background

Twee fotografen in Kerkrade

Rianne & Bart

01 september 2017


Dat wij ooit nog eens een bruiloft in een warme Franse wijnstreek als Provence mogen fotograferen is natuurlijk een droom voor ons. Deze keer kwamen wij wel in de buurt, omdat de locatie die wij bezochten op de grote dag van Rianne en Bart topografisch gezien voor ons het meest dichtbij lag. Én omdat deze locatie ook een wijngaard heeft! Zij trouwden bij het mooie Landgoed Winselerhof in Landgraaf maar onze dag begon een tikje meer zuidelijker, in Kerkrade. Of Kirchroa, als je daar vandaan komt :-)

Rianne en Bart kleedden zich allebei bij hun ouders om. Dit was niet heel ver van elkaar vandaan, ongeveer 50 meter. De ouders van Bart waren net verhuisd en waren toevallig vlakbij de ouders van Rianne komen wonen. Hoe leuk is dat! Voor de ontmoeting hoefden de gasten die bij Bart aanwezig waren dus ook maar 1 minuutje te lopen. Nadat iedereen bij Rianne aanwezig was kwam Bart aangelopen, klaar om zijn aanstaande vrouw op te halen! Leuk feitje: het ophalen van de bruid heeft een historische reden, want vroeger kon een bruid nog gekaapt worden! Dus de man moest haar ophalen en de hele dag aan haar zijde blijven om ervoor te zorgen dat niet ineens een andere man aan de haal gaat met haar ;-)

Gelukkig waren er geen kapers op de kust, want iedereen wist dat Bart de ware liefde is voor Rianne. Na de ontmoeting en de aansluitende lunch vertrokken we allemaal naar Landgoed Winselerhof voor de ceremonie. Het bruidspaar had een klein clubje van daggasten waardoor de ceremonie op de binnenplaats niet groots was opgezet. Dit maakte het een knus geheel. Je zag ook dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat iedereen het naar hun zin had! Na de ceremonie was het tijd voor de toast en de taart, waarna we op het landgoed foto's gemaakt hebben. Natuurlijk tussen de druiven, maar ook met grootse bomen op de achtergrond. Er was lekker veel afwisseling in de omgeving, het bruidspaar was relaxed en het weer was heerlijk! Wat willen we nog meer? :-) Na de reportage volgde het diner, wat wederom een knusse en gezellige aangelegenheid was.

De avond breekt natuurlijk ook een keer aan, en er was een mooie grote schuur ingericht tot feestzaal. Nadat alle gasten binnen waren maakten Rianne en Bart nog een grande entree met openingsdans. Ineens lieten de weergoden ook van zich horen want het begon ook ineens te regenen! Maar nu mocht het, de dag was prachtig en er ging nu een feestje gebouwd worden.


Twee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in KerkradeTwee fotografen in Kerkrade
306

Rianne & Bart's adresjes

Trouw-, diner- en feestlocatie:   Winselerhof in Landgraaf

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →