groep gezellige mensen reden daarna na Peerke Donders in Tilburg want op dit huwelijk moest natuurlijk geproost worden. Het werd een gezellige middag in Tilburg, en toen de daggasten aan tafel zaten werden er nog mooie speeches voorgedragen. Lotte en Patrick bleven maar glunderen. :-) De avond werd afgesloten met een feest op dezelfde locatie. Wij hebben het einde niet gezien maar als het begin al zo stevig begon kan dat alleen maar een goed feestje zijn geweest.

Lotte en Patrick wij wensen jullie een betoverend huwelijk samen. Bedankt voor jullie vertrouwen!
Bruid krijgt haarlak in haar haar Twee mensen kijken toe vanuit de deuropening hoe bruidegom zich omkleed Bruidegom wordt geholpen door moeder met manchetknoop Jonge bruid krijgt make up op door visagiste Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidsreportage bij De Magische klok in de Efteling Bruidsreportage bij het huis van het meisje met de zwavelstokjes in de Efteling Bruidsreportage in de Japanse tuin van de Efteling in Kaatsheuvel Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidsreportage bij het land van Laaf in de Efteling Overzichtfoto van de Efteling vanaf de Pagode Bruid en bruidegom lopen langs muur in Anton Pieck stijl Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidegom loopt met zijn moeder de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout Bruid komt met haar vader de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidspaar loopt door haag van gasten bij het stadhuis van Udenhout Groepsfoto met vrienden op een bruiloft Man geeft vrolijke speech op bruiloft bij Peerke Donders in Tilburg Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling silhouette bij avondlicht van bruidspaar Bruidegom houdt speech aan tafel met gasten bij Peerke Donders in tilburg Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidspaar doet openings dans Mensen dansen uitbundig op feest Bruidspaar danst vrolijk op de dansvloer bij Peerke Donders in Tilburg
352

Lotte & Patrick's adresjes:

Receptie en feestlocatie:   Peerke Donders in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidspaar loopt over brug bij kasteel Dussen.

Trouwen in Oosterhout

Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag, De Seterse Hoeve in Oosterhout, is bekend bij ons omdat wij daar gelijk een drankje op het terras hebben genomen na het introductiegesprek bij Michelle en Raymond. Het was lekker weer dus dat was helemaal niet erg :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →