Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Karen & Freddie

Karen & Freddie

Eigenlijk hebben wij van Hiske en Michael op onze dag helemaal niets gemerkt! Ze waren er wel en toch ook niet! Dit vinden we met name zo bijzonder omdat ze er toch met zijn tweeën bij waren! Het uiteindelijke resultaat is schitterend geworden. De gehele reportage is een perfecte weerspiegeling van onze dag geworden. Mooie momenten tussen ons en voor ons belangrijke mensen zijn prachtig vastgelegd, de aanwezige kinderen staan prachtig op de foto en andere foto's hebben ons op creatief vlak ook verrast! Kortom: wij zijn heel erg blij en tevreden met onze keus om Hiske en Michael in te huren.
Foto van Roxane & Ruben

Roxane & Ruben

Wij zijn zeer tevreden over de foto's van onze bruiloft. De oefenshoot was zeer geslaagd en heeft ons goed geholpen met de foto's op de bruiloft zelf. De foto's van de oefenshoot en bruiloft zijn echt prachtig geworden. Wij zijn super blij dat we voor Hiske en Michael hebben gekozen en zouden jullie bij iedereen aanraden! Niet alleen voor een bruidshoot, maar ook voor een mooie (love) shoot!
Foto van Jenny & Rens

Jenny & Rens

Wat zijn wij blij jullie als onze trouwfotografen te hebben gehad! Na een eerste kennismaking en proef-fotoshoot brak voor ons de grote dag aan. Gebeurtenissen die verliepen in fracties van secondes, hebben jullie voor eeuwig vast weten te leggen. Spontane verrassingen en momenten hebben we kunnen herbeleven door jullie foto's. De foto's zijn prachtig geworden, evenals het door jullie samengestelde album!
Foto van Mariska & Twan

Mariska & Twan

Wat fijn dat jullie onze bruidsfotografen waren. Wij zijn zeer tevreden met de foto's van de bruiloft maar ook van de oefenshoot. Het is fijn dat er bij jullie ook een oefenshoot wordt gedaan voor de echte dag! Wij bevelen jullie zeker aan bij toekomstige bruidsparen. Ga vooral zo door Hiske en Michael!
Foto van Joyce & Diederik

Joyce & Diederik

Zijn jullie op zoek naar 2(!!) professionele, sympathieke en creatieve fotografen voor jullie bruiloft, zoek dan niet verder! Wij hadden de eer om onze trouwdag door hen te laten fotograferen. Vanaf het eerste gesprek was er een klik en begrepen ze precies wat wij wilden. Hiske en Michael doen er alles aan om de dag onvergetelijk te maken. Omdat ze met z'n tweeën zijn, zien ze alle mooie momenten en brengen ze deze geweldig in beeld. Het fotoboek dat we al snel ontvingen, vatte de dag perfect samen. Kortom, jullie zullen zeker geen spijt krijgen van je keuze voor Hiske en Michael. Diederik en Joyce Snelder.
Foto van Rosalie & James

Rosalie & James

Hiske en Michael zijn gedreven fotografen die er alles aan zullen doen om de perfecte foto te maken. Ze zijn erg betrokken in de wensen voor de aanvulling van de dag en denken actief mee in fotolocaties. Niks is te veel. Aan de foto's kun je zien dat het echte vakspecialisten zijn met waanzinnig mooie fototechnieken. Wij zouden Hiske en Michael sterk aanbevelen voor alle bruidsreportages!
Foto van Nicole & Pim

Nicole & Pim

Hiske & Michael zijn twee fantastische fotografen. Ze vormen een echt team waar erg prettig mee te werken is. De passie die zij beleven in het fotograferen; niks is hen teveel of te gek. Het resultaat: een super leuke proefsessie op locatie, heel veel mooie foto's van onze trouwdag en het geweldige feest. Samen hebben we hier een grandioos album van gemaakt, welke wij met trots aan iedereen kunnen laten zien. Ook de ouderboekjes zijn ideaal als cadeau voor je ouders.
Foto van Léonie & Gerhard

Léonie & Gerhard

Hiske en Michael hebben op onze bruiloft gefotografeerd. Dankzij hun kunnen we door de fantastische foto's terug kijken op deze onvergetelijke dag! Ze gaan professioneel te werk en alles is tot in de puntjes goed verzorgd. Wij kunnen ze dan ook zeker aanbevelen als bruidsfotografen.
Foto van Bonnie & Patrick

Bonnie & Patrick

Wij zijn nog steeds ontzettend tevreden over het werk dat jullie hebben geleverd. Goede communicatie, geweldig dat jullie voor 'the big day' een oefenshoot doen, wij zouden zeggen, ga op deze manier door. Wij kunnen geen verbeteringen bedenken!1 2 3 4 5 6 7 8 9