Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout |

Scroll naar beneden

Anne & Gijs

16 september 2017

Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er moest na het aankleden toch even geproost worden op de grote dag van Gijs (en Anne natuurlijk)!

Uiteindelijk werd er natuurlijk koers gezet naar Anne voor de ontmoeting en lunch. Daarna waren er 2 keuzes: Óf naar de Loonse en Drunense duinen éf naar het Textielmuseum in Tilburg. Dit was natuurlijk afhankelijk van het weer, maar ondanks dat het droog bleef besloten we toch om naar het Textielmuseum te gaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, want het museum bleek namelijk heel veel leuke hoekjes en plekjes te hebben! Er was na de reportage nog genoeg tijd om ook een paar foto's te maken in de Loonse en Drunense duinen, dus er is een lekkere variatie in de foto's.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie met genietende ouders, vrienden en oma's. Aansluitend werd de taart aangesneden en kon iedereen gezellig gaan borrelen. De bloemen werden al gegooid om de volgende bruid te bepalen, al wist eigenlijk iedereen al wie het boeket moest gaan vangen ;-) Het bruidspaar zou ook nog gaan dineren en feesten bij Bosch en Duin, maar voor ons zat het er al op. Ondanks dat wij er in de avond niet bij waren weten wij hoe lekker je daar kunt eten. En het feestje? Wij weten niet of ze echte feestbeesten zijn maar ongetwijfeld zal de dag heerlijk afgesloten zijn!
Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidegom opent de deur voor zijn vrienden. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid wordt gekapt Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid loopt trap af. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidegom komt aan bij de bruid. Bruid en bruidegom tijdens de eerste ontmoeting bij de voordeur. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfoto bij het Textielmuseum in Tilburg Reportagefoto bij de stoommachine in het Textielmuseum in Tilburg. Bruidspaar poseren voor geleurde klossen in het Textielmuseum in Tilburg Fotoshoot in het Textielmuseum in Tilburg. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidspaar lopen samen door de Drunense Duinen in Udenhout. Bruid stapt uit de bruidsauto bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruid wordt weggegeven door haar vader bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Ceremonie bij Bosch & Duin In Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Bruid wordt gefeliciteerd bij Bosch & Duin in Udenhout. Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Springende groepsfoto van bruidspaar met twee vrienden. Bruid gooi boeket bij de trap van Bosch & Duin in Udenhout.
311

Anne & Gijs's adresjes:

Reportage locatie:   Textielmuseum in Tilburg
Ceremonie-, diner- en feestlocatie:   Landgoed Bosch en Duin in Udenhout
Kapster + Visagiste:   Dianne Nieuwenhuisen, Bridelook

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

We hadden weer een leuke thuiswedstrijd! Starten in Tilburg, trouwreportage bij de Efteling in Kaatsheuvel, het ja-woord in het stadhuis van Waalwijk en de rest van de dag bij Hotel Waalwijk. 1500 meter van ons huisje :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij het Klasse Theater in Tilburg

Trouwen bij het Klasse Theater in Tilburg

Flamingo's, olifanten, apen, schildpadden en kamelen? Jazeker, het lieve bruidspaar Linda en Sander zijn in het Klasse Theater in Tilburg getrouwd, maar hebben hun reportage onder andere in Dierenrijk Nuenen gedaan! Beestachtig genieten, volgens de website :-) En dat vonden wij ook, want het is een erg leuke reportage geworden met deze 2 dierenliefhebbers!....
lees verder →