Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Janet & Michiel

Janet & Michiel

Eerst was ik bang dat twee fotografen wat overdreven zou zijn, maar wat zijn we blij dat we twee fotografen hadden! Zo heb je o.a. foto's bij de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom. En ook als je elkaar voor het eerste ziet heb je ook van beide kanten de reactie op de foto staan. Dat is erg leuk. Hiske en Michael zijn erg fijne fotografen; ze zijn onopvallend aanwezig, erg vriendelijk en ze hebben leuke en creatieve ideeën. We waren verrast toen we de eerste foto's zagen. Tijdens onze bruiloft hadden we geluk met de zon. En Hiske en Michael hebben hier optimaal gebruik van gemaakt, waardoor onze foto's er betoverend uit zien. Na de bruiloft kregen we al snel een preview en ze schrijven ook een leuke blog over de dag. En je krijgt zelfs een opzet voor het fotoboek, waarin je zelf nog aanpassingen kunt aangeven. Zo krijg je echt een mooi fotoboek dat aan al je wensen voldoet! We kunnen er naar blijven kijken. We kregen ook veel positieve reacties van vrienden en familie over hun werkwijze, aanwezigheid en de foto's. En de communicatie verliep erg fijn, ze reageren snel op je mail. Lieve Hiske en Michael, we zijn erg blij dat jullie onze fotografen waren! Dit duo is zeker een aanrader.
Foto van Stefanie & Roy

Stefanie & Roy

Als weddingplanner en 'ex-bruidje' zou ik dit geweldige koppel als bruidsfotografen aan ieder bruidspaar willen adviseren! Ze hebben de meest fantastische foto's gemaakt op mijn bruiloft, met een hele hoge kwaliteit. Ze werken erg professioneel en ik had meteen de dag na de bruiloft al een kleine preview met foto's in mijn mail!
Foto van Ilse & Niels

Ilse & Niels

Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft. Foto's zijn een blijvende herinnering en wij vonden het daarom belangrijk dat deze de sfeer van de dag goed weer zouden geven. Dat is zeker wel gelukt! Hiske en Michael zagen elk detail tijdens de bruiloft en legden alles vast, zonder dat wij in de gaten hadden dat we op de foto werden gezet. We hebben veel complimenten gekregen over de super gave foto's van onze mooiste dag. Elke keer zien we weer nieuwe details als we de foto's bekijken. Wij zouden Met Licht Geschreven aan iedereen aanbevelen.
Foto van Chantal & Timo

Chantal & Timo

Na het kennismakingsgesprek waren wij al overtuigd dat Hiske & Michael onze fotografen voor de bruiloft zouden worden. Zowel voor als na de bruiloft verliep de communicatie erg fijn, ze reageerden heel snel op onze mails waardoor we echt vertrouwden op een prettige samenwerking. Tijdens onze dag hebben we momenten gehad dat we niet het idee hadden dat ze er waren, hoe knap is dat en het zorgt ook meteen voor de meest verrassende foto’s. Zelfs onze gasten waren op de dag zelf al super enthousiast over de werkwijze van Hiske & Michael. Al snel na de bruiloft kregen we al een eerste preview en volgde ook kort daarna alle foto’s. Ook de opzet van het fotoalbum kregen we verrassend snel, heel fijn hieraan is dat je zelf nog invloed hebt over de definitieve invulling hiervan. Hier was het ook fijn dat de communicatie snel en heel goed verliep en konden we snel het eindresultaat in handen krijgen. Het fotoboek is prachtig geworden en laat ons terugkijken op een onvergetelijke dag. Hiske en Michael, nogmaals bedankt!
Foto van Jirada & Eric

Jirada & Eric

Met fotografie als hobby werd het kiezen van een fotograaf voor onze bruiloft aan mij toevertrouwd. Van diverse fotografen had ik reeds hun werk mogen bewonderen, maar het was elke keer nét niet dat wat ik zocht. Op een mooie dag tijdens een bruiloftbeurs in Breda kwam ik met het werk van Met Licht Geschreven in aanraking. De mooie composities en het lichtspel spraken mij gelijk aan. Je zou kunnen zeggen dat het klikte. Kort sprak ik met Hiske over hun werk, ervaring en mogelijkheden. Met wat informatie gingen we later de dag naar huis. Niet heel lang daarna was de keuze gemaakt en namen we contact met hun op om het geheel definitief te maken. Een huisbezoek om de wensen op te nemen werd later dat jaar gevolgd door en proefshoot en uiteindelijk onze bruiloft. Het uiteindelijke resultaat was precies wat ik verwachte, maar het fotoboek overtrof alles. Alles waar wij om vroegen werd in nog betere versie geleverd! Contact verloopt soepel en makkelijk en de prijzen zijn vergeleken met andere fotografen erg schappelijk. Service is superieur Wat ons betreft een absolute aanrader.
Foto van Manon & Wilco

Manon & Wilco

Wij zijn erg blij met de keuze om Hiske en Michael om onze bruiloft te laten fotograferen. Het contact vooraf verliep heel soepel. Ze reageren snel op mails wanneer we met vragen zaten. Op de dag zelf waren zij op een rustige, onopvallende en plezierige manier aanwezig. Ze zijn gedurende de dag bezig om ook creatieve foto's te bedenken. Het is zeker een pluspunt dat zij met zijn tweeën werken zodat mooie momenten van twee kanten worden gefotografeerd wat leuke effecten opleverden in ons album. Onze fotoshoot was een leuk moment omdat zij op een rustige manier samenwerken en elkaar lijken aan te voelen in verschillende situaties. Dit gaf ons ook een meer vrij gevoel. Het album was snel klaar en we hebben veel complimenten gekregen voor de foto's! Kortom, Hiske en Michael zijn zeker een aanrader!!
Foto van Kim & Rob

Kim & Rob

In 1 woord geweldig! Erg leuke mensen die goed meedenken. Ze hebben onze mooiste dag vastgelegd en soms was ik zelfs vergeten dat ze er waren. Mooie preview gehad al en dat binnen 1 dag. Wij kunnen niet meer wachten op de rest. Een echte aanrader dus.
Foto van Bonnie & Richard

Bonnie & Richard

Vandaag drie maanden geleden was onze dag. Hiske en Michael hebben die fantastisch vastgelegd. Fijne mensen waarbij wij en de kinderen onszelf konden zijn. We kregen al heel snel een leuke preview. En daarna konden we genieten van alle foto's. Heel leuk ook de foto's waarvan wij niet eens wisten dat ze gemaakt waren! Ze hebben ook een hele leuke blog op hun site gezet van onze dag. Inmiddels hebben we een prachtig album mogen ontvangen en genieten we heerlijk na.
Foto van Patty & Gerrit

Patty & Gerrit

Wij kijken nog elke dag naar de prachtige foto's die we van deze fotografen gekregen hebben. Vooraf hebben zij ons goed geïnformeerd en waren ze eerlijk over hun eigen werkwijze maar bijvoorbeeld ook over con-collega's. Ze komen naar je toe voor een eerste gesprek en dat vond ik zelf zeer prettig!! Ook hebben we een loveshoot gedaan en deze foto's gebruikt voor onze kaart. Ook dat is zeker een aanrader en zo kan je de fotograaf alvast een beetje kennen. Gaandeweg regelmatig contact gehouden en ook via Pinterrest kon ik zelf nog wat kleine ideeën voorbrengen die ze geprobeerd hebben uit te voeren op de dag zelf. Na de trouwdag hebben we super snel de foto's binnen gekregen, bewerkt en met logo/zonder logo. En super veel foto's!!!!! Je krijgt ze allemaal netjes binnen op de USB. Wij hebben ook gekozen voor het album en daarin ook veel eigen zege welke foto's je bijvoorbeeld erin wilt hebben. Zoek je dus 2!! fotografen voor een goede prijs en kwaliteit zal ik zeker even op hun website kijken.
Foto van Annick & Peter

Annick & Peter

Afgelopen zaterdag hebben Hiske en Michael onze trouwfoto's geschoten. Ik ben niet zo iemand die graag op de foto gaat, maar ik voelde me enorm op mijn gemak bij hun en had niet altijd het idee dat ze er waren. En hoe ze onze zoon op de foto hebben gezet op de belangrijkste momenten. TOP!
Foto van Mallory & Richard

Mallory & Richard

Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft! Hiske en Michael zijn zeer goede fotografen, ze hebben de dag mooi weten vast te leggen. We hebben ze op de dag, buiten de fotoreportage om, niet echt opgemerkt. De foto's en het album zijn beide dan ook super mooi geworden!
Foto van Evelien & Ruud

Evelien & Ruud

Wat zijn wij blij dat wij voor jullie hebben gekozen als onze bruidsfotografen!! Hiske en Michael zijn twee hele lieve, rustige en fijne fotografen om mee te werken! Tijdens onze loveshoot, waar ook prachtige foto's gemaakt zijn, voelde we ons meteen op ons gemak en waren we er voor 300% zeker van dat zij onze dag prachtig vast zouden leggen. En niets bleek minder waar!! Wat een prachtfoto's hebben jullie afgeleverd zeg! Iedere keer als we de foto's bekijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Ook van onze familie en vrienden hebben we niets als complimenten gehad. Tijdens onze grote dag zijn Hiske en Michael van s'morgens 7.00 uur tot s'nachts 2.30 uur bij ons geweest en wat was het fijn om ze om ons heen te hebben! Alle mooie, bijzondere, emotionele en ook vooral vrolijke en feestelijke momenten van onze bruiloft werden perfect vastgelegd! Na de bruiloft ontvingen we al heel snel een sneak preview van de foto's, super leuk om zo snel al de eerste beelden terug te zien!! Niet lang daarna kregen we alle, 1000!!!, foto's thuis gestuurd, en we moeten zeggen; ze zijn allemaal even mooi en even bijzonder!! Zoals jullie waarschijnlijk wel merken hebben we geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Hiske en Michael en we raden ze dan ook aan iedereen aan!! Lieve Hiske en Michael, we zijn ontzettend blij met jullie als onze bruidsfotografen en wie weet zien we elkaar nog een keer in de toekomst! Jullie zijn toppers!1 2 3 4 5 6 7 8 9