Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek

Scroll naar beneden

Fabiane & Arthur

07 oktober 2017

Op deze mooie datum zeven-tien-zeventien reden wij naar Gelderland om de bruiloft van Fabiane en Arthur te fotograferen. Het zou een leuke gevulde dag gaan worden. Als fotolocatie hadden ze De Melkfabriek in Arnhem uitgekozen. Dirk Zeelenberg zou hun gaan trouwen en de gasten zouden zich geen minuut vervelen die dag want de Hollandse spellen zouden al klaar staan op Landgoed Klarenbeek.

Beide hadden in Hotel de Veluwse Bos overnacht met familie en vrienden. Arthur had met hun gasten een gezamenlijk ontbijt en Fabiane was al op haar hotelkamer met de visagist. Al snel werd ze vergezeld door haar zus en vriendin die er superveel zin in hadden en er heerlijk op los kwebbelden. Omdat het bruidspaar de ontmoeting buiten plaats wilden laten vinden zochten de dames net zolang naar een weer-App die op dat tijdstip droog weer aan zou geven, wat een tip! ;-) Arthur werd naar zijn mooie Fabiane geloodst die vanachter het gordijn tevoorschijn kwam. Geen idee of het toen echt droog was want iedereen was geheel onder de indruk om dat te voelen.

In een supergave robuuste pick-up reden ze naar de Melkfabriek in Arnhem waar we de reportage foto's maakten. Echt een locatie voor dit bruidspaar maar ook voor ons! Een te gekke vervallen fabriek waar je een post-apocalyptische gevoel bij krijgt. Maar ondertussen kwam de tijd van de ceremonie dichterbij en reden wij vast vooruit om de aankomst van dit bruidspaar op de foto te zetten. Bij Klarenbeek vond de ceremonie plaats waar Dirk Zeelenberg de gasten en het bruidspaar vermaakte en ontroerde. Twee emoties die voor vreugde tranen zorgen.

Na de ceremonie was er ook geen moment dat de gasten zich zouden kunnen vervelen want na de toast konden ze Hollandse spelletjes gaan doen. Dit gezelschap zou zich, volgens ons, al niet snel vervelen maar met deze spelletjes (en wijntjes) werd het een supergezellig middag. Met voor ons vele momenten om te fotograferen natuurlijk want er is lekker veel actie! Dit alles wed opgevolgd door amuse, een shoe-game, diner, verschillende speeches, taart aansnijden en na de openingsdans knalde het feest los! Fabiane en Arthur, wat een dag! In de auto naar huis hebben wij deze toffe momenten samen nog besproken want jullie hadden een mooie dag in elkaar gezet. Veel geluk samen.
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruid krijgt make-up op door visagist Bruidegom doet strik bij zichzelf om Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidegom met vrienden in hotelkamer Twee mannen verzorgen baard voor spiegel in een badkamer Bruidegom wordt in chilet geholpen door vrienden Bruid krijgt haarlak in haar Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Knoopjes van bruidsjurk wordt door vriendinnen gesloten Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruid stapt deur door tijdens eerste ontmoeting Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidspaar bij oude chevrolet pick up Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidspaar met runningschoenen aan Bruid en bruidegom poseren in oude melkfabriek in arnhem Bruidspaar in oude chevrolet pick-up wordt ontvangen door gasten Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Overzicht van ceremonie bij locatie Klarenbeek Dirk zeelenberg groet door raam bij Landgoed klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruid met sigaar in mond schuift ring aan vinger van bruidegom Bruidspaar swingt door het middenpad van de ceremonie Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Man doet oud Hollandsspel met vallende stokken Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Mensen spelen oud Hollandsspel met knikker en hamers Bruidspaar doet het schoenenspel Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidspaar snijdt taart aan Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek Bruidspaar doet openingsdans op Landgoed klarenbeek
317

Fabiane & Arthur's adresjes:

Visagie en Hairstylist:   Marloes Mulder uit Oosterhout (Gld)
Trouwlocatie:   Landgoed Klarenbeek in Klaarenbeek

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →