background

Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling

Lotte & Patrick

23 maart 2018


Bij deze bruiloft gingen we de bruidsreportage in de Efteling fotograferen, hoe leuk is dat! De dag van Lotte en Patrick begonnen we in Tilburg. Lotte was bij haar moeder en werd door de visagist klaar gemaakt voor haar grote dag. Michael begon bij Patrick waar het hele gezin nog gezellig aan de ontbijttafel zat. Tijd genoeg om in zijn pak te duiken!

Maar ook bij Lotte verliep alles rustig en hield de ceremoniemeester alles goed in de gaten. Nadat de visagist klaar was werd Lotte in haar jurk geholpen. Maar het moment erna bleek nog spannender te zijn; de ontmoeting! Patrick stond vol spanning bij de open voordeur te wachten en zag zijn aanstaande vrouw van de trap lopen. Een moment van bewondering maar ook het prettige gevoel om weer samen te zijn.

De ceremoniemeester zorgde er voor dat we snel naar de Efteling konden vertrekken voor de bruidsreportage want er stond een flinke route uitgestippeld. Zelf wonen wij in de buurt van de Efteling maar dit was de eerste keer dat we een bruidsreportage in deze betoverde wereld mochten fotograferen. Dus wij keken er erg naar uit. Met forse stappen liepen de bruid en bruidegom door het park, op naar de plekken die ze in gedachten hadden. Wat vloog de tijd voorbij! De 2 uur waren zo vol.

De ceremonie zelf vond plaats in het lieve stadhuis van Udenhout. De zaal was gevuld met familie en vrienden die toezagen hoe dit stel elkaar het ja-woord gaven en getrouwd het pand verlieten. En deze groep gezellige mensen reden daarna na Peerke Donders in Tilburg want op dit huwelijk moest natuurlijk geproost worden. Het werd een gezellige middag in Tilburg, en toen de daggasten aan tafel zaten werden er nog mooie speeches voorgedragen. Lotte en Patrick bleven maar glunderen. :-) De avond werd afgesloten met een feest op dezelfde locatie. Wij hebben het einde niet gezien maar als het begin al zo stevig begon kan dat alleen maar een goed feestje zijn geweest.

Lotte en Patrick wij wensen jullie een betoverend huwelijk samen. Bedankt voor jullie vertrouwen!


Bruid krijgt haarlak in haar haarTwee mensen kijken toe vanuit de deuropening hoe bruidegom zich omkleedBruidegom wordt geholpen door moeder met manchetknoopJonge bruid krijgt make up op door visagisteBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de EftelingBruidsreportage bij De Magische klok in de EftelingBruidsreportage bij het huis van het meisje met de zwavelstokjes in de EftelingBruidsreportage in de Japanse tuin van de Efteling in KaatsheuvelBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de EftelingBruidsreportage bij het land van Laaf in de EftelingOverzichtfoto van de Efteling vanaf de PagodeBruid en bruidegom lopen langs muur in Anton Pieck stijlBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de EftelingBruidegom loopt met zijn moeder de trouwzaal binnen in het stadhuis van UdenhoutBruid komt met haar vader de trouwzaal binnen in het stadhuis van UdenhoutBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de EftelingBruidspaar loopt door haag van gasten bij het stadhuis van UdenhoutGroepsfoto met vrienden op een bruiloftMan geeft vrolijke speech op bruiloft bij Peerke Donders in TilburgBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Eftelingsilhouette bij avondlicht van bruidspaarBruidegom houdt speech aan tafel met gasten bij Peerke Donders in tilburgBruidsreportage in Kaatsheuvel bij de EftelingBruidspaar doet openings dansMensen dansen uitbundig op feestBruidspaar danst vrolijk op de dansvloer bij Peerke Donders in Tilburg
352

Lotte & Patrick's adresjes

Receptie en feestlocatie:Peerke Donders in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes