background

Bruidsparen aan het woordfoto van Dyrene & Bouke

Dyrene & Bouke

De keuze voor deze fotografen is van de beste keuzes van onze trouwdag gebleken. Hiske & Michael zijn heel fijn in de omgang, reageren heel snel op berichtjes en denken goed mee! Daarnaast zijn ze heerlijk nuchter en voelden we ons snel op ons gemak. Op de dag zelf waren ze op een goede manier onzichtbaar. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken met heel veel plezier in ons schitterende trouwalbum.
foto van Kelly & Tom

Kelly & Tom

Wij hebben super mooie tastbare herinneringen door Hiske en Michael! De foto's zijn prachtig geworden, foto's zijn gemaakt van zo veel mooie hoeken. Ze waren bijna onzichtbaar bij het fotograferen van het aankleden, ceremonie en bij het feest. Bij de fotoshoot wisten ze de perfecte hoeken vast te leggen en leuk te spelen met licht en schaduw. Wij zijn super blij dat wij voor Met Licht Geschreven Fotografie hebben gekozen.
foto van Leonoor & Sander

Leonoor & Sander

Onze bruiloft was een lekker relaxte dag. Hiske en Michael droegen daar zeker aan bij. Dat ze met zijn tweeën fotograferen heeft écht meerwaarde. En dat zie je ook terug in de prachtige foto's!
foto van Eveline & Erik

Eveline & Erik

Michael en Hiske hebben onze dag fantastisch vastgelegd! Niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten staan prachtig op de foto's. Daarnaast zijn ze erg soepel en prettig in de omgang. Een aanvulling op je bruiloft!! Echt een aanrader :)
foto van Étchica & Bastiaan

Étchica & Bastiaan

Wat was het een mooie dag en wat zijn er prachtige foto's gemaakt. Wanneer je het album openslaat zit je zo weer in het gevoel van onze trouwdag. Hiske en Michael zijn hele getalenteerde fotografen. Wij zijn super blij dat zij onze foto's hebben gemaakt op de belangrijkste dag van ons leven. Bedankt! Echt een aanrader
foto van Ellen & Bart

Ellen & Bart

Wat een geluk hadden wij toch! Ondanks de drukke agenda maakte ze toch ruimte voor ons om 22 oktober de bruiloft vast te leggen. Na een paar goede gesprekken hadden we er vol vertrouwen in! Op de dag zelf hebben ze de meest prachtige foto's gemaakt en waren ze zeer prettig om mee te werken! Ook toen we de foto's kregen en later het fotoboek, liet het ons zien dat we echt de juiste keuze hadden gemaakt om Met Licht Geschreven te vragen. Wij raden ze iedereen aan.
foto van Jeanine & Janne

Jeanine & Janne

We zijn heel blij dat we bij Michael en Hiske uitkwamen tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf! Hun stijl en oog voor de kleinste details spraken ons meteen aan en na een leuk kennismakingsgesprek was de beslissing dan ook snel gemaakt. Door duidelijke communicatie en hun manier van doen, verliep alles soepel van begin tot eind. Michael en Hiske zijn een relaxed duo, waardoor je je al snel op je gemak voelt en bijna ‘vergeet’ dat ze er zijn. Onze gasten waren ook zeer te spreken over dit duo! Als bruidspaar krijg je op zo’n dag niet alles mee, maar gelukkig zijn Michael en Hiske daar om die momenten vast te leggen. We kwamen zoveel fantastische en verrassende foto’s tegen. De energie van die dag spat van elke foto af, heel leuk!! Bedankt dat jullie onze onvergetelijke dag zo mooi hebben weten vast te leggen! Tip: Om alvast te wennen aan het poseren voor de camera hebben we een paar maanden voor de bruiloft een love shoot met ze mogen doen. Super blij mee en die foto’s hebben uiteindelijk een mooi plekje gekregen op onze bruiloft, dus dat is zeker een aanrader!
foto van Pleun & tim

Pleun & tim

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Hiske en Michael hebben gekozen op onze bruiloft! Je merkte niet dat ze er waren, maar toch hebben ze alle mooie momenten vastgelegd. Ook al onze gasten waren super blij met hun als fotografen. Alle foto's die we terug hebben gehad, zijn stukvoor stuk prachtig geworden! Lieve Hiske en Michael, nogmaals ontzettend bedankt. Jullie zijn toppers!
foto van Trix & Martijn

Trix & Martijn

Niet meer verder zoeken! Abnormaal hoe goed dit super stel is! Hele dag hebben we (en niemand) ze gezien maar toch hebben ze werkelijk elke emotie en elk mooie moment weten te pakken. Veel foto’s zijn gewoon ware kunstwerkjes, de kleuren zijn prachtig, kleine details bijzonder (iemand via spiegel, kijkje door kier van deur, jonge kindjes prachtig). Omdat ze samen zijn heb je ook foto’s van verschillende kanten en momenten. Communicatie is duidelijk, nuchter, eerlijk, fijn en snel. Ik ben groot fan!
foto van Pamela & Stefan

Pamela & Stefan

Superblij dat Hiske en Michael de fotografen waren op onze bruiloft! Alle communicatie is netjes, duidelijk en vriendelijk verlopen. We zijn heel blij met de fantastische foto's. Door twee fotografen werden verschillende momenten tegelijkertijd vastgelegd en het is alsof we de hele dag weer opnieuw beleven met alle emoties gevangen in de foto's. De journalistieke manier van fotograferen is ons zeer goed bevallen. Meerdere malen al teruggehoord van de gasten dat zij de fotografen niet gezien hebben en toch heel mooi op de foto's staan. En dat is ook onze ervaring. Op de foto's zie je de kundigheid terug zoals reflecties in spiegels die ook kloppen bij het onderwerp van de foto. Hiske en Michael zijn prettig in de omgang en hebben goed geluisterd naar onze wensen. Wij raden hen zeker aan!