Header Over ons

Over ons
Hiske & MichaelHiske en Michael Hiske en Michael
Hiske en Michael Hiske en Michael


Hiske is al vroeg in aanraking gekomen met fotografie. Als dochter van een kunstenaar werd het kijken naar een beeld en de compositie met de paplepel ingegoten. Op de fotovakschool, de fotoclub en met heel veel oefenen heeft ze alle fijne kneepjes van het vak geleerd.

Michael is de techneut van het stel. Ondanks dat hij geen achtergrond heeft in de fotografie wist hij zich de camera al snel technisch 'eigen' te maken. Met Hiske als creatief docent is hij volwaardig fotograaf naast zijn ondersteunende rol in het bedrijf.

Samen vormen ze een ijzersterk duo dat goed op elkaar ingespeeld is: Hiske als creative brein in de operatie en Michael die zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen. Ieder heeft zijn eigen taak dat door de jaren heen op een natuurlijke wijze verdeeld is.


KinderenIke Siebe
Ike Siebe


Ike is een echte dierenvriend en volgt de HBO opleiding Toegepaste Biologie. Haar hobbies zijn heel divers, waaronder gitaar spelen, de Rubik's Cube, stenografie, jongleren, puzzelen, en nog veel meer. Haar opleiding neemt veel tijd in beslag maar ze vindt soms de tijd om af te spreken met vriendinnen of voor haar bijbaantje in een laboratorium.

Siebe speelt graag basgitaar en games en heeft een opleiding gevolgd voor artiest bij de Metal Factory MBO. Ook thuis is hij de hele tijd bezig met muziek; van maken tot spelen tot leren tot analyseren en alles wat er bij komt kijken. Het is altijd te gek om naar een optreden te kijken en om te zien hoe de muziek bij hem groeit van hobbymatig tot professioneel.


KonijnenKonijn Daisy Konijn Davey
Konijn Daisy Konijn Flint


Wij zijn gek op dieren, maar er gaat niets boven je eigen huisdier(en). In ons geval zijn dit onze konijnen Noor en Davey! Onze konijnen huppelen graag in onze tuin waar ze via een kattenluikje en een tunneltje onder de grond door hun eigen stuk grond kunnen bereiken. Maar ze slapen en eten binnen waar ze graag de mat, vloerkleed en bank opzoeken om te relaxen, te spelen of te ravotten.

Davey komt uit een opvang en houd er niet van om geaaid te worden. Bang is hij zeker niet en voor het dagelijkse rozijntje rent hij enthousiast naar de andere kant van de kamer om op je schoot te springen. Net zo snel weer weg natuurlijk, maar hij doet het toch maar even!

Noor is een Hollander en heel enthousiast over zo'n beetje alles (lees: druk). Zij is wel heel aaibaar en het is erg leuk om alle karakterverschillen te zien tussen je konijnen.

Flint kwam uit een konijnen asiel waar hij eerst Frits heette en is helaas overleden aan uitzaaiingen. Een echte 'gentleman' die een goede balans met ons 1e konijn Daisy vormde.

Daisy was een vondeling en was net als Noor heel enthousiast. Een echte knuffelkont en ons eerste konijn waardoor ze altijd een speciaal plekje heeft in onze harten. Ze is 8 jaar geworden en heeft een deel samen met Flint en een deel samen met Davey geleefd.


Huwelijksreis NoorwegenNoorwegen
Norwegen


Als huwelijksreis gingen wