Twee fotografen in Alphen

Kopfoto Twee fotografen in Alphen

Ciska & Erik

02 september 2017

Ciska en Erik hadden voor hun bruiloft twee locaties helemaal zelf ingericht. De ceremonie zelf was in Alphen in hun eigen achtertuin en het feest in Hulten bij de ouders van Ciska. Toen wij daar op gesprek waren was de achtertuin eigenlijk nog niet aanwezig maar nu pronkte hij achter het huis en was het een prachtige trouwlocatie geworden. En als je ouders een hele grote (echt een hele grote) schuur hebben is het natuurlijk tof om daar het feest te houden, al heb ik mij laten vertellen dat hij bomvol stond en er flink wat gesjouwd is om die leeg te krijgen.

Op 2 september was het dan zover en begon mijn dag in Hulten bij de bruid. Michael reed naar Chaam waar Erik en zijn familie het druk hadden met zich klaar maken voor de dag. Een gezellige drukte! Bij Ciska was het rustiger maar daardoor vast niet minder gezellig. Na haar kapsel en make-up gleed ze met hulp van haar moeder en zus zo in haar jurk en was toen klaar voor de ontmoeting. Erik kwam al snel aanrijden in een prachtige Dodge! Knalrood, strak in de lak en alles glom van het poetsen. Een wagen die hij na deze dag niet in hoefde te leveren want Erik had hem zelf helemaal opgeknapt en was een paar dagen voor het huwelijk netjes door de keuring gekomen.

Na de ontmoeting die ze samen alleen met ons hadden reden we naar hun eigen huis waar de daggasten al op hun stonden te wachten. Na veel bewondering met natte ogen werd er samen gezellig geluncht. Voor de reportage foto's zijn we daarna naar De Regte Heide gereden waar de hei in bloei stond en de Hollandse lucht er een prachtig geheel van maakte.

Toen wij terug kwamen van de reportage was de achtertuin gevuld met familie en vrienden, klaar voor de ceremonie. Het was een gezellige ceremonie met mooie woorden, veel tranen van vreugde en gelukkige grijnzen. Als afsluiting lieten ze twee verbaasde duifjes los en verlieten onder veel gejuich de ceremoniehoek van hun tuin. Ergens anders in de tuin werd er een taartentafel klaar gezet, een kleurrijk geheel en brak de borreltijd aan.

Na deze borreltijd brak een andere gezellige tijd aan, gasten vertrokken en de daggasten begonnen met het opruimen van de ceremonie/borreltijd meubilair in de tuin. Alles werd in een vrachtwagen geplaatst die alles naar de feestlocatie ging brengen. Ciska en Erik doken de Dodge weer in en de rest werd met twee limousines naar de feestlocatie gebracht. Daar werd de vrachtwagen weer gezamenlijk uitgeladen en werd alles in de schuur gezet, klaar voor het feest. De grote schuur vulde zich razend snel met gasten waarna het feest kon beginnen na de openingsdans.

Ciska en Erik, wij hopen dat jullie je niet gaan vervelen na deze drukke tijd! Gelukkig hebben jullie nu een mooie tuin waar je lekker in kan ontspannen. Veel geluk samen!
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen
Twee fotografen in Alphen


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Ellen & Teun

Jullie zien het al aan de hoofdfoto: We zijn op de kermis geweest met dit bruidspaar! Het leek Ellen en Teun een leuk idee om met hun broer en zussen in de middag even naar de kermis van Alphen te....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Maaike & Fabian

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats.....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie kasteel Dussen

Christel & Michiel

Christel en Michiel trouwden bij Kasteel Dussen; een prachtig ruw kasteel aan de rand van weilanden! Maar hun dag begon in Waspik, waar Christel bij haar ouders was, en Waalwijk, waar Michiel in een....
lees verder →