background

Bruidsparen aan het woordfoto van Iris & Thomas

Iris & Thomas

Via internet zijn wij terecht gekomen bij Met Licht Geschreven. De foto's op de website spraken ons erg aan en na een berichtje was het heel snel geregeld om even in real life kennis te maken. We werden uitgenodigd bij Michael en Hiske thuis waar we alle informatie kregen, prachtige fotoboeken mochten inzien als voorbeelden en we meteen ook onze wensen konden doorgeven. Bij onze bruiloft veranderde er nog wel het een en ander qua tijden en activiteiten, maar dit was allemaal geen enkel probleem. Op de dag zelf hele fijne ervaringen gehad. Hiske bij mij thuis bij het aankleden/optutten erbij en Michael bij mijn (inmiddels) man. Heel leuk om op die manier dus van beide kanten mee te krijgen wat daar allemaal is gebeurd. Bij de shoot hebben ze ons heel goed geïnstrueerd (wij zijn niet zo van het fotogeniek poseren) en dat heeft prachtige foto's opgeleverd waar we echt heel blij mee zijn! De rest van de dag was het leuke eigenlijk dat je haast niet merkte dat ze er waren. Alles wordt als een soort documentaire vastgelegd. Natuurlijk is er indien gewenst ook ruimte voor poseren en dergelijke hoor, maar wij vinden juist de actiefoto's waarvan mensen niet doorhadden dat ze genomen werden, de leukste. De foto's zijn echt geweldig geworden, dat horen we ook van iedereen terug. Wij zijn fan en raden ze zeker aan!!
foto van Femke & Stefan

Femke & Stefan

Wij hebben mede dankzij jullie een prachtige dag gehad, door de mooie foto's kunnen we blijven genieten.
foto van Sanne & Maurice

Sanne & Maurice

Hiske & Michael hebben onze trouwdag heel erg mooi vastgelegd! Ze vullen elkaar goed aan en leveren hoge kwaliteit werk.
foto van Dieuw & Koen

Dieuw & Koen

Hiske en Michael denken mee en wringen zich in allerlei bochten om het juiste shot te krijgen. De foto's zagen er top uit, zonder dat ze elkaar in beeld hadden! Ook fijn, twee fotografen, zodat zowel de aankomst van gasten als die van ons op beeld staat.
foto van Christel & Nick

Christel & Nick

Het was allemaal super. Heel erg blij dat jullie bij ons geweest zijn. Het zijn prachtige foto's. BEDANKT!!!!
foto van Marjolein & Tom

Marjolein & Tom

Super toegankelijke fotografen die echt mooi werk leveren. Mooie kwaliteit en een prachtige herinnering voor het leven.
foto van Manon & Jelle

Manon & Jelle

Wat zijn wij blij dat we Hiske en Michael hebben gevraagd om foto's te maken op onze bruiloft! Elk aspect van onze dag is perfect vastgelegd. We herbeleven echt onze dag door de foto's te bekijken. Hiske en Michael hebben een goed oog voor de kleine details en leggen deze mooi vast. En het is natuurlijk een enorm voordeel dat ze samen zijn en daardoor situaties vanuit verschillende oogpunten vast kunnen leggen. Nogmaals enorm bedankt, Hiske en Michael!
foto van Roosmarijn & Robin

Roosmarijn & Robin

In de voorbereiding hadden we al erg fijn contact met Hiske en Michael en dat is tijdens en na onze dag precies zo gebleven! Door hun mooie foto's kunnen we de dag keer op keer beleven en tovert dat een glimlach op ons gezicht. We zijn erg blij dat we Met Licht Geschreven hebben gekozen om onze bijzondere dag vast te leggen.
foto van Jessica & Dick

Jessica & Dick

Super goede fotografen die elk moment van onze trouwdag perfect hebben vastgelegd. Ze waren ontzettend flexibel en zorgden er ook voor dat jij je niet ongemakkelijk voelde tijdens het foto's maken. Communicatie was uitstekend en ook na de bruiloft hadden we alle foto's en het album binnen een paar weken. Echt een aanrader!
foto van Jessica & René

Jessica & René

Wat een fijne fotografen zijn jullie!Goed op elkaar ingespeeld.We hebben net heerlijk de foto's gekeken van onze mooiste dag.Wat een foto's! Niet normaal!En veel ook nog.Ze zijn niet alleen mooi, maar ook zo sprekend!Echt genieten dit, we beleven zo onze dag helemaal weer opnieuw.Elk moment zo puur vast gelegd, zoals wij zijn en zoals onze gasten zijn.Zo knap gedaan, hoe jullie dat doen.Geen woorden voor hoe blij wij hiermee zijn.Zo blij mee dat we hier niet op bespaard hebben en ook dat jullie er de hele dag bij waren én met zijn tweeën. Sommige foto's zie ik en dan denk ik echt, ik heb jullie niet op die plek zien staan en toch die foto. Jullie waren op de achtergrond aanwezig en bij de groepsfoto's juist op de voorgrond aanwezig en namen jullie heel fijn de leiding (wat nodig is bij zo'n grote familie haha). Heel erg bedankt dat jullie onze mooiste dag hebben vast gelegd. Elke foto is prachtig en met elke foto genieten we weer een beetje van onze bruiloft.