Over Hiske & Michael

Hiske is al vroeg in aanraking gekomen met fotografie. Als dochter van een kunstenaar werd het kijken naar een beeld en de compositie met de paplepel ingegoten. Michael is de techneut van het stel. Ondanks dat hij geen achtergrond heeft in de fotografie wist hij zich de camera al snel technisch 'eigen' te maken. Samen vormen ze een ijzersterk duo dat goed op elkaar ingespeeld is: Hiske als creative brein in de operatie en Michael als (technisch) ondersteuning in het bedrijf.

us

Kinderen

kids
Ike is een echte dierenvriend en gek op haar 2 ratten Fire en Truffel (de witte rat op haar schouder is Truffel). Siebe speelt graag keyboard en games, maar kookt ook heel erg graag! Het liefst kookt hij hele lekkere dingen ;-) Het is te gek om met de kinderen naar een attractie- of een dierenpark te gaan, en een film-avondje op de bank doet het ook altijd goed.

Konijnen

Wij zijn gek op dieren, maar er gaat niets boven je eigen huisdier(en)! In ons geval zijn dit onze konijnen Daisy en Flint! Daisy hebben wij gevonden en Flint komt uit een konijnen asiel waar hij eerst Frits heette. Daisy houdt enorm veel van knuffelen en is heel enthousiast over zo'n beetje alles (lees: druk). Flint is een echte 'gentleman' en de rustige van de 2 maar ondanks hun karakterverschillen kunnen ze het heel goed vinden met elkaar. Samen huppelen ze graag in onze tuin maar als ze daar genoeg van hebben kunnen ze naar binnen toe om te relaxen op een matje of een stoel.

konijnen

Getrouwd

married
Op 26 juli 2013 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt, dus aan alle bruidsparen die wij mogen fotograferen: "wij weten ook hoe het aan de andere kant van de camera is" :-) Wij moeten toegeven dat het niet makkelijk was om de fotografie uit handen te geven (al hadden we een complete 'selfie-bruiloft' overwogen), maar dat wisten wij gelukkig los te laten.

Noorwegen

Als huwelijksreis gingen wij voor 2 weken naar het prachtige Noorwegen, een bestemming die wij iedereen kunnen aanraden. Er is zo veel diversiteit qua natuur en zo veel te zien dat wij aan 2 weken nog lang niet genoeg hadden. 12 weken zou al aardig in de richting komen, maar dan hadden wij een aantal mooie bruiloften moeten missen ;-) In Noorwegen hebben wij absurd veel foto's geschoten, maar gelukkig hebben wij ons ertoe kunnen zetten deze in een mooi album te bundelen!

Noorwegen

Met Licht Geschreven Fotografie

us
In oktober 2012 is Met Licht Geschreven Fotografie op professioneel vlak gestart, en wij vinden dat we in alle bescheidenheid "met succes" mogen zeggen. Inmiddels hebben wij vele bruiloften mogen fotograferen, wat ons een schat aan ervaring heeft opgeleverd. Overwegen jullie om ons in te huren als jullie fotografen? Laat onze foto's jullie overtuigen en kijk rustig rond op onze site. Een introductiegesprek is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

us
us