Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Trouwen in Thorn

In Thorn, het witte stadje, hebben Carolien en Tim hun zegen gevraagd aan God. Zij waren al eerder voor de wet getrouwd maar voor hun betekende de mis in het mooie kapelletje een definitieve verbintenis van hun huwelijk. De mis was ook erg mooi waarbij live muziek van vrienden afgewisseld werden door lieve woorden van hun familie. Ook de ringen werden uitgewisseld en na de mis was het tijd om gezellig te borrelen bij The Beacon in Wessem.

Trouwen in Rotterdam

Leuk! In 2017 hebben wij de bruiloft van de broer van de bruidegom mogen fotograferen, en nu 5 jaar later is het de beurt aan William en Julianne! Er is veel veranderd in 5 jaar, maar aan de andere kant ook weer niet. Alle broers en zussen van William zijn een hoofd groter geworden maar verder was het bij zijn familie als vanouds. Het voelde vertrouwd :-) Voor Hiske was het in de ochtend bij Julianne thuis natuurlijk wel 'nieuw' maar wij hebben geen moeite om ons te mengen in de families. Zeker niet omdat wij snel merkten dat er bij Julianne en haar familie net zoveel liefde en warmte is.

Bruiloft op Landgoed Rhederoord

Op de mooie datum 22-3-22 is het lieve bruidspaar Amber en John getrouwd bij Landgoed Rhederoord. Voor ons de 1e lange bruiloft van 2022 nadat wij enkele korte bruiloften hadden gefotografeerd. Het was ook nog eens een heel eind rijden voor ons dus het zou wel weer even wennen zijn om 16 uur van huis te zijn. Uitlopen zou deze dag in ieder geval niet doen, want dit bruidspaar had afgesproken om stipt 21:30 het feest te verlaten en naar hun hotelkamer te gaan. En zo geschiedde, mét een touw met blikjes want zo hoor je als bruidspaar te 'vertrekken' op je bruiloft.

Bruiloft in de herfst in een bos

De hoofdfoto wijkt een beetje af van de omschrijving, dat klopt, maar dit lieve bruidspaar is toch echt in het bos getrouwd. En nee, wij zijn niet in het Rijksmuseum geweest :-) Maar gewoon in Bergeijk bij Anneloes en Joost thuis. Zij wilden ook een paar foto's maken in hun huis, en deze blikvanger op de muur mocht natuurlijk niet ontbreken. De ceremonie vond plaats in het bos vlakbij de wijngaard van Joost zijn ouders. En daar zijn wij al eerder geweest want de broer van Joost is daar namelijk ook getrouwd. Alweer een tijdje geleden en Anneloes en Joost zijn intussen 2 neefjes rijker.

Trouwen bij Meneer van Eijck | Oisterwijk

Wij gingen een pittig weekend tegemoet, met 3 dagen achter elkaar een bruiloft van 12 uur. De eerste van dit rijtje is de grote dag van Yvonne en Jeroen en deze dag bleek een fijne opening te zijn van onze marathon. Ja, het regende en het was koud, maar dit stel ging lachend door de dag heen en met voldoende kleedjes, verse warme koffie en een hele mooie locatie was het prima vertoeven bij Meneer van Eijck in Oisterwijk.

Bruiloft bij STRND in Breda

2 weken geleden na de bruiloft van Elieke en Pieter-Paul in Zwitserland mochten wij dit leuke bruidspaar weer fotograferen. Niet in het buitenland, maar in ons eigen kikkerlandje! In het stadhuis van Papendrecht werd het huwelijk officieel bekrachtigd om daarna naar Breda te rijden voor een locatie die voor ons nieuw was, maar 1 groot festijn is voor liefhebbers van spelletjes, foodtrucks, gezelligheid en festivals: STRND.

Trouwfotograaf Chaam | Baarle Hertog

In een zuidelijk stukje van Noord-Brabant is een driehoek van Alphen, Chaam en Baarle-Nassau/Hertog te vinden (en Ulicoten hoort daar natuurlijk ook nog bij). Een stukje waar wij graag en regelmatig komen. Het is een landschap met veel boer- en veehouderijen en de meeste bruiloften zijn in de achtertuin :-) Zo ook bij Christel en Nick waarbij de ouders van Christel hun tuin (en schuur) ter beschikking stelden voor dit bruidspaar.

Destination wedding Zwitserland | Thun

Op de hoofdfoto staat het bruidspaar er klein op, maar anders is het moeilijk om dit indrukwekkend stukje natuur in Zwitserland goed tot zijn recht te laten komen. Met zijn 1840 meter hoogte was de klim naar de Seebergsee een hele opgave voor ons autootje maar het was zeker de moeite waard! Deze fotolocatie hebben Elieke en Pieter-Paul goed uitgekozen, maar net zo indrukwekkend was slot Schadau in Thun, waar het bruidspaar de rest van de dag doorbracht.

Trouwen bij slot Moermond

In het leuke Renesse mochten wij de grote dag van het vrolijke bruidspaar Eva en Julian fotograferen. Voor ons geen onbekend terrein meer omdat wij 2 weken terug ook al een bruiloft mochten fotograferen op dezelfde locatie. Maar het waren 2 totaal verschillende bruiloften en dat is wat zo leuk aan bruidsfotografie is; ieder bruidspaar geeft hun eigen invulling aan de dag en het is altijd gaaf om dit allemaal mee te mogen maken.

Bruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | Goirle

Deze keer fotografeerde ik een keer niet met Michael maar met Daniëlle Verboven omdat Michael op vakantie was. Samen hadden wij een hele fijne dag als bruidsfotografen bij Klooster Nieuwkerk. Maar onze dag begon in Tilburg bij Nanda en Robin thuis. Nanda had de bovenverdieping en Robin de benedenverdieping om zichzelf klaar te maken.

Bruiloft in Renesse

Dit bruidspaar koos ervoor om in Renesse te trouwen. Wij kenden het alleen als een gezellig stadje aan het strand, toen nog niet wetende dat er een heel schattig slot staat. En mocht je denken, wat is die toren scheef gefotografeerd, geloof ons, die staat zo scheef, net zoals sommige muren en raamkozijnen. Dat maakt Slot Moermond juist zo mooi.

Trouwen in Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Deze mooie dag was een fijne thuiswedstrijd voor ons. Binnen 10 minuten waren we aanwezig en weer thuis :-) En het was ook nog eens onze eerste keer bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand, dus wij zijn weer een ervaring rijker. Hoewel het mooie landhuis imposant was, waren wij meer onder de indruk van het bruidspaar. Niet door uitbundigheid of door erg aanwezig te zijn, maar omdat het 2 hele lieve mensen zijn. Een eigenschap die ze zonder twijfel van hun ouders hebben meegekregen.1 2 3 4 5 6 7