background

Bruidsparen aan het woordbruidspaar Graziëlla & Robbie

Graziëlla & Robbie


quote symbool   Wij zijn zeer te spreken over Met Licht Geschreven, het zijn twee fantastische mensen. Begripvol en doen hun werk echt met passie. Je merkt niet eens dat ze er zijn want ze gaan helemaal op in de omgeving en jouw gasten. Ze mengen zich met de mensen en zijn zeer sociaal. De foto's die ze maken zijn onwijs mooi en ze doen er alles voor om het juiste shot te maken.   quote symbool
bruidspaar Marijke & Leo

Marijke & Leo


quote symbool   Hiske en Michael zijn een erg fijn stel om mee op pad te gaan op een hele mooie dag van je leven!   quote symbool
bruidspaar Sabine & Wilco

Sabine & Wilco


quote symbool   Met een (hobby)fotograaf als man, was het uitzoeken voor onze trouwfotograaf in eerste instantie best even spannend. Mijn man is dan ook diegene geweest die zich heeft georiënteerd (via Google) en aan mij liet zien welke opties hij interessant vond. We waren het direct unaniem eens dat Met Licht Geschreven op hun site het soort foto's had staan die wij ook wilden op onze trouwdag! Het eerste gesprek bij ons thuis was enorm relaxt, heel duidelijk en wij waren allebei razend enthousiast! De communicatie is vanaf moment 1 super fijn verlopen, ondanks dat er bijna een jaar tussen het eerste gesprek en de daadwerkelijke trouwdag zat, zodra wij een mailtje stuurden of contact zochten, kwam er binnen zeer korte tijd reactie! Voor mij als bruid hebben Hiske en Michael (de fotografen) een enorm belangrijke rol gespeeld in de laatste dagen voor de bruiloft. Daar ik over het algemeen super relaxt was, maakte het weerbericht (dat er niet top uit zag) mij he-le-maal gek! Tot het moment dat ik Hiske en Michael een mailtje stuurde hierover en zij mij (dezelfde avond nog!) gerust stelden dat dit een veel voorkomend ding is bij bruiden en dat, wat voor weer het ook ging worden, ze er een prachtige reportage van gingen maken. Vanaf dat mailtje, heb ik het los kunnen laten en heb ik alleen maar kunnen genieten. Niet wetende dat het weer zoveel beter was (zeker voor de foto's!!) dan wij ooit hadden durven dromen! De dag zelf was Hiske bij mij en Michael bij mijn man. Op deze manier heb je uiteindelijk foto's van beide aankleed momenten, super leuk!! Vanaf het moment dat mijn man mij op kwam halen, waren Hiske en Michael samen aanwezig, maar super onzichtbaar! Tijdens het maken van onze officiële trouwfoto's hebben we ontzettend genoten en gelachen, ook met onze chauffeur en de fotografen! De sfeer was ongedwongen en enorm relaxt, niks was te gek en we konden onze eigen ideeen kwijt. De ceremonie zelf hebben wij geen seconde in de gaten gehad dat er 2 fotografen in onze buurt waren en nu we de trouwfoto's hebben gezien, is er géén moment geweest dat zij niet hebben vastgelegd! We hebben de middag met Hiske en Michael afgesloten met het maken van onze groepsfoto's, waarbij het nodige zand om hun oren is gevlogen omdat mijn man graag met de vrienden van een zandheuvel wilde rennen! Nogmaals, niks was te gek! Wij zijn ongelofelijk trots en dankbaar op onze trouwfoto's, maar ook de herinnering aan dit fantastische paar fotografen!   quote symbool
bruidspaar Daphne & Niels

Daphne & Niels


quote symbool   Hiske en Michael zijn twee topfotografen die duidelijk weten wat ze doen. Ze zijn gezellig in de omgang, maar volledig op de achtergrond tijdens het fotograferen van alle bijzondere momenten. Ze weten precies waar ze moeten staan om de mooiste momenten te vangen en vooral de momenten waar veel emoties te zien zijn, leggen ze prachtig vast. Toen we na een week alle foto's al binnen hadden (véél sneller dan verwacht!), hebben we erg genoten van alle fantastische beelden die ze hebben gemaakt. We hebben hiermee een fantastisch overzicht van de hele dag... zeker een aanrader voor wie nog een fotograaf zoekt!   quote symbool
bruidspaar Mandy & Marc

