Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsfotograaf in Chaam

Kopfoto Bruidsfotograaf in Chaam

Anne & Kevin

07 juli 2017

Op deze mooie datum mochten wij weer naar Chaam. En het begint er voor ons op te lijken dat ze in Chaam allemaal in de achtertuin trouwen. Wij hebben er drie gefotografeerd en alle drie de bruiloften vonden plaats in de achtertuin. Ons hoor je niet klagen want het lijkt er ook op dat het daar altijd mooi weer is ;-)

Nadat beiden op een andere locatie omgekleed waren vond de ontmoeting bij de voordeur plaats. En wij zijn in Brabant waar men altijd achterom komt dus deze deur was al een tijdje niet open geweest. De zus van Anne kon zich nog vaag de laatste keer herinneren, hij was toen geopend voor de Sint.

Na de ontmoeting zijn we met de reportage in de achtertuin begonnen. Tussen de fruitbomen en rond de plek waar de ceremonie zou zijn. Natuurlijk moest hun hond Macho ook even op de foto. Macho had nog een belangrijke functie tijdens de ceremonie. Hij moest namelijk de ringen gaan brengen! Iets waar hij totaal niet over in zat en droeg de daarbij passende boord met strik met gepaste trots.
Nadat hij zijn poseer talent had laten zien zijn we naar een andere locatie gereden. Veldjes en natuur genoeg in Chaam en omsteken.

Bij terugkomst waren er al een paar gasten aanwezig en maakte het bruidspaar zich klaar voor de ceremonie. Al snel zat iedereen op de witte stoeltjes onder de treurwilg in volle afwachting van het bruidspaar. Kevin kwam met de ambtenaar naar buiten en even later werd Anne door haar vader naar Kevin gebracht. Macho, die lag ontspannen onder een stoel te wachten tot hij zijn taak mocht volbrengen. En dat deed hij perfect waarna hij weer onder de stoel plaats nam.

Daarna werd er geproost en vond er nog een groepsfotosessie plaats tussen de fruitbomen terwijl de BBQ was werd aangestoken. Anne en Kevin, wij wensen jullie veel geluk samen!
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats. Sterker nog, de ontmoeting vond plaats bij de Sint-Janskerk.....
lees verder →
Bruidspaar drinkt samen champagne op een picknickkleed.

Trouwreportage bij Kasteel Henkenshage

Wat een leuke eerste ontmoeting hadden Benny en Olja! Bij het kennismakingsgesprek wisten ze al precies waar ze het wilden doen en hoe. Op een bruggetje in het park achter hun woning zouden ze tegenover elkaar tegelijkertijd hun ogen openen om elkaar dan voor het eerst te bewonderen.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →