background

Bruidsparen aan het woordfoto van Nathalie & Marco

Nathalie & Marco

Met licht geschreven fotografie is een aanrader voor elk stel dat gaat trouwen! Hiske en Michael zijn hele fijne personen om om je heen te hebben op je bruiloft en op een gegeven moment heb je niet eens meer door dat er foto's worden gemaakt.De eerste resultaten zijn prachtig. Ook de bezorging van de digitale foto's worden in stijl afgeleverd wat de beleving helemaal compleet maakt.
foto van Talitha & Maarten

Talitha & Maarten

We zijn ontzettend positief verrast door Hiske & Michael van Met Licht Geschreven. Tijdens de shoot gaven ze goede instructies en hoefden we niet zelf na te denken over leuke houdingen. Ze kunnen erg mooi met licht spelen en hier zijn fantastische foto's uit gekomen. Tijdens de dag zelf hebben we amper gemerkt dat ze er waren. Toch legden ze alle mooie momenten vast. Zeker aan te raden!
foto van Rianne & Bart

Rianne & Bart

We hebben Met Licht Geschreven op een bruiloft van vrienden aan het werk gezien. Er was geen twijfel over mogelijk dat wij Met Licht Geschreven ook zouden vragen voor onze bruiloft. Hiske en Michael zijn een goed team en bijna onzichtbaar op de bruiloft. En de foto's zijn echt prachtig! We hebben van tevoren een loveshoot gedaan om alvast te wennen aan de camera, en om een mooie foto te hebben voor de uitnodigingen. Op onze dag waren Hiske en Michael ruim op tijd aanwezig, ondanks dat het een heel stuk rijden was. We hadden ze voor de hele dag geboekt. De foto's zijn helemaal geweldig geworden! Van de meeste foto's hebben we niet eens door gehad dat ze gemaakt zijn en de foto's zijn precies zoals we dat wilden; spontaan, veel emotie en vooral niet te veel geposeerde foto's. Daarnaast ook niet onbelangrijk: de communicatie verloopt heel fijn en soepel. Hiske en Michael reageren heel snel op mailtjes en zijn heel correct in hun reacties. We zouden Hiske en Michael aan iedereen aanbevelen!
foto van Noortje & Ger

Noortje & Ger

Lieve Hiske en Michael,27 augustus 2016 was zowel letterlijk als figuurlijk een prachtige dag. De zon scheen de hele dag volop en jullie hebben al onze dierbare momenten heel mooi vastgelegd. Het bijzondere van jullie stijl vinden wij dat jullie je echt in dienst van het echtpaar stellen. Vanaf de allereerste minuut staan jullie stand-by om emotionele momenten vast te leggen zonder daarbij 'aanwezig' te zijn. Mede door jullie hebben wij een relaxte en vooral heel leuke dag gehad. Van te voren dachten wij dat de fotoshoot wat ongemakkelijk zou zijn, maar we konden juist onszelf zijn en genieten van alles wat er op een trouwdag aan je voorbij trekt. Nu, een jaar later, beseffen we ons des te meer hoe netjes jullie ook na de dag aan al onze wensen hebben voldaan. Het trouwboek bevat een overzicht van de meest belangrijke momenten en jullie hebben echt oog voor al onze dierbaren (iedereen staat er in!). Het boek is prachtig en pronkt dan ook zeker in onze nieuwe huiskamer. Veel liefs van ons en we hopen jullie vaker te treffen op bijzondere momenten in ons leven.
foto van Lieke & Peter

Lieke & Peter

We hebben super mooie foto's gekregen, zodat we heerlijk na kunnen genieten van onze onvergetelijke dag!Op de bruiloft zelf waren deze fotografen aanwezig op de juiste momenten, maar je zag ze totaal niet. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We hadden heel snel na de bruiloft al de eerste foto's om mee na te genieten. De rest van de foto's en het fotoboek kwamen ook heel snel. Wij vonden dit fijn en als de foto's waren ook nog heel mooi, dus niets als lof over deze fotografen.
foto van Sabine & Dennis

Sabine & Dennis

Ontzettend leuke en gezellige fotografen die oog hebben voor detail en kwaliteit. We hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien, ze gaan helemaal op in de omgeving en gasten, maar ze hebben wel ontzettend mooie foto's gemaakt. De fotoshoot die we hadden, verliep ook soepel en spontaan, waardoor we mooie foto's hebben. Na een kleine week hadden we de foto's en indeling van ons album al binnen (veel sneller dan wij verwacht hadden). Wij raden ze aan iedereen aan!
foto van Graziëlla & Robbie

