background

Bruidsfotograaf in Tilburg | Udenhout

Anne & Gijs

16 september 2017


Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er moest na het aankleden toch even geproost worden op de grote dag van Gijs (en Anne natuurlijk)!

Uiteindelijk werd er natuurlijk koers gezet naar Anne voor de ontmoeting en lunch. Daarna waren er 2 keuzes: Óf naar de Loonse en Drunense duinen éf naar het Textielmuseum in Tilburg. Dit was natuurlijk afhankelijk van het weer, maar ondanks dat het droog bleef besloten we toch om naar het Textielmuseum te gaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, want het museum bleek namelijk heel veel leuke hoekjes en plekjes te hebben! Er was na de reportage nog genoeg tijd om ook een paar foto's te maken in de Loonse en Drunense duinen, dus er is een lekkere variatie in de foto's.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie met genietende ouders, vrienden en oma's. Aansluitend werd de taart aangesneden en kon iedereen gezellig gaan borrelen. De bloemen werden al gegooid om de volgende bruid te bepalen, al wist eigenlijk iedereen al wie het boeket moest gaan vangen ;-) Het bruidspaar zou ook nog gaan dineren en feesten bij Bosch en Duin, maar voor ons zat het er al op. Ondanks dat wij er in de avond niet bij waren weten wij hoe lekker je daar kunt eten. En het feestje? Wij weten niet of ze echte feestbeesten zijn maar ongetwijfeld zal de dag heerlijk afgesloten zijn!


Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidegom opent de deur voor zijn vrienden.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruid wordt gekaptBruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruid loopt trap af.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidegom komt aan bij de bruid.Bruid en bruidegom tijdens de eerste ontmoeting bij de voordeur.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidsfoto bij het Textielmuseum in TilburgReportagefoto bij de stoommachine in het Textielmuseum in Tilburg.Bruidspaar poseren voor geleurde klossen in het Textielmuseum in TilburgFotoshoot in het Textielmuseum in Tilburg.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidspaar lopen samen door de Drunense Duinen in Udenhout.Bruid stapt uit de bruidsauto bij Bosch & Duin in Udenhout.Bruid wordt weggegeven door haar vader bij Bosch & Duin in Udenhout.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutCeremonie bij Bosch & Duin In Udenhout.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutBruid wordt gefeliciteerd bij Bosch & Duin in Udenhout.Bruidsfotograaf in Tilburg | UdenhoutSpringende groepsfoto van bruidspaar met twee vrienden.Bruid gooi boeket bij de trap van Bosch & Duin in Udenhout.
311

Anne & Gijs's adresjes

Reportage locatie:
Textielmuseum in Tilburg
Ceremonie-, diner- en feestlocatie:
Landgoed Bosch en Duin in Udenhout
Kapster + Visagiste:
Dianne Nieuwenhuisen, Bridelook

Bekijk ook eens onze andere blogjes