Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Trouwen in Haastrecht

Manon & Jelle gingen trouwen in Haastrecht en wij wisten niet dat wij daar al een keer geweest waren. Totdat in het draaiboek stond dat zij de middag en de avond gingen doorbrengen bij Het Witte Hof; toen viel het kwartje :-) Wij herinnerden ons namelijk dat dit een heel fijn restaurant is op een mooie locatie dus dat was een fijne verrassing. Maar er waren meer verrassingen op deze dag want hun zoontje Finn had zijn eigen 'wheels' om naar de trouwlocatie te rijden.

Trouwen bij Domaine D'heerstaayen in Strijbeek

Op de trouwdag van Roosmarijn en Robin zijn we in Zuid-Holland én in Brabant geweest. In Alblasserdam heeft het bruidspaar zich aangekleed en we hebben foto's gemaakt bij Kinderdijk omdat het bruidspaar deze plek en de molens ontzettend mooi vinden. De rest van de dag vond plaats bij Domaine D'heerstaayen in Strijbeek. Het worstenbrood in de ochtend en deze locatie konden op het conto van de Brabantse roots van Robin worden geschreven.

Bruidsfotograaf Oosterhout

Wij hadden weer een bruiloft in Brabant, namelijk in Oosterhout. Miranda en Robert gingen daar bij Zout & Citroen trouwen, een fijne locatie waar wij al eerder geweest waren. De dag voor hun bruiloft werd er in de persconferentie aangegeven dat de horeca om 22:00 moest sluiten, waardoor ze meteen naar plan B gingen; een tuinfeest in de avond.

Bruiloft op de boerderij in Ulicoten

Een mijlpaal is bereikt voor ons; dit was onze 200e bruiloft! Leuk detail is dat deze bruiloft in Ulicoten plaatsvond. Ulicoten hoort officieel namelijk bij de gemeente Baarle-Nassau en in deze gemeente is 8 jaar geleden de bruidsfotografie wel een beetje begonnen. Via mond-op-mond reclame hebben wij in de beginperiode veel in de omgeving Alphen, Chaam en Baarle-Nassau huwelijken mogen fotograferen en dat is gegroeid naar andere omgevingen. Wij komen dus graag in het zuiden van Noord-Brabant en op deze dag hadden wij weer een toffe bruiloft!

Vrolijke bruiloft in Heeswijk-Dinther

Op 3 juli 2021 mochten wij de grote en vrolijke dag van Nicky en Tim fotograferen. De ceremonie vond plaats bij De Toren Eten & Drinken in Heeswijk-Dinther, waar het bruidspaar na de ceremonie als kersverse man en vrouw ook de rest van de dag doorbracht. Samen met familie en vrienden borrelen, dineren en een te gekke pubquiz als afsluiter; gezellig!

Trouwen in Zeeland bij Landgoed Twistvliet

Waar wij niet zo vaak komen als bruidsfotograaf is de provincie Zeeland. Of dit nu komt omdat deze provincie de minste inwoners heeft, Google ons daar niet zo veel in de zoekresultaten laat zien of omdat wij nauwelijks mond-op-mond reclame hebben in dit deel van het land weten wij niet, maar wat wij wel weten is dat het er mooi is! Jessica en Dick hebben ons laten genieten van een te gek stukje Wilhelminadorp en natuurgebied Oranjezon om daarna de rest van de dag door te brengen bij Landgoed Twistvliet.

Trouwen in Brabant | Kasteel Maurick | Vught

Kijk deze 2 lieverds daar eens in dat mooie avondlicht staan! Jessica en René hadden een prachtige dag uitgekozen op een prachtige locatie; Kasteel Maurick in Vught. Er moest nog een klein beetje geïmproviseerd worden met de toen geldende groepsgrootte beperking waarbij een oplossing gevonden werd in een drive-through voor het kasteel. Maar los daarvan denken wij dat dit bruidspaar een dag heeft beleeft zoals ze dit voor ogen hadden.

Trouwen in Raamsdonksveer | Brabant

Willemijn en Twan houden erg van reizen en hun robuuste trouwauto gaf ook duidelijk dat sfeertje aan hun bruiloft. Tijdens de ceremonie werd het ons ook duidelijk dat ze elkaar in vakantie-sfeer hebben leren kennen. Ik schrijf sfeer, want Willemijn was aan het werk waar Twan op vakantie ging.

Trouwen bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen

Het is altijd spannend hoe het draaiboek er uit ziet, zeker in deze tijd waar de richtlijnen strenger zijn. Begin september hadden we al een fotoshoot met Saskia en Pascal gedaan en vertelden ze al over hun aangepaste planning voor hun dag. 1 van de wijzigingen in het draaiboek was een tour door Eindhoven! Omdat meerdere gasten niet naar de ceremonie mochten komen besloten Saskia en Pascal daarom na de ceremonie bij de gasten thuis langs te gaan te gaan. Wat een leuk idee! Dit soort draaiing in de dag maakt ons werk zo leuk.

Trouwen bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg

Het leuke van bruiloften tijdens deze Corona tijd is dat bruidsparen hele creatieve ideeën krijgen om hun grote dag toch zo gezellig en knus mogelijk te maken. Maaike en Ron hadden bijvoorbeeld in de ochtend een 'drive-through'! Alle gasten die er helaas niet bij mochten zijn (omdat er toen maar 30 personen toegestaan waren) reden na de ontmoeting in hun auto langs het bruidspaar. Zo kon toch iedereen even het bruidspaar '' in het echt' zien en feliciteren.

Trouwen bij Dengh in Utrecht

Kijk die 2 knapperds hierboven nu eens staan! Innig, liefdevol en relaxed! Voeg aan die 3 elementen ook nog een flinke scheut lol toe en voilà; je hebt al een hele mooie mix voor een bruiloft. Maar aan deze mix kan je ook heel veel te gekke details toevoegen, en het leek mij (Michael) leuk om vooral de details van deze grote dag te benoemen in deze blog. En ik kan jullie al verklappen; het zijn er veel :-)

Gezellige bruiloft bij het Boscafe

Een knusse locatie in een mooie bos-omgeving, een relaxed bruidspaar, gezellige gasten, mooi weer, leuke momenten, een heerlijke barbecue en een te gekke avond. Als wij de bruiloft van Saskia en Richard in 1 zin moesten omschrijven dan zijn we nu klaar :-) Maar dan is de tekst in dit blogje wel erg kort dus we zullen iets uitgebreider onze ervaringen vertellen!



1 2 3 4 5 6 7