Twee fotografen in Kerkrade

Scroll naar beneden

Rianne & Bart

01 september 2017

Dat wij ooit nog eens een bruiloft in een warme Franse wijstreek als Provence mogen fotograferen is natuurlijk een droom voor ons. Deze keer kwamen wij wel in de buurt, omdat de locatie die wij bezochten op de grote dag van Rianne en Bart topografisch gezien voor ons het meest dichtbij lag. Én omdat deze locatie ook een wijngaard heeft! Zij trouwden bij het mooie Landgoed Winselerhof in Landgraaf maar onze dag begon een tikje meer zuidelijker, in Kerkrade. Of Kirchroa, als je daar vandaan komt :-)

Rianne en Bart kleedden zich allebei bij hun ouders om. Dit was niet heel ver van elkaar vandaan, ongeveer 50 meter. De ouders van Bart waren net verhuisd en waren toevallig vlakbij de ouders van Rianne komen wonen. Hoe leuk is dat! Voor de ontmoeting hoefden de gasten die bij Bart aanwezig waren dus ook maar 1 minuutje te lopen. Nadat iedereen bij Rianne aanwezig was kwam Bart aangelopen, klaar om zijn aanstaande vrouw op te halen! Leuk feitje: het ophalen van de bruid heeft een historische reden, want vroeger kon een bruid nog gekaapt worden! Dus de man moest haar ophalen en de hele dag aan haar zijde blijven om ervoor te zorgen dat niet ineens een andere man aan de haal gaat met haar ;-)

Gelukkig waren er geen kapers op de kust, want iedereen wist dat Bart de ware liefde is voor Rianne. Na de ontmoeting en de aansluitende lunch vertrokken we allemaal naar Landgoed Winselerhof voor de ceremonie. Het bruidspaar had een klein clubje van daggasten waardoor de ceremonie op de binnenplaats niet groots was opgezet. Dit maakte het een knus geheel. Je zag ook dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat iedereen het naar hun zin had! Na de ceremonie was het tijd voor de toast en de taart, waarna we op het landgoed foto's gemaakt hebben. Natuurlijk tussen de druiven, maar ook met grootse bomen op de achtergrond. Er was lekker veel afwisseling in de omgeving, het bruidspaar was relaxed en het weer was heerlijk! Wat willen we nog meer? :-) Na de reportage volgde het diner, wat wederom een knusse en gezellige aangelegenheid was.

De avond breekt natuurlijk ook een keer aan, en er was een mooie grote schuur ingericht tot feestzaal. Nadat alle gasten binnen waren maakten Rianne en Bart nog een grande entree met openingsdans. Ineens lieten de weergoden ook van zich horen want het begon ook ineens te regenen! Maar nu mocht het, de dag was prachtig en er ging nu een feestje gebouwd worden.
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
Twee fotografen in Kerkrade
306

Rianne & Bart's adresjes:

Trouw-, diner- en feestlocatie:
Winselerhof in Landgraaf

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

De kopfoto laat meteen zien wat de passie van dit bruidspaar is en wat hun samen heeft gebracht. Al missen we op deze foto wel een belangrijk onderdeel van deze sport, het paard! José en Arno doen aan boogschieten te paard, een sport die voor ons nog geheel onbekend was. Tijdens de reportage hebben we dan ook enkele foto's gemaakt met het boogschieten.....
lees verder →
Bruidsreportage in Soester Duinen.

Bruidsfotografie in Soest met prachtige luchten

Voor de bruidsfotografie van Wieteke en Joris reden we naar Soest. Beide verbleven in Hotel Ernst Sillem Hoeve, dat staat in een bosrijke omgeving. Wieteke kon ik in de bruidssuite vinden terwijl Joris zich nog in de ontbijtzaal bevond. De bruidegom heeft meestal minder tijd nodig dan de bruid :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Sietske en Mark trouwden op een voor ons bekende locatie. Alleen de naam was voor ons nieuw! De Vlaamsche schuur in Dongen heet voortaan de Vlaamsche Spijcker; even wennen dus. Niet alleen de locatie was voor ons bekend, ook de familie van Sietske. 2 jaar geleden trouwde haar zus Fraukje dus voor ons weer veel bekende gezichten :-)....
lees verder →