Graziëlla & Robbie

Wij zijn zeer te spreken over Met Licht Geschreven, het zijn twee fantastische mensen. Begripvol en doen hun werk echt met passie. Je merkt niet eens dat ze er zijn want ze gaan helemaal op in de omgeving en jouw gasten. Ze mengen zich met de mensen en zijn zeer sociaal. De foto's die ze maken zijn onwijs mooi en ze doen er alles voor om het juiste shot te maken.
foto van Marijke & Leo

Marijke & Leo

Hiske en Michael zijn een erg fijn stel om mee op pad te gaan op een hele mooie dag van je leven!
foto van Sabine & Wilco

Sabine & Wilco

Met een (hobby)fotograaf als man, was het uitzoeken voor onze trouwfotograaf in eerste instantie best even spannend. Mijn man is dan ook diegene geweest die zich heeft georiënteerd (via Google) en aan mij liet zien welke opties hij interessant vond. We waren het direct unaniem eens dat Met Licht Geschreven op hun site het soort foto's had staan die wij ook wilden op onze trouwdag! Het eerste gesprek bij ons thuis was enorm relaxt, heel duidelijk en wij waren allebei razend enthousiast! De communicatie is vanaf moment 1 super fijn verlopen, ondanks dat er bijna een jaar tussen het eerste gesprek en de daadwerkelijke trouwdag zat, zodra wij een mailtje stuurden of contact zochten, kwam er binnen zeer korte tijd reactie! Voor mij als bruid hebben Hiske en Michael (de fotografen) een enorm belangrijke rol gespeeld in de laatste dagen voor de bruiloft.Daar ik over het algemeen super relaxt was, maakte het weerbericht (dat er niet top uit zag) mij he-le-maal gek! Tot het moment dat ik Hiske en Michael een mailtje stuurde hierover en zij mij (dezelfde avond nog!) gerust stelden dat dit een veel voorkomend ding is bij bruiden en dat, wat voor weer het ook ging worden, ze er een prachtige reportage van gingen maken. Vanaf dat mailtje, heb ik het los kunnen laten en heb ik alleen maar kunnen genieten.Niet wetende dat het weer zoveel beter was (zeker voor de foto's!!) dan wij ooit hadden durven dromen! De dag zelf was Hiske bij mij en Michael bij mijn man. Op deze manier heb je uiteindelijk foto's van beide aankleed momenten, super leuk!! Vanaf het moment dat mijn man mij op kwam halen, waren Hiske en Michael samen aanwezig, maar super onzichtbaar! Tijdens het maken van onze officiële trouwfoto's hebben we ontzettend genoten en gelachen, ook met onze chauffeur en de fotografen! De sfeer was ongedwongen en enorm relaxt, niks was te gek en we konden onze eigen ideeen kwijt. De ceremonie zelf hebben wij geen seconde in de gaten gehad dat er 2 fotografen in onze buurt waren en nu we de trouwfoto's hebben gezien, is er géén moment geweest dat zij niet hebben vastgelegd! We hebben de middag met Hiske en Michael afgesloten met het maken van onze groepsfoto's, waarbij het nodige zand om hun oren is gevlogen omdat mijn man graag met de vrienden van een zandheuvel wilde rennen! Nogmaals, niks was te gek! Wij zijn ongelofelijk trots en dankbaar op onze trouwfoto's, maar ook de herinnering aan dit fantastische paar fotografen!
foto van Daphne & Niels

Daphne & Niels

Hiske en Michael zijn twee topfotografen die duidelijk weten wat ze doen. Ze zijn gezellig in de omgang, maar volledig op de achtergrond tijdens het fotograferen van alle bijzondere momenten. Ze weten precies waar ze moeten staan om de mooiste momenten te vangen en vooral de momenten waar veel emoties te zien zijn, leggen ze prachtig vast. Toen we na een week alle foto's al binnen hadden (véél sneller dan verwacht!), hebben we erg genoten van alle fantastische beelden die ze hebben gemaakt. We hebben hiermee een fantastisch overzicht van de hele dag... zeker een aanrader voor wie nog een fotograaf zoekt!