Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling

Scroll naar beneden

Lotte & Patrick

23 maart 2018

Bij deze bruiloft gingen we de bruidsreportage in de Efteling fotograferen, hoe leuk is dat! De dag van Lotte en Patrick begonnen we in Tilburg. Lotte was bij haar moeder en werd door de visagist klaar gemaakt voor haar grote dag. Michael begon bij Patrick waar het hele gezin nog gezellig aan de ontbijttafel zat. Tijd genoeg om in zijn pak te duiken!

Maar ook bij Lotte verliep alles rustig en hield de ceremoniemeester alles goed in de gaten. Nadat de visagist klaar was werd Lotte in haar jurk geholpen. Maar het moment erna bleek nog spannender te zijn; de ontmoeting! Patrick stond vol spanning bij de open voordeur te wachten en zag zijn aanstaande vrouw van de trap lopen. Een moment van bewondering maar ook het prettige gevoel om weer samen te zijn.

De ceremoniemeester zorgde er voor dat we snel naar de Efteling konden vertrekken voor de bruidsreportage want er stond een flinke route uitgestippeld. Zelf wonen wij in de buurt van de Efteling maar dit was de eerste keer dat we een bruidsreportage in deze betoverde wereld mochten fotograferen. Dus wij keken er erg naar uit. Met forse stappen liepen de bruid en bruidegom door het park, op naar de plekken die ze in gedachten hadden. Wat vloog de tijd voorbij! De 2 uur waren zo vol.

De ceremonie zelf vond plaats in het lieve stadhuis van Udenhout. De zaal was gevuld met familie en vrienden die toezagen hoe dit stel elkaar het ja-woord gaven en getrouwd het pand verlieten. En deze groep gezellige mensen reden daarna na Peerke Donders in Tilburg want op dit huwelijk moest natuurlijk geproost worden. Het werd een gezellige middag in Tilburg, en toen de daggasten aan tafel zaten werden er nog mooie speeches voorgedragen. Lotte en Patrick bleven maar glunderen. :-) De avond werd afgesloten met een feest op dezelfde locatie. Wij hebben het einde niet gezien maar als het begin al zo stevig begon kan dat alleen maar een goed feestje zijn geweest.

Lotte en Patrick wij wensen jullie een betoverend huwelijk samen. Bedankt voor jullie vertrouwen!
Bruid krijgt haarlak in haar haar Twee mensen kijken toe vanuit de deuropening hoe bruidegom zich omkleed Bruidegom wordt geholpen door moeder met manchetknoop Jonge bruid krijgt make up op door visagiste Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidsreportage bij De Magische klok in de Efteling Bruidsreportage bij het huis van het meisje met de zwavelstokjes in de Efteling Bruidsreportage in de Japanse tuin van de Efteling in Kaatsheuvel Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidsreportage bij het land van Laaf in de Efteling Overzichtfoto van de Efteling vanaf de Pagode Bruid en bruidegom lopen langs muur in Anton Pieck stijl Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidegom loopt met zijn moeder de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout Bruid komt met haar vader de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidspaar loopt door haag van gasten bij het stadhuis van Udenhout Groepsfoto met vrienden op een bruiloft Man geeft vrolijke speech op bruiloft bij Peerke Donders in Tilburg Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling silhouette bij avondlicht van bruidspaar Bruidegom houdt speech aan tafel met gasten bij Peerke Donders in tilburg Bruidsreportage in Kaatsheuvel bij de Efteling Bruidspaar doet openings dans Mensen dansen uitbundig op feest Bruidspaar danst vrolijk op de dansvloer bij Peerke Donders in Tilburg
352

Lotte & Patrick's adresjes:

Receptie en feestlocatie:   Peerke Donders in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen op Landgoed de Salentein

Trouwen op Landgoed de Salentein

Marloes en Floris hadden er voor gekozen om op Landgoed de Salentein te trouwen. Een prachtig landgoed in Gelderland waar wij nog niet eerder geweest waren. Het is van binnen modern met behoud van oude details. Alle ruimtes zijn er ruim en uitnodigend.....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar mijn weer-app had goed nieuws: Deze ruitenwissers zouden na aankomst overbodig zijn want het zou dan droog blijven tot de avond. En dat klopte!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Nicole en Maarten hadden er voor gekozen om bij Kasteel Maurick in Vught te trouwen. Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Wij waren er al eerder geweest maar deze keer ontdekten wij weer nieuwe ruimtes in het kasteel. Maar voor ons begon deze dag in Tilburg waar mijn (Hiske) eerste foto al meteen een emotioneerde bruid was.......
lees verder →