Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek

Scroll naar beneden

Fabiane & Arthur

07 oktober 2017

Op deze mooie datum zeven-tien-zeventien reden wij naar Gelderland om de bruiloft van Fabiane en Arthur te fotograferen. Het zou een leuke gevulde dag gaan worden. Als fotolocatie hadden ze De Melkfabriek in Arnhem uitgekozen. Dirk Zeelenberg zou hun gaan trouwen en de gasten zouden zich geen minuut vervelen die dag want de Hollandse spellen zouden al klaar staan op Landgoed Klarenbeek.

Beide hadden in Hotel de Veluwse Bos overnacht met familie en vrienden. Arthur had met hun gasten een gezamenlijk ontbijt en Fabiane was al op haar hotelkamer met de visagist. Al snel werd ze vergezeld door haar zus en vriendin die er superveel zin in hadden en er heerlijk op los kwebbelden. Omdat het bruidspaar de ontmoeting buiten plaats wilden laten vinden zochten de dames net zolang naar een weer-App die op dat tijdstip droog weer aan zou geven, wat een tip! ;-) Arthur werd naar zijn mooie Fabiane geloodst die vanachter het gordijn tevoorschijn kwam. Geen idee of het toen echt droog was want iedereen was geheel onder de indruk om dat te voelen.

In een supergave robuuste pick-up reden ze naar de Melkfabriek in Arnhem waar we de reportage foto's maakten. Echt een locatie voor dit bruidspaar maar ook voor ons! Een te gekke vervallen fabriek waar je een post-apocalyptische gevoel bij krijgt. Maar ondertussen kwam de tijd van de ceremonie dichterbij en reden wij vast vooruit om de aankomst van dit bruidspaar op de foto te zetten. Bij Klarenbeek vond de ceremonie plaats waar Dirk Zeelenberg de gasten en het bruidspaar vermaakte en ontroerde. Twee emoties die voor vreugde tranen zorgen.

Na de ceremonie was er ook geen moment dat de gasten zich zouden kunnen vervelen want na de toast konden ze Hollandse spelletjes gaan doen. Dit gezelschap zou zich, volgens ons, al niet snel vervelen maar met deze spelletjes (en wijntjes) werd het een supergezellig middag. Met voor ons vele momenten om te fotograferen natuurlijk want er is lekker veel actie! Dit alles wed opgevolgd door amuse, een shoe-game, diner, verschillende speeches, taart aansnijden en na de openingsdans knalde het feest los! Fabiane en Arthur, wat een dag! In de auto naar huis hebben wij deze toffe momenten samen nog besproken want jullie hadden een mooie dag in elkaar gezet. Veel geluk samen.
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruid krijgt make-up op door visagist
Bruidegom doet strik bij zichzelf om
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidegom met vrienden in hotelkamer
Twee mannen verzorgen baard voor spiegel in een badkamer
Bruidegom wordt in chilet geholpen door vrienden
Bruid krijgt haarlak in haar
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Knoopjes van bruidsjurk wordt door vriendinnen gesloten
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruid stapt deur door tijdens eerste ontmoeting
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidspaar bij oude chevrolet pick up
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidspaar met runningschoenen aan
Bruid en bruidegom poseren in oude melkfabriek in arnhem
Bruidspaar in oude chevrolet pick-up wordt ontvangen door gasten
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Overzicht van ceremonie bij locatie Klarenbeek
Dirk zeelenberg groet door raam bij Landgoed klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruid met sigaar in mond schuift ring aan vinger van bruidegom
Bruidspaar swingt door het middenpad van de ceremonie
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Man doet oud Hollandsspel met vallende stokken
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Mensen spelen oud Hollandsspel met knikker en hamers
Bruidspaar doet het schoenenspel
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidspaar snijdt taart aan
Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek
Bruidspaar doet openingsdans op Landgoed klarenbeek
317

Fabiane & Arthur's adresjes:

Visagie en Hairstylist:
Marloes Mulder uit Oosterhout (Gld)
Trouwlocatie:
Landgoed Klarenbeek in Klaarenbeek

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

We hadden weer een leuke thuiswedstrijd! Starten in Tilburg, trouwreportage bij de Efteling in Kaatsheuvel, het ja-woord in het stadhuis van Waalwijk en de rest van de dag bij Hotel Waalwijk. 1500 meter van ons huisje :-)....
lees verder →
Kopfoto Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Een bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.....
lees verder →
Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →