Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordfoto van Joanne & Kristiaan

Joanne & Kristiaan

In één woord; fantastisch. Binnen een week hadden wij onze foto's al binnen. Op de dag zelf waren Michael en Hiske een gezellige aanvulling die professioneel te werk gingen. Ze waren onopvallend op de officiële momenten, maar hebben toch alle details vastgelegd.
foto van Nadja & Daan

Nadja & Daan

Super fijn duo met veel oog voor detail. Ze hebben onze bruiloft super mooi vastgelegd.
foto van Nathalie & Marco

Nathalie & Marco

Met licht geschreven fotografie is een aanrader voor elk stel dat gaat trouwen! Hiske en Michael zijn hele fijne personen om om je heen te hebben op je bruiloft en op een gegeven moment heb je niet eens meer door dat er foto's worden gemaakt.De eerste resultaten zijn prachtig. Ook de bezorging van de digitale foto's worden in stijl afgeleverd wat de beleving helemaal compleet maakt.
foto van Talitha & Maarten

Talitha & Maarten

We zijn ontzettend positief verrast door Hiske & Michael van Met Licht Geschreven. Tijdens de shoot gaven ze goede instructies en hoefden we niet zelf na te denken over leuke houdingen. Ze kunnen erg mooi met licht spelen en hier zijn fantastische foto's uit gekomen. Tijdens de dag zelf hebben we amper gemerkt dat ze er waren. Toch legden ze alle mooie momenten vast. Zeker aan te raden!
foto van Rianne & Bart

Rianne & Bart

We hebben Met Licht Geschreven op een bruiloft van vrienden aan het werk gezien. Er was geen twijfel over mogelijk dat wij Met Licht Geschreven ook zouden vragen voor onze bruiloft. Hiske en Michael zijn een goed team en bijna onzichtbaar op de bruiloft. En de foto's zijn echt prachtig! We hebben van tevoren een loveshoot gedaan om alvast te wennen aan de camera, en om een mooie foto te hebben voor de uitnodigingen. Op onze dag waren Hiske en Michael ruim op tijd aanwezig, ondanks dat het een heel stuk rijden was. We hadden ze voor de hele dag geboekt. De foto's zijn helemaal geweldig geworden! Van de meeste foto's hebben we niet eens door gehad dat ze gemaakt zijn en de foto's zijn precies zoals we dat wilden; spontaan, veel emotie en vooral niet te veel geposeerde foto's. Daarnaast ook niet onbelangrijk: de communicatie verloopt heel fijn en soepel. Hiske en Michael reageren heel snel op mailtjes en zijn heel correct in hun reacties. We zouden Hiske en Michael aan iedereen aanbevelen!
foto van Noortje & Ger

Noortje & Ger

Lieve Hiske en Michael,27 augustus 2016 was zowel letterlijk als figuurlijk een prachtige dag. De zon scheen de hele dag volop en jullie hebben al onze dierbare momenten heel mooi vastgelegd. Het bijzondere van jullie stijl vinden wij dat jullie je echt in dienst van het echtpaar stellen. Vanaf de allereerste minuut staan jullie stand-by om emotionele momenten vast te leggen zonder daarbij 'aanwezig' te zijn. Mede door jullie hebben wij een relaxte en vooral heel leuke dag gehad. Van te voren dachten wij dat de fotoshoot wat ongemakkelijk zou zijn, maar we konden juist onszelf zijn en genieten van alles wat er op een trouwdag aan je voorbij trekt. Nu, een jaar later, beseffen we ons des te meer hoe netjes jullie ook na de dag aan al onze wensen hebben voldaan. Het trouwboek bevat een overzicht van de meest belangrijke momenten en jullie hebben echt oog voor al onze dierbaren (iedereen staat er in!). Het boek is prachtig en pronkt dan ook zeker in onze nieuwe huiskamer. Veel liefs van ons en we hopen jullie vaker te treffen op bijzondere momenten in ons leven.
foto van Lieke & Peter

Lieke & Peter

We hebben super mooie foto's gekregen, zodat we heerlijk na kunnen genieten van onze onvergetelijke dag!Op de bruiloft zelf waren deze fotografen aanwezig op de juiste momenten, maar je zag ze totaal niet. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We hadden heel snel na de bruiloft al de eerste foto's om mee na te genieten. De rest van de foto's en het fotoboek kwamen ook heel snel. Wij vonden dit fijn en als de foto's waren ook nog heel mooi, dus niets als lof over deze fotografen.
foto van Sabine & Dennis

Sabine & Dennis

Ontzettend leuke en gezellige fotografen die oog hebben voor detail en kwaliteit. We hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien, ze gaan helemaal op in de omgeving en gasten, maar ze hebben wel ontzettend mooie foto's gemaakt. De fotoshoot die we hadden, verliep ook soepel en spontaan, waardoor we mooie foto's hebben. Na een kleine week hadden we de foto's en indeling van ons album al binnen (veel sneller dan wij verwacht hadden). Wij raden ze aan iedereen aan!
foto van Graziëlla & Robbie

Graziëlla & Robbie

Wij zijn zeer te spreken over Met Licht Geschreven, het zijn twee fantastische mensen. Begripvol en doen hun werk echt met passie. Je merkt niet eens dat ze er zijn want ze gaan helemaal op in de omgeving en jouw gasten. Ze mengen zich met de mensen en zijn zeer sociaal. De foto's die ze maken zijn onwijs mooi en ze doen er alles voor om het juiste shot te maken.
foto van Marijke & Leo

Marijke & Leo

Hiske en Michael zijn een erg fijn stel om mee op pad te gaan op een hele mooie dag van je leven!