Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |

Bruidsreportage in het textielmuseum in Tilburg

Anne & Gijs

16 september 2017

Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er moest na het aankleden toch even geproost worden op de grote dag van Gijs (en Anne natuurlijk)!

Uiteindelijk werd er natuurlijk koers gezet naar Anne voor de ontmoeting en lunch. Daarna waren er 2 keuzes: Óf naar de Loonse en Drunense duinen éf naar het Textielmuseum in Tilburg. Dit was natuurlijk afhankelijk van het weer, maar ondanks dat het droog bleef besloten we toch om naar het Textielmuseum te gaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, want het museum bleek namelijk heel veel leuke hoekjes en plekjes te hebben! Er was na de reportage nog genoeg tijd om ook een paar foto's te maken in de Loonse en Drunense duinen, dus er is een lekkere variatie in de foto's.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie met genietende ouders, vrienden en oma's. Aansluitend werd de taart aangesneden en kon iedereen gezellig gaan borrelen. De bloemen werden al gegooid om de volgende bruid te bepalen, al wist eigenlijk iedereen al wie het boeket moest gaan vangen ;-) Het bruidspaar zou ook nog gaan dineren en feesten bij Bosch en Duin, maar voor ons zat het er al op. Ondanks dat wij er in de avond niet bij waren weten wij hoe lekker je daar kunt eten. En het feestje? Wij weten niet of ze echte feestbeesten zijn maar ongetwijfeld zal de dag heerlijk afgesloten zijn!
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidegom opent de deur voor zijn vrienden.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid wordt gekapt
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid loopt trap af.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidegom komt aan bij de bruid.
Bruid en bruidegom tijdens de eerste ontmoeting bij de voordeur.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfoto bij het Textielmuseum in Tilburg
Reportagefoto bij de stoommachine in het Textielmuseum in Tilburg.
Bruidspaar poseren voor geleurde klossen in het Textielmuseum in Tilburg
Fotoshoot in het Textielmuseum in Tilburg.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidspaar lopen samen door de Drunense Duinen in Udenhout.
Bruid stapt uit de bruidsauto bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruid wordt weggegeven door haar vader bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Ceremonie bij Bosch & Duin In Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid wordt gefeliciteerd bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Springende groepsfoto van bruidspaar met twee vrienden.
Bruid gooi boeket bij de trap van Bosch & Duin in Udenhout.

Anne & Gijs's adresjes:

Reportage locatie:    Textielmuseum in Tilburg
Ceremonie-, diner- en feestlocatie:    Landgoed Bosch en Duin in Udenhout
Kapster + Visagiste:    Dianne Nieuwenhuisen, Bridelook


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Kijk, dit soort schoenen draag je op je bruiloft als je geen zere voeten wil krijgen en makkelijk over de paden van Kasteel Ammersoyen wil lopen! Ik hoorde ergens ook de opmerking van een vriendin op hoge hakken "oh, nu weet ik waarom ze vroeger geen hoge hakken droegen" :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Jullie zien het al aan de hoofdfoto: We zijn op de kermis geweest met dit bruidspaar! Het leek Ellen en Teun een leuk idee om met hun broer en zussen in de middag even naar de kermis van Alphen te gaan. Gewoon, omdat ze elk jaar naar de kermis gaan om even iets anders te doen op hun grote dag :-) Wij werden daar helemaal enthousiast van want hoe tof is het als je bruidspaar dit gaat doen? Ze zijn in de botsauto's geweest, hebben hun kracht getoond bij de boksbal en zijn in de draaimolen geweest. Wat een heerlijk stel!....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Sietske en Mark trouwden op een voor ons bekende locatie. Alleen de naam was voor ons nieuw! De Vlaamsche schuur in Dongen heet voortaan de Vlaamsche Spijcker; even wennen dus. Niet alleen de locatie was voor ons bekend, ook de familie van Sietske. 2 jaar geleden trouwde haar zus Fraukje dus voor ons weer veel bekende gezichten :-)....
lees verder →