Bruidsfotograaf in Chaam

Kopfoto Bruidsfotograaf in Chaam

Anne & Kevin

07 juli 2017

Op deze mooie datum mochten wij weer naar Chaam. En het begint er voor ons op te lijken dat ze in Chaam allemaal in de achtertuin trouwen. Wij hebben er drie gefotografeerd en alle drie de bruiloften vonden plaats in de achtertuin. Ons hoor je niet klagen want het lijkt er ook op dat het daar altijd mooi weer is ;-)

Nadat beiden op een andere locatie omgekleed waren vond de ontmoeting bij de voordeur plaats. En wij zijn in Brabant waar men altijd achterom komt dus deze deur was al een tijdje niet open geweest. De zus van Anne kon zich nog vaag de laatste keer herinneren, hij was toen geopend voor de Sint.

Na de ontmoeting zijn we met de reportage in de achtertuin begonnen. Tussen de fruitbomen en rond de plek waar de ceremonie zou zijn. Natuurlijk moest hun hond Macho ook even op de foto. Macho had nog een belangrijke functie tijdens de ceremonie. Hij moest namelijk de ringen gaan brengen! Iets waar hij totaal niet over in zat en droeg de daarbij passende boord met strik met gepaste trots.
Nadat hij zijn poseer talent had laten zien zijn we naar een andere locatie gereden. Veldjes en natuur genoeg in Chaam en omsteken.

Bij terugkomst waren er al een paar gasten aanwezig en maakte het bruidspaar zich klaar voor de ceremonie. Al snel zat iedereen op de witte stoeltjes onder de treurwilg in volle afwachting van het bruidspaar. Kevin kwam met de ambtenaar naar buiten en even later werd Anne door haar vader naar Kevin gebracht. Macho, die lag ontspannen onder een stoel te wachten tot hij zijn taak mocht volbrengen. En dat deed hij perfect waarna hij weer onder de stoel plaats nam.

Daarna werd er geproost en vond er nog een groepsfotosessie plaats tussen de fruitbomen terwijl de BBQ was werd aangestoken. Anne en Kevin, wij wensen jullie veel geluk samen!
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam
Bruidsfotograaf in Chaam


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotografie kasteel Dussen

Christel & Michiel

Christel en Michiel trouwden bij Kasteel Dussen; een prachtig ruw kasteel aan de rand van weilanden! Maar hun dag begon in Waspik, waar Christel bij haar ouders was, en Waalwijk, waar Michiel in een....
lees verder →

Bruidspaar bij een volkswagenbuisje bij avondzon.

Joy & René

Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het....
lees verder →

Kopfoto Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Nicole & Maarten

Nicole en Maarten hadden er voor gekozen om bij Kasteel Maurick in Vught te trouwen. Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Wij waren er al eerder geweest maar deze keer ontdekten wij weer....
lees verder →