Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordfoto van Mallory & Richard

Mallory & Richard

Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft!Hiske en Michael zijn zeer goede fotografen, ze hebben de dag mooi weten vast te leggen. We hebben ze op de dag, buiten de fotoreportage om, niet echt opgemerkt. De foto's en het album zijn beide dan ook super mooi geworden!
foto van Evelien & Ruud

Evelien & Ruud

Wat zijn wij blij dat wij voor jullie hebben gekozen als onze bruidsfotografen!!Hiske en Michael zijn twee hele lieve, rustige en fijne fotografen om mee te werken! Tijdens onze loveshoot, waar ook prachtige foto's gemaakt zijn, voelde we ons meteen op ons gemak en waren we er voor 300% zeker van dat zij onze dag prachtig vast zouden leggen.En niets bleek minder waar!! Wat een prachtfoto's hebben jullie afgeleverd zeg! Iedere keer als we de foto's bekijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Ook van onze familie en vrienden hebben we niets als complimenten gehad.Tijdens onze grote dag zijn Hiske en Michael van s'morgens 7.00 uur tot s'nachts 2.30 uur bij ons geweest en wat was het fijn om ze om ons heen te hebben! Alle mooie, bijzondere, emotionele en ook vooral vrolijke en feestelijke momenten van onze bruiloft werden perfect vastgelegd! Na de bruiloft ontvingen we al heel snel een sneak preview van de foto's, super leuk om zo snel al de eerste beelden terug te zien!! Niet lang daarna kregen we alle, 1000!!!, foto's thuis gestuurd, en we moeten zeggen; ze zijn allemaal even mooi en even bijzonder!!Zoals jullie waarschijnlijk wel merken hebben we geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Hiske en Michael en we raden ze dan ook aan iedereen aan!!Lieve Hiske en Michael, we zijn ontzettend blij met jullie als onze bruidsfotografen en wie weet zien we elkaar nog een keer in de toekomst! Jullie zijn toppers!
foto van Carola & Marcel

Carola & Marcel

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we zijn echt ontzettend blij dat we voor Met Licht Geschreven Fotografie hebben gekozen. Al vanaf het eerste moment voelde het contact goed en hadden we vertrouwen in Hiske en Michael als fotografen van onze grote dag! Tijdens de oefenshoot bleek dat ook onze hond Odie zich prima op haar gemak voelde bij Hiske en Michael en dat zij op hun beurt steeds op het juiste moment een foto wisten te nemen van onze, toch een beetje ongeduldige, hond. Wat we echt een enorme meerwaarde vonden was het feit dat Hiske en Michael de verschillende momenten ieder vanuit een ander perspectief wisten vast te leggen. Zo wist Hiske bijvoorbeeld heel leuk het moment vast te leggen waarop Carola naar buiten gluurde of ik er al aan kwam, terwijl Michael ondertussen fotografeerde hoe ik, een tikkeltje zenuwachtig, voor haar ouderlijk huis aan kwam lopen. Ook van veel andere situaties was het leuk om het zelfde moment vanuit verschillende oogpunten te zien. Uiteindelijk kregen we heel veel foto’s met bijzondere en mooie composities. In het album dat we door hen hebben laten maken kwamen de composities helemaal mooi tot hun recht! In eerste instantie twijfelden we nog even of we ook een album zouden bestellen, we zijn nu echter heel erg blij dat we dat gedaan hebben! We zouden het zelf nooit zo mooi hebben kunnen maken! Tot slot waren Hiske en Michael ook gewoon heel goed gezelschap en waren ze regelmatig redder in nood als we even over iets twijfelden tijdens de bruiloft. Toch handig om een paar professionele bruiloftsgangers erbij te hebben ;-)
foto van Armanda & Bart

Armanda & Bart

Hiske was een redder in nood toen de geplande fotografe door medische oorzaak verhinderd was. Ze stond na verzoek al binnen 24 uur voor de deur voor een gezellige ontspannen kennismaking en die interactie was op onze grote dag net zo aangenaam. Tijdens de voorbereidingen in een hectische 2-persoons kamer, gevuld met 6 mensen, heeft ze nog prachtige composities gevonden. Gedurende de dag heeft ze zonder op te vallen of te storen met een scherp oog voor situaties en emotie perfect getimede foto's weten te maken. We zijn erg tevreden met het resultaat en ze heeft ons goed aangevoeld wat wij even zo belangrijk vonden.
foto van Eline & Mark

Eline & Mark

We zijn superblij met de foto's die Michael en Hiske tijdens onze bruiloft hebben gemaakt. Michael en Hiske zijn erg aardige, rustige en professionele mensen met oog voor detail. We voelden ons meteen op ons gemak bij ze. Michael en Hiske hebben alle voor ons bijzondere, mooie en emotionele momenten vastgelegd, zonder dat hun aanwezigheid opviel. Toen we de foto's na de bruiloft terugkeken zeiden we bij veel foto's tegen elkaar: "Huh, ik heb helemaal niet gemerkt dat hier een foto van is gemaakt!". Niet alleen wij, maar ook onze familie en vrienden waren erg enthousiast over zowel hun manier van fotograferen als het resultaat. Kortom: een absolute aanrader!
foto van Solange & Steven

