Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |

Scroll naar beneden

Anne & Gijs

16 september 2017

Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er moest na het aankleden toch even geproost worden op de grote dag van Gijs (en Anne natuurlijk)!

Uiteindelijk werd er natuurlijk koers gezet naar Anne voor de ontmoeting en lunch. Daarna waren er 2 keuzes: Óf naar de Loonse en Drunense duinen éf naar het Textielmuseum in Tilburg. Dit was natuurlijk afhankelijk van het weer, maar ondanks dat het droog bleef besloten we toch om naar het Textielmuseum te gaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, want het museum bleek namelijk heel veel leuke hoekjes en plekjes te hebben! Er was na de reportage nog genoeg tijd om ook een paar foto's te maken in de Loonse en Drunense duinen, dus er is een lekkere variatie in de foto's.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie met genietende ouders, vrienden en oma's. Aansluitend werd de taart aangesneden en kon iedereen gezellig gaan borrelen. De bloemen werden al gegooid om de volgende bruid te bepalen, al wist eigenlijk iedereen al wie het boeket moest gaan vangen ;-) Het bruidspaar zou ook nog gaan dineren en feesten bij Bosch en Duin, maar voor ons zat het er al op. Ondanks dat wij er in de avond niet bij waren weten wij hoe lekker je daar kunt eten. En het feestje? Wij weten niet of ze echte feestbeesten zijn maar ongetwijfeld zal de dag heerlijk afgesloten zijn!
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidegom opent de deur voor zijn vrienden. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid wordt gekapt Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid loopt trap af. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidegom komt aan bij de bruid. Bruid en bruidegom tijdens de eerste ontmoeting bij de voordeur. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfoto bij het Textielmuseum in Tilburg Reportagefoto bij de stoommachine in het Textielmuseum in Tilburg. Bruidspaar poseren voor geleurde klossen in het Textielmuseum in Tilburg Fotoshoot in het Textielmuseum in Tilburg. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidspaar lopen samen door de Drunense Duinen in Udenhout. Bruid stapt uit de bruidsauto bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruid wordt weggegeven door haar vader bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Ceremonie bij Bosch & Duin In Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid wordt gefeliciteerd bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Springende groepsfoto van bruidspaar met twee vrienden. Bruid gooi boeket bij de trap van Bosch & Duin in Udenhout.
311

Anne & Gijs's adresjes:

Reportage locatie:   Textielmuseum in Tilburg
Ceremonie-, diner- en feestlocatie:   Landgoed Bosch en Duin in Udenhout
Kapster + Visagiste:   Dianne Nieuwenhuisen, Bridelook

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

De kopfoto laat meteen zien wat de passie van dit bruidspaar is en wat hun samen heeft gebracht. Al missen we op deze foto wel een belangrijk onderdeel van deze sport, het paard! José en Arno doen aan boogschieten te paard, een sport die voor ons nog geheel onbekend was. Tijdens de reportage hebben we dan ook enkele foto's gemaakt met het boogschieten.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag, De Seterse Hoeve in Oosterhout, is bekend bij ons omdat wij daar gelijk een drankje op het terras hebben genomen na het introductiegesprek bij Michelle en Raymond. Het was lekker weer dus dat was helemaal niet erg :-)....
lees verder →