Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordfoto van Renate & Steff

Renate & Steff

Wij zijn op 3 maart 2023 getrouwd en Hiske en Michael waren hierbij aanwezig. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en op de dag zelf hadden wij eigenlijk niet door dat ze erbij waren. Ze gingen zo goed op tussen de aanwezige gasten! De foto's zijn prachtig! Wij hadden al snel een sneak peak en ook de andere foto's kwamen snel. Heel fijn om zo nog even in de bubbel van de bruiloft te blijven.
foto van Kirsten & Bob

Kirsten & Bob

Op 3 juni 2022 zijn wij getrouwd en hebben Hiske en Michael deze dag voor ons vastgelegd. De communicatie vooraf was heel prettig en het voelde meteen vertrouwd. Hiske en Michael zijn hele fijne, lieve mensen. We hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien, maar toch waren ze aanwezig en hebben prachtige foto's gekregen. Ook het trouwalbum is super mooi en zijn we heel blij mee! Kortom, echt een aanrader!
foto van Dyrene & Bouke

Dyrene & Bouke

De keuze voor deze fotografen is 1 van de beste keuzes van onze trouwdag gebleken. Hiske & Michael zijn heel fijn in de omgang, reageren heel snel op berichtjes en denken goed mee! Daarnaast zijn ze heerlijk nuchter en voelden we ons snel op ons gemak. Op de dag zelf waren ze op een goede manier onzichtbaar. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken met heel veel plezier in ons schitterende trouwalbum.
foto van Kelly & Tom

Kelly & Tom

Wij hebben super mooie tastbare herinneringen door Hiske en Michael! De foto's zijn prachtig geworden, foto's zijn gemaakt van zo veel mooie hoeken. Ze waren bijna onzichtbaar bij het fotograferen van het aankleden, ceremonie en bij het feest. Bij de fotoshoot wisten ze de perfecte hoeken vast te leggen en leuk te spelen met licht en schaduw. Wij zijn super blij dat wij voor Met Licht Geschreven Fotografie hebben gekozen.
foto van Leonoor & Sander

Leonoor & Sander

Onze bruiloft was een lekker relaxte dag. Hiske en Michael droegen daar zeker aan bij. Dat ze met zijn tweeën fotograferen heeft écht meerwaarde. En dat zie je ook terug in de prachtige foto's!
foto van Eveline & Erik

Eveline & Erik

Michael en Hiske hebben onze dag fantastisch vastgelegd! Niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten staan prachtig op de foto's. Daarnaast zijn ze erg soepel en prettig in de omgang. Een aanvulling op je bruiloft!! Echt een aanrader :)
foto van Étchica & Bastiaan

Étchica & Bastiaan

Wat was het een mooie dag en wat zijn er prachtige foto's gemaakt. Wanneer je het album openslaat zit je zo weer in het gevoel van onze trouwdag. Hiske en Michael zijn hele getalenteerde fotografen. Wij zijn super blij dat zij onze foto's hebben gemaakt op de belangrijkste dag van ons leven. Bedankt! Echt een aanrader
foto van Ellen & Bart

Ellen & Bart

Wat een geluk hadden wij toch! Ondanks de drukke agenda maakte ze toch ruimte voor ons om 22 oktober de bruiloft vast te leggen. Na een paar goede gesprekken hadden we er vol vertrouwen in! Op de dag zelf hebben ze de meest prachtige foto's gemaakt en waren ze zeer prettig om mee te werken! Ook toen we de foto's kregen en later het fotoboek, liet het ons zien dat we echt de juiste keuze hadden gemaakt om Met Licht Geschreven te vragen. Wij raden ze iedereen aan.
foto van Jeanine & Janne

Jeanine & Janne

We zijn heel blij dat we bij Michael en Hiske uitkwamen tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf! Hun stijl en oog voor de kleinste details spraken ons meteen aan en na een leuk kennismakingsgesprek was de beslissing dan ook snel gemaakt. Door duidelijke communicatie en hun manier van doen, verliep alles soepel van begin tot eind. Michael en Hiske zijn een relaxed duo, waardoor je je al snel op je gemak voelt en bijna ‘vergeet’ dat ze er zijn. Onze gasten waren ook zeer te spreken over dit duo! Als bruidspaar krijg je op zo’n dag niet alles mee, maar gelukkig zijn Michael en Hiske daar om die momenten vast te leggen. We kwamen zoveel fantastische en verrassende foto’s tegen. De energie van die dag spat van elke foto af, heel leuk!! Bedankt dat jullie onze onvergetelijke dag zo mooi hebben weten vast te leggen! Tip: Om alvast te wennen aan het poseren voor de camera hebben we een paar maanden voor de bruiloft een love shoot met ze mogen doen. Super blij mee en die foto’s hebben uiteindelijk een mooi plekje gekregen op onze bruiloft, dus dat is zeker een aanrader!
foto van Pleun & tim

Pleun & tim

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Hiske en Michael hebben gekozen op onze bruiloft! Je merkte niet dat ze er waren, maar toch hebben ze alle mooie momenten vastgelegd. Ook al onze gasten waren super blij met hun als fotografen. Alle foto's die we terug hebben gehad, zijn stukvoor stuk prachtig geworden! Lieve Hiske en Michael, nogmaals ontzettend bedankt. Jullie zijn toppers!