Solange & Steven

Hiske en Michael zijn fantastische fotografen! Niet alleen de foto's zijn enorm goed, ze maken ook het album prachtig. Daarnaast zijn het ook hele fijne mensen om mee samen te werken. In de communicatie snel en duidelijk, wat ook erg prettig is. De oefenshoot was ook erg fijn om te doen en op de bruiloft doen ze er echt alles aan om de hele dag perfect vast te leggen. Mochten wij ooit nog een fotograaf ergens voor nodig hebben, bellen we zeker weten Met Licht Geschreven!
foto van Carlijn & Pieter

Carlijn & Pieter

Hiske en Michael hebben onze dag uitstekend weten vast te leggen in prachtige foto's! Door de leuke loveshoot vooraf konden we al aan elkaar wennen, al voelde je je snel op je gemak bij ze. Beide zijn zeer bescheiden en streven er echt naar onzichtbaar te zijn op de bruiloftsdag. Ze gaan beide vol passie voor hun werk en dat zie je terug in de mooie, originele, frisse foto's. Ze zijn in het werk mooi op elkaar ingespeeld. Niets is ze ook teveel. Ze leveren naderhand hun werk snel en zorgvuldig af, ze reageren vliegensvlug op mailcontact en gaan door tot in de perfectie. Ze zijn het geld meer dan waard! Een aanrader voor iedereen!
foto van Alice & Martin

Alice & Martin

Wat zijn wij toch ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor zulke geweldige fotografen! Hiske en Michael zijn een stel dat ons maar blijft verrassen en het is geweldig om te zien hoe ver deze personen gaan voor hét perfecte plaatje. Of dit nu betekend bekogeld te worden met steentjes door een stel snelle jonge kerels die zo snel mogelijk naar de andere kant moeten rennen, óf om als eerste in het koude water te springen (wat wij echt waanzinnig vonden, bij onze Thrash the Dress ging Hiske als eerste in het water! Het was die dag 17 graden, brrrrr XD!!), óf omdat ze nou gewoon zo getalenteerd zijn dat ze precies het juiste moment telkens weten vast te leggen; ze krijgen het in ieder geval telkens voor elkaar!Wij hebben enorm genoten van jullie gezelschap en de mooie foto's, het is echt van super kwaliteit en we zijn er ontzettend blij mee!En het fijne is ook dat iedereen het zo naar z'n zin had met deze fotografen, de dagen na onze bruiloft kregen we nog steeds vele complimentjes over de oh zo leuke fotografen ;-)! Hiske en Michael, we hebben genoten van de samenwerking, bedankt voor de ontzettend leuke momenten en de geweldige service die jullie hebben geboden. We zullen jullie zeker niet vergeten en mochten wij weer eens fotografen nodig hebben, zijn jullie zeker de eersten die wij gaan bellen :)!Een echte aanrader!
foto van Kim & JP

Kim & JP

Hiske en Michael, wat een leuk stel! Wij hebben het als zeer prettig ervaren om hen als onze bruidsfotografen te hebben. Ze gebruiken hun ervaring, humor, begrip en nuchterheid om spetterende foto's te maken. Nou, dat is gelukt! Wat zijn wij blij met de foto's, we beleven onze dag helemaal opnieuw! Het is ook leuk dat foto's vanuit 2 perspectieven zijn genomen, dit geeft een erg leuk effect. Voor wie een professionele fotograaf zoekt, wij raden Hiske en Michael zeker aan!
foto van Karlinda & Sjoerd

Karlinda & Sjoerd

Wat hebben Hiske en Michael fantastische foto's van onze bruiloft gemaakt! We hadden al een voorgevoel dat dit wel goed zou komen na de super mooie oefenfotoshoot en dat bleek helemaal te kloppen. Het is een luxe om met hen te werken: ze komen het intake gesprek bij je thuis doen, ze zijn allebei van 's ochtends vroeg tot na het feest aanwezig en dan komen ze ook nog eens het fotoboek persoonlijk bij je thuis brengen. De dag na onze bruiloft hadden we al een sneak-preview ontvangen; het is zo leuk om zo snel al trouwfoto's te kunnen (laten!) zien. We hebben op de dag zelf nauwelijks doorgehad dat ze er waren en toch hebben ze alle (belangrijke) momenten vast weten te leggen. Ze stralen uit dat ze het ook echt leuk vinden om te doen en het niet alleen als werk zien. Het foto album is super geworden, ze hadden een voorstel gemaakt wat al bijna helemaal perfect was. Aanpassingen onzerzijds waren helemaal geen punt. We kregen alle foto's digitaal en dat waren er veel :-) Ze hebben onze herinneringen geweldig vastgelegd, wat een vakwerk, onze complimenten!!