Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Twee fotografen in Kerkrade

Kopfoto Twee fotografen in Kerkrade

Rianne & Bart

01 september 2017

Dat wij ooit nog eens een bruiloft in een warme Franse wijstreek als Provence mogen fotograferen is natuurlijk een droom voor ons. Deze keer kwamen wij wel in de buurt, omdat de locatie die wij bezochten op de grote dag van Rianne en Bart topografisch gezien voor ons het meest dichtbij lag. Én omdat deze locatie ook een wijngaard heeft! Zij trouwden bij het mooie Landgoed Winselerhof in Landgraaf maar onze dag begon een tikje meer zuidelijker, in Kerkrade. Of Kirchroa, als je daar vandaan komt :-)

Rianne en Bart kleedden zich allebei bij hun ouders om. Dit was niet heel ver van elkaar vandaan, ongeveer 50 meter. De ouders van Bart waren net verhuisd en waren toevallig vlakbij de ouders van Rianne komen wonen. Hoe leuk is dat! Voor de ontmoeting hoefden de gasten die bij Bart aanwezig waren dus ook maar 1 minuutje te lopen. Nadat iedereen bij Rianne aanwezig was kwam Bart aangelopen, klaar om zijn aanstaande vrouw op te halen! Leuk feitje: het ophalen van de bruid heeft een historische reden, want vroeger kon een bruid nog gekaapt worden! Dus de man moest haar ophalen en de hele dag aan haar zijde blijven om ervoor te zorgen dat niet ineens een andere man aan de haal gaat met haar ;-)

Gelukkig waren er geen kapers op de kust, want iedereen wist dat Bart de ware liefde is voor Rianne. Na de ontmoeting en de aansluitende lunch vertrokken we allemaal naar Landgoed Winselerhof voor de ceremonie. Het bruidspaar had een klein clubje van daggasten waardoor de ceremonie op de binnenplaats niet groots was opgezet. Dit maakte het een knus geheel. Je zag ook dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat iedereen het naar hun zin had! Na de ceremonie was het tijd voor de toast en de taart, waarna we op het landgoed foto's gemaakt hebben. Natuurlijk tussen de druiven, maar ook met grootse bomen op de achtergrond. Er was lekker veel afwisseling in de omgeving, het bruidspaar was relaxed en het weer was heerlijk! Wat willen we nog meer? :-) Na de reportage volgde het diner, wat wederom een knusse en gezellige aangelegenheid was.

De avond breekt natuurlijk ook een keer aan, en er was een mooie grote schuur ingericht tot feestzaal. Nadat alle gasten binnen waren maakten Rianne en Bart nog een grande entree met openingsdans. Ineens lieten de weergoden ook van zich horen want het begon ook ineens te regenen! Maar nu mocht het, de dag was prachtig en er ging nu een feestje gebouwd worden.
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade

Rianne & Bart's adresjes:

Trouw-, diner- en feestlocatie:    Winselerhof in Landgraaf


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Kijk, dit soort schoenen draag je op je bruiloft als je geen zere voeten wil krijgen en makkelijk over de paden van Kasteel Ammersoyen wil lopen! Ik hoorde ergens ook de opmerking van een vriendin op hoge hakken "oh, nu weet ik waarom ze vroeger geen hoge hakken droegen" :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Bij ons eerste gesprek gaf dit bruidspaar al aan om bij Vlietzigt in Rijswijk in de buitenlucht te willen trouwen. Stoer als je eind oktober trouwt! En weet je wat zo leuk is? Ze konden ook buiten trouwen, in het herfstzonnetje! Wat een prachtig weer hadden ze op hun bruiloft!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Op de bruiloft van Dian en Marco hadden wij een goed gevulde dag. Deze keer zette ik (Hiske) eens voor de verandering Michael af bij de bruidegom en reed ik door naar Best waar Dian bij de kapper Hoofdmeesters zat samen met haar moeder. De laatste dingen werden afgerond waarbij het inbrengen van de sluier hoorde.....
lees verder →