background

Bruidsfotografie op het mooie landgoed Klarenbeek

Fabiane & Arthur

07 oktober 2017


Op deze mooie datum zeven-tien-zeventien reden wij naar Gelderland om de bruiloft van Fabiane en Arthur te fotograferen. Het zou een leuke gevulde dag gaan worden. Als fotolocatie hadden ze De Melkfabriek in Arnhem uitgekozen. Dirk Zeelenberg zou hun gaan trouwen en de gasten zouden zich geen minuut vervelen die dag want de Hollandse spellen zouden al klaar staan op Landgoed Klarenbeek.

Beide hadden in Hotel de Veluwse Bos overnacht met familie en vrienden. Arthur had met hun gasten een gezamenlijk ontbijt en Fabiane was al op haar hotelkamer met de visagist. Al snel werd ze vergezeld door haar zus en vriendin die er superveel zin in hadden en er heerlijk op los kwebbelden. Omdat het bruidspaar de ontmoeting buiten plaats wilden laten vinden zochten de dames net zolang naar een weer-App die op dat tijdstip droog weer aan zou geven, wat een tip! ;-) Arthur werd naar zijn mooie Fabiane geloodst die vanachter het gordijn tevoorschijn kwam. Geen idee of het toen echt droog was want iedereen was geheel onder de indruk om dat te voelen.

In een supergave robuuste pick-up reden ze naar de Melkfabriek in Arnhem waar we de reportage foto's maakten. Echt een locatie voor dit bruidspaar maar ook voor ons! Een te gekke vervallen fabriek waar je een post-apocalyptische gevoel bij krijgt. Maar ondertussen kwam de tijd van de ceremonie dichterbij en reden wij vast vooruit om de aankomst van dit bruidspaar op de foto te zetten. Bij Klarenbeek vond de ceremonie plaats waar Dirk Zeelenberg de gasten en het bruidspaar vermaakte en ontroerde. Twee emoties die voor vreugde tranen zorgen.

Na de ceremonie was er ook geen moment dat de gasten zich zouden kunnen vervelen want na de toast konden ze Hollandse spelletjes gaan doen. Dit gezelschap zou zich, volgens ons, al niet snel vervelen maar met deze spelletjes (en wijntjes) werd het een supergezellig middag. Met voor ons vele momenten om te fotograferen natuurlijk want er is lekker veel actie! Dit alles wed opgevolgd door amuse, een shoe-game, diner, verschillende speeches, taart aansnijden en na de openingsdans knalde het feest los! Fabiane en Arthur, wat een dag! In de auto naar huis hebben wij deze toffe momenten samen nog besproken want jullie hadden een mooie dag in elkaar gezet. Veel geluk samen.


Bruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruid krijgt make-up op door visagistBruidegom doet strik bij zichzelf omBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidegom met vrienden in hotelkamerTwee mannen verzorgen baard voor spiegel in een badkamerBruidegom wordt in chilet geholpen door vriendenBruid krijgt haarlak in haarBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekKnoopjes van bruidsjurk wordt door vriendinnen geslotenBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruid stapt deur door tijdens eerste ontmoetingBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidspaar bij oude chevrolet pick upBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidspaar met runningschoenen aanBruid en bruidegom poseren in oude melkfabriek in arnhemBruidspaar in oude chevrolet pick-up wordt ontvangen door gastenBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekOverzicht van ceremonie bij locatie KlarenbeekDirk zeelenberg groet door raam bij Landgoed klarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruid met sigaar in mond schuift ring aan vinger van bruidegomBruidspaar swingt door het middenpad van de ceremonieBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekMan doet oud Hollandsspel met vallende stokkenBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekMensen spelen oud Hollandsspel met knikker en hamersBruidspaar doet het schoenenspelBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidspaar snijdt taart aanBruidsfotografie op het mooie landgoed KlarenbeekBruidspaar doet openingsdans op Landgoed klarenbeek
317

Fabiane & Arthur's adresjes

Visagie en Hairstylist:   Marloes Mulder uit Oosterhout (Gld)
Trouwlocatie:   Landgoed Klarenbeek in Klaarenbeek

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Bruiloft in België

Bruiloft in België

Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →