Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Bruiloft op een wijngaardDeze zonnige zaterdag in juli bracht ons naar Breda en Etten-Leur. En wij waren al van te voren flink enthousiast gemaakt door Trix, want met haar aanstekelijke en licht chaotische enthousiasme kan ze met speels gemak iedereen meeslepen in haar grote dag. Haar hart ligt op haar tong en die tong kent weinig rust :-) En haar hart? Die is enorm want ze is zorgzaam en lief en zij doet alles om anderen het naar hun zin te maken. Laten we ook Martijn niet vergeten, die Trix goed kan afremmen waar dat nodig is, zorgt voor orde en rust en naar onze bescheiden mening een echt team met Trix vormt. 2 levensgenieters die een passende locatie hadden gevonden in wijn- en aspergeboerderij De SantSpuy.

Bruidsfotografie bij kasteel DussenVoor de grote dag van Pamela en Stefan gingen wij naar Kasteel Dussen toe, een plek waar wij vaker bruiloften fotograferen. De hele dag werd daar gevierd dus ook het aankleden en de ontmoeting vond daar plaats. Het kasteel is knus en gezellig, dus het is geen straf om daar te hele dag te mogen fotograferen :-) De ceremonie kan in de trouwzaal gedaan worden, maar ook op de binnenplaats of op het grote grasveld voor het kasteel. Dit bruidspaar koos voor het laatste, en ook de borrel was voor het kasteel.

Bruiloft in festival stijl in Uddel25 juni 2022 bracht ons naar het dorpje Uddel in Gelderland. Wij hadden nog nooit van dit dorpje gehoord en veel zouden we er ook niet van zien omdat de grote dag van Sanne en Roel op 1 locatie plaats vond: Herberg 't Vossegat. De foto's hebben we wel iets verderop gemaakt bij het Uddelermeer, maar verder kwamen wij niet. Bij Herberg 't Vossegat was het prima vertoeven! Het bood slaapplekken, een feestzaal en een flink stuk grond met een tent. Echter de rest moest door het bruidspaar zelf geregeld worden, iets wat je wel kunt overlaten aan Sanne en Roel.

Bruiloft bij de Vlaamsche SpijckerDit bruidspaar ging op een voor ons bekende locatie trouwen: De Vlaamsche Spijcker in Dongen. Een locatie waar wij vaker komen en een fijne plek is voor het bruidspaar en hun gasten. Je vertoeft er namelijk in een rustige en groene omgeving. Tevens kun je binnen in een gave Vlaamse schuur (niet verrassend natuurlijk) en buiten in de tuin trouwen dus je kunt er altijd terecht.

Trouwen bij een kasteelBrenda en Maarten zijn getrouwd in het modernste kasteel van Nederland; kasteel De Keverberg in Kessel! Een claim die wij niet kunnen staven natuurlijk maar het is zeker een locatie die op een toffe manier oud met nieuw combineert. Grotendeels opgeblazen in de 2e wereldoorlog en daarna geconsolideerd door de gemeente Kessel, werd dit kasteel in 2015 opgebouwd met moderne materialen zoals metaal en glas. Wat wij mooi vonden is dat je buiten weinig merkt van het moderne gedeelte. Je ziet het wel aan de buitenkant maar tijdens de borrel op 1 van de plateaus en op het veld waar getrouwd werd voelde het toch rustiek aan.

Trouwen aan het waterDit is leuk! Vanwege corona hadden Dyrene en Bouke besloten om hun trouwdag in 2'en te splitsen. Hun 1e grote dag was op 29 mei 2020 en iets meer dan 2 jaar later was het dan eindelijk zover voor de 2e dag. Wij zien dan weer allemaal bekende gezichten en wij wisten dus al dat wij in fijne families terecht zouden komen. En het bruidspaar? Niets veranderd! :-) Ze pasten ook nog gewoon in hun trouwpak/trouwjurk. En omdat wij het omkleden al 2 jaar geleden hadden vastgelegd begonnen we deze dag meteen met de reportage.

Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)De dag voor de grote dag van Sanne en Edwin hadden wij een lange bruiloft in Lisse en Alphen aan den Rijn, en dus hadden wij een hotelletje geboekt in de buurt van Noordwijk(erhout). Zo konden wij fris en fruitig deze bruiloft fotografen. En aangezien Sanne en Edwin echte levensgenieters zijn was fris en fruitig nodig, want zo wilden zij ook hun grote dag vieren. Met het halve dorp, bij de gezelligste tentjes en genoeg vloeibaar goud. De dag begon wel rustig met het aankleden, de fotoshoot en de ceremonie, maar toen de 2 belangrijkste personen van het gezelschap eenmaal getrouwd waren kon het feest beginnen!

Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnOp 3 en 4 juni hadden wij 2 bruiloften achter elkaar. Nu is dat niet zo gek want dat komt regelmatig voor, maar als je beide dagen meer dan een uur heen en een uur terug moet rijden is dat erg pittig. Maar wij hadden geluk! Want de volgende dag was dichtbij de locatie van vandaag :-) Dus wij hadden een hotelletje geboekt in de buurt en een grappig detail was dat het bruidspaar toevallig in hetzelfde hotel zou overnachten! Wij zouden ze echter daar niet tegenkomen want als zij bij het hotel aankomen liggen wij al lang op 1 oor en voordat zij wakker zouden worden zouden wij al in de auto zitten op weg naar de volgende bruiloft.

Festival bruiloft in Etten-LeurWe zitten halverwege de lente en het weer wordt mooier en de dagen worden langer. Dit betekent voor ons dat wij meer bruiloften mogen fotograferen die het grootste deel van de dag buiten plaats vinden. Dit was ook de wens van Iris en Thomas en hoewel je nooit kunt zeggen of het weer wel goed genoeg is op je bruiloft hebben zij dé perfecte dag gehad. Niet te warm, niet te koud en droog! Combineer dit met veel lieve gasten, een paar foodtrucks en wat muziek en je hebt een te gekke dag met veel gezelligheid.

Trouwen bij De Stek in RaamsdonksveerOp deze zonnige dag in mei hadden wij weer een gezellige bruiloft! Het aankleden en de buitenfoto's vonden plaats in Geertruidenberg, de binnenfoto's werden in Pand 127 in Rijen gemaakt en de rest van de dag was bij De Stek in Raamsdonksveer. Zo, voor Google hebben we lekker veel zoekwoorden nu :-) Voor ons is dit overigens een thuiswedstrijd, want alles ligt in de omgeving van Waalwijk. Aangezien we ons toch ook regelmatig richting de grenzen van ons kikkerlandje begeven is de afwisseling met lekker dichtbij zeker welkom!

Trouwen bij Huize Rustoord | EsbeekOp deze bruiloft was de combinatie van het fotografen-duo Hiske en Daniëlle want Michael was een weekje naar Schotland. Daniëlle en ik hadden het die dag goed naar onze zin op de bruiloft waar heel veel gekust en geknuffeld werd. En dat was niet alleen door het bruidspaar; nee heel de familie hield van knuffelen!

Trouwen in ThornIn Thorn, het witte stadje, hebben Carolien en Tim hun zegen gevraagd aan God. Zij waren al eerder voor de wet getrouwd maar voor hun betekende de mis in het mooie kapelletje een definitieve verbintenis van hun huwelijk. De mis was ook erg mooi waarbij live muziek van vrienden afgewisseld werden door lieve woorden van hun familie. Ook de ringen werden uitgewisseld en na de mis was het tijd om gezellig te borrelen bij The Beacon in Wessem.1 2 3 4 5 6 7