Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling

Bruidsreportage op carousel van de Efteling in Kaatsheuvel

Lotte & Patrick

23 maart 2018

Bij deze bruiloft gingen we de bruidsreportage in de Efteling fotograferen, hoe leuk is dat! De dag van Lotte en Patrick begonnen we in Tilburg. Lotte was bij haar moeder en werd door de visagist klaar gemaakt voor haar grote dag. Michael begon bij Patrick waar het hele gezin nog gezellig aan de ontbijttafel zat. Tijd genoeg om in zijn pak te duiken!

Maar ook bij Lotte verliep alles rustig en hield de ceremoniemeester alles goed in de gaten. Nadat de visagist klaar was werd Lotte in haar jurk geholpen. Maar het moment erna bleek nog spannender te zijn; de ontmoeting! Patrick stond vol spanning bij de open voordeur te wachten en zag zijn aanstaande vrouw van de trap lopen. Een moment van bewondering maar ook het prettige gevoel om weer samen te zijn.

De ceremoniemeester zorgde er voor dat we snel naar de Efteling konden vertrekken voor de bruidsreportage want er stond een flinke route uitgestippeld. Zelf wonen wij in de buurt van de Efteling maar dit was de eerste keer dat we een bruidsreportage in deze betoverde wereld mochten fotograferen. Dus wij keken er erg naar uit. Met forse stappen liepen de bruid en bruidegom door het park, op naar de plekken die ze in gedachten hadden. Wat vloog de tijd voorbij! De 2 uur waren zo vol.

De ceremonie zelf vond plaats in het lieve stadhuis van Udenhout. De zaal was gevuld met familie en vrienden die toezagen hoe dit stel elkaar het ja-woord gaven en getrouwd het pand verlieten. En deze groep gezellige mensen reden daarna na Peerke Donders in Tilburg want op dit huwelijk moest natuurlijk geproost worden. Het werd een gezellige middag in Tilburg, en toen de daggasten aan tafel zaten werden er nog mooie speeches voorgedragen. Lotte en Patrick bleven maar glunderen. :-) De avond werd afgesloten met een feest op dezelfde locatie. Wij hebben het einde niet gezien maar als het begin al zo stevig begon kan dat alleen maar een goed feestje zijn geweest.

Lotte en Patrick wij wensen jullie een betoverend huwelijk samen. Bedankt voor jullie vertrouwen!
Bruid krijgt haarlak in haar haar
Twee mensen kijken toe vanuit de deuropening hoe bruidegom zich omkleed
Bruidegom wordt geholpen door moeder met manchetknoop
Jonge bruid krijgt make up op door visagiste
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
Bruidsreportage bij De Magische klok in de Efteling
Bruidsreportage bij het huis van het meisje met de zwavelstokjes in de Efteling
Bruidsreportage in de Japanse tuin van de Efteling in Kaatsheuvel
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
Bruidsreportage bij het land van Laaf in de Efteling
Overzichtfoto van de Efteling vanaf de Pagode
Bruid en bruidegom lopen langs muur in Anton Pieck stijl
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
Bruidegom loopt met zijn moeder de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout
Bruid komt met haar vader de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
Bruidspaar loopt door haag van gasten bij het stadhuis van Udenhout
Groepsfoto met vrienden op een bruiloft
Man geeft vrolijke speech op bruiloft bij Peerke Donders in Tilburg
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
silhouette bij avondlicht van bruidspaar
Bruidegom houdt speech aan tafel met gasten bij Peerke Donders in tilburg
Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling
Bruidspaar doet openings dans
Mensen dansen uitbundig op feest
Bruidspaar danst vrolijk op de dansvloer bij Peerke Donders in Tilburg

Lotte & Patrick's adresjes:

Receptie en feestlocatie:    Peerke Donders in Tilburg


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Sietske en Mark trouwden op een voor ons bekende locatie. Alleen de naam was voor ons nieuw! De Vlaamsche schuur in Dongen heet voortaan de Vlaamsche Spijcker; even wennen dus. Niet alleen de locatie was voor ons bekend, ook de familie van Sietske. 2 jaar geleden trouwde haar zus Fraukje dus voor ons weer veel bekende gezichten :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar mijn weer-app had goed nieuws: Deze ruitenwissers zouden na aankomst overbodig zijn want het zou dan droog blijven tot de avond. En dat klopte!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Nicole en Maarten hadden er voor gekozen om bij Kasteel Maurick in Vught te trouwen. Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Wij waren er al eerder geweest maar deze keer ontdekten wij weer nieuwe ruimtes in het kasteel. Maar voor ons begon deze dag in Tilburg waar mijn (Hiske) eerste foto al meteen een emotioneerde bruid was.......
lees verder →