Mandy & Marc


quote symbool   We zochten een fotograaf die foto's maakte waardoor je niet erop stond met het gevoel dat je op de voorgrond staat. Dat is iets waar wij allebei niet van zijn. Nou bij deze een echte aanrader want je hebt nog niet eens door dat ze er een hele dag zijn. Het leuke is dat ze ook overal mooie foto's inzien, en met het eind resultaat je zeker iets unieks hebt! We zijn zo blij met hoe ze van te voren alles met ons hebben afgestemd zodat we ook alles wisten voor de bruiloft. Waardoor je op de dag zelf alles weer vergeet, omdat je merkt dat het allemaal vanzelf gaat. Door hun hebben we een uniek fotoboek en foto's waardoor onze dag voor altijd in ons geheugen gegrift staat. Lieve Hiske en Michael, blijf alsjeblieft doen waar jullie mee bezig zijn want je mag jezelf uniek noemen! Dankjewel voor alles! Liefs Marc en Mandy   quote symbool
bruidspaar Mirjam & Joost

Mirjam & Joost


quote symbool   In juni zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Na een lange zoektocht naar de perfecte fotograaf, vonden we Hiske en Michael. Wij hebben ze leren kennen als twee fotografen die integer zijn, creatief zijn met oog voor humor en detail en zichzelf elke keer weer weten te overtreffen. Wij en onze gasten hebben genoten van hun kalme aanwezigheid op de dag zelf en later van de prachtige fotoreportage die ze van de dag hebben gemaakt.   quote symbool
bruidspaar Stella & Derk-Jan

Stella & Derk-Jan


quote symbool   Bedankt voor de schitterende foto's die jullie gemaakt hebben. We genieten er iedere dag nog van. De prima communicatie vooraf, en de nazorg is ons erg goed bevallen. Groetjes, Stella & Derk-Jan.   quote symbool
bruidspaar Janet & Michiel

Janet & Michiel


quote symbool   Eerst was ik bang dat twee fotografen wat overdreven zou zijn, maar wat zijn we blij dat we twee fotografen hadden! Zo heb je o.a. foto's bij de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom. En ook als je elkaar voor het eerste ziet heb je ook van beide kanten de reactie op de foto staan. Dat is erg leuk. Hiske en Michael zijn erg fijne fotografen; ze zijn onopvallend aanwezig, erg vriendelijk en ze hebben leuke en creatieve ideeën. We waren verrast toen we de eerste foto's zagen. Tijdens onze bruiloft hadden we geluk met de zon. En Hiske en Michael hebben hier optimaal gebruik van gemaakt, waardoor onze foto's er betoverend uit zien. Na de bruiloft kregen we al snel een preview en ze schrijven ook een leuke blog over de dag. En je krijgt zelfs een opzet voor het fotoboek, waarin je zelf nog aanpassingen kunt aangeven. Zo krijg je echt een mooi fotoboek dat aan al je wensen voldoet! We kunnen er naar blijven kijken. We kregen ook veel positieve reacties van vrienden en familie over hun werkwijze, aanwezigheid en de foto's. En de communicatie verliep erg fijn, ze reageren snel op je mail. Lieve Hiske en Michael, we zijn erg blij dat jullie onze fotografen waren! Dit duo is zeker een aanrader.   quote symbool
bruidspaar Stefanie & Roy

Stefanie & Roy


quote symbool   Als weddingplanner en 'ex-bruidje' zou ik dit geweldige koppel als bruidsfotografen aan ieder bruidspaar willen adviseren! Ze hebben de meest fantastische foto's gemaakt op mijn bruiloft, met een hele hoge kwaliteit. Ze werken erg professioneel en ik had meteen de dag na de bruiloft al een kleine preview met foto's in mijn mail!   quote symbool
bruidspaar Ilse & Niels

Ilse & Niels


quote symbool   Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft. Foto's zijn een blijvende herinnering en wij vonden het daarom belangrijk dat deze de sfeer van de dag goed weer zouden geven. Dat is zeker wel gelukt! Hiske en Michael zagen elk detail tijdens de bruiloft en legden alles vast, zonder dat wij in de gaten hadden dat we op de foto werden gezet. We hebben veel complimenten gekregen over de super gave foto's van onze mooiste dag. Elke keer zien we weer nieuwe details als we de foto's bekijken. Wij zouden Met Licht Geschreven aan iedereen aanbevelen.   quote symbool