Over onsDit zijn wij

Hiske & Michael

Hiske is al vroeg in aanraking gekomen met fotografie. Als dochter van een kunstenaar werd het kijken naar een beeld en de compositie met de paplepel ingegoten.

Michael is de techneut van het stel. Ondanks dat hij geen achtergrond heeft in de fotografie wist hij zich de camera al snel technisch 'eigen' te maken. Samen vormen ze een ijzersterk duo dat goed op elkaar ingespeeld is: Hiske als creative brein in de operatie en Michael als (technisch) ondersteuning in het bedrijf.

Kinderen

Ike is een echte dierenvriend en volgt een opleiding voor analist. Haar hobbies zijn gitaar spelen, heel veel luieren op de bank met Netflix, maar vooral de Rubiks cube! De hele dag door hoor je een kubus (ze heeft heel veel verschillende soorten) ratelen :-)

Siebe speelt graag keyboard en games, maar kookt ook heel erg graag! Het liefst kookt hij hele lekkere dingen ;-) Hij zit op de middelbare school en twijfelt nog welke opleiding hij wil volgen. Het is te gek om met de kinderen naar een attractie- of een dierenpark te gaan, en een film-avondje op de bank doet het ook altijd goed.
Foto's van onze kinderen
Konijn Flint
Konijn Daisy
Konijn Flint
Konijn Daisy

Konijnen

Wij zijn gek op dieren, maar er gaat niets boven je eigen huisdier(en)! In ons geval zijn dit onze konijnen Daisy en Flint! Daisy hebben wij gevonden en Flint komt uit een konijnen asiel waar hij eerst Frits heette. Daisy houdt enorm veel van knuffelen en is heel enthousiast over zo'n beetje alles (lees: druk).

Flint is een echte 'gentleman' en de rustige van de 2 maar ondanks hun karakterverschillen kunnen ze het heel goed vinden met elkaar. Samen huppelen ze graag in onze tuin maar als ze daar genoeg van hebben kunnen ze naar binnen toe om te relaxen op een matje of een stoel.

Noorwegen

Als huwelijksreis gingen wij voor 2 weken naar het prachtige Noorwegen, een bestemming die wij iedereen kunnen aanraden. Er is zo veel diversiteit qua natuur en zo veel te zien dat wij aan 2 weken nog lang niet genoeg hadden. 12 weken zou al aardig in de richting komen, maar dan hadden wij een aantal mooie bruiloften moeten missen ;-)

In Noorwegen hebben wij absurd veel foto's geschoten, maar gelukkig hebben wij ons ertoe kunnen zetten deze in een mooi album te bundelen! Overigens staat er met stip op nummer 1 Japan op onze bucketlist, maar China, Schotland en IJsland staan er ook hoog op.
Foto van noorwegen
Foto van Hiske aan het werk

Met Licht Geschreven Fotografie

In oktober 2012 is Met Licht Geschreven Fotografie op professioneel vlak gestart, en wij vinden dat we in alle bescheidenheid "met succes" mogen zeggen. Inmiddels hebben wij vele bruiloften mogen fotograferen, wat ons een schat aan ervaring heeft opgeleverd.

Overwegen jullie om ons in te huren als jullie fotografen? Laat onze foto's jullie overtuigen en kijk rustig rond op onze site. Een introductiegesprek is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!