Header Duo fotografen in Bunnik | Kasteel Cammingha

Duo fotografen in Bunnik | Kasteel Cammingha

Laura & Roelof
24 juni 2017
Een klein stukje verleden van Laura en Roelof: Het aanzoek heeft plaatsgevonden in Kasteel Cammingha en zij zagen elkaar voor het eerst bij de monumentale Witte Huisjes achter de Oude Dorpskerk. Allebei in Bunnik. Hun eerste date was in Nieuwegein bij restaurant Zott. Deze locaties waren dus al belangrijk voor dit lieve bruidspaar, maar zouden op hun grote dag nog belangrijker worden! Deze dag ging ons namelijk langs het kasteel, de Oude Dorpskerk, de Witte Huisjes en restaurant Zott brengen. Nieuwsgierig reden wij richting Houten!


In Houten was Laura bij de kapper/visagist aanwezig, en nadat ik (Michael) Hiske had afgezet reed ik door naar Nieuwegein waar Roelof zich aan het voorbereiden was. Het bruidspaar had een stoere gele/zwarte Rolls Royce geregeld waarin Roelof zijn Laura zou gaan ophalen, maar niet voordat we een pre-reportage hadden gedaan. Zij zijn allebei CDA-raadslid en een foto voor het stadhuis van Nieuwegein en Bunnik mocht niet ontbreken. Na deze korte sessie kwam Roelof aan bij Laura die inmiddels naar Odijk was gereden voor het omkleden. De liefdevolle ontmoeting volgde en we gingen op pad voor de reportage!

Kasteel Cammingha was de eerste stop waarbij we vanwege het slechte weer besloten binnen foto's te maken. Trots werd de trouwzaal getoond omdat dit de plek was van het aanzoek. Daarna werd er koers gezet naar de tuin van de Oude Dorpskerk en de Witte Huisjes, maar omdat het nog niet opgeklaard was besloten we uit te wijken naar een tegenover de kerk gelegen eetcafé voor een lekker bakje koffie. De kerk bleek al geopend te zijn dus ook daar hebben we binnen een paar foto's kunnen maken. Vanwege een korte opklaring konden we ook nog heel even bij de Witte huisjes kijken.

Inmiddels was het weer tijd om terug te keren naar het kasteel voor de ceremonie, die verzorgd werd door de burgemeester van Bunnik. Hij wist een hele leuke draai te geven aan de ceremonie waardoor deze erg persoonlijk was. Na de ceremonie was het tijd voor de taart, lunch en de groepsfoto's. Daarna volgde de kerkelijke ceremonie in de Oude Dorpskerk, die verliep met een lach en een traan. De middag werd afgesloten met een feestelijke borrel waar veel genodigden waren. Ze zijn tenslotte allebei CDA-raadslid en vanuit die functies hebben ze een grote kring vrienden en kennissen opgebouwd.

Na deze feestelijke borrel vertrokken we richting Nieuwegein waar restaurant Zott is gevestigd. Een lange diner met hun dierbaarste familie en vrienden zou de lange en emotionele dag afsluiten. Laura en Roelof, bedankt dat wij erbij mochten zijn deze dag en veel liefde en geluk toegewenst in Odijk!
Duo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotografen in Bunnik | Kasteel Cammingha
300

Bekijk ook eens onze andere blogjes