Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |

Scroll naar beneden

Anne & Gijs

16 september 2017

Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er moest na het aankleden toch even geproost worden op de grote dag van Gijs (en Anne natuurlijk)!

Uiteindelijk werd er natuurlijk koers gezet naar Anne voor de ontmoeting en lunch. Daarna waren er 2 keuzes: Óf naar de Loonse en Drunense duinen éf naar het Textielmuseum in Tilburg. Dit was natuurlijk afhankelijk van het weer, maar ondanks dat het droog bleef besloten we toch om naar het Textielmuseum te gaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, want het museum bleek namelijk heel veel leuke hoekjes en plekjes te hebben! Er was na de reportage nog genoeg tijd om ook een paar foto's te maken in de Loonse en Drunense duinen, dus er is een lekkere variatie in de foto's.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie met genietende ouders, vrienden en oma's. Aansluitend werd de taart aangesneden en kon iedereen gezellig gaan borrelen. De bloemen werden al gegooid om de volgende bruid te bepalen, al wist eigenlijk iedereen al wie het boeket moest gaan vangen ;-) Het bruidspaar zou ook nog gaan dineren en feesten bij Bosch en Duin, maar voor ons zat het er al op. Ondanks dat wij er in de avond niet bij waren weten wij hoe lekker je daar kunt eten. En het feestje? Wij weten niet of ze echte feestbeesten zijn maar ongetwijfeld zal de dag heerlijk afgesloten zijn!
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidegom opent de deur voor zijn vrienden.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid wordt gekapt
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid loopt trap af.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidegom komt aan bij de bruid.
Bruid en bruidegom tijdens de eerste ontmoeting bij de voordeur.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfoto bij het Textielmuseum in Tilburg
Reportagefoto bij de stoommachine in het Textielmuseum in Tilburg.
Bruidspaar poseren voor geleurde klossen in het Textielmuseum in Tilburg
Fotoshoot in het Textielmuseum in Tilburg.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidspaar lopen samen door de Drunense Duinen in Udenhout.
Bruid stapt uit de bruidsauto bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruid wordt weggegeven door haar vader bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Ceremonie bij Bosch & Duin In Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Bruid wordt gefeliciteerd bij Bosch & Duin in Udenhout.
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |
Springende groepsfoto van bruidspaar met twee vrienden.
Bruid gooi boeket bij de trap van Bosch & Duin in Udenhout.
311

Anne & Gijs's adresjes:

Reportage locatie:
Textielmuseum in Tilburg
Ceremonie-, diner- en feestlocatie:
Landgoed Bosch en Duin in Udenhout
Kapster + Visagiste:
Dianne Nieuwenhuisen, Bridelook

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Nicole en Maarten hadden er voor gekozen om bij Kasteel Maurick in Vught te trouwen. Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Wij waren er al eerder geweest maar deze keer ontdekten wij weer nieuwe ruimtes in het kasteel. Maar voor ons begon deze dag in Tilburg waar mijn (Hiske) eerste foto al meteen een emotioneerde bruid was.......
lees verder →
Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Trouwen bij Kasteel Dussen

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.....
lees verder →
Bruidspaar rent van duinheuvel bij Bosch en Duin.

Trouwen in het stadhuis van Oisterwijk

Oh wat was het toch een prachtige bruiloft in Oisterwijk vandaag! Er waren zorgen bij de bruid in het begin van de week of we misschien naar een binnenlocatie moesten gaan voor de reportagefoto's. Een dag van te voren besloten we om het niet te doen, en toen wij 's ochtends wakker werden kwam het met bakken uit de hemel! Gelukkig klaarde het snel op en wat een goede keuze om toch lekker naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Dat natuurlijke licht; wow! Je krijgt wat je verdient zeggen ze wel eens :-)....
lees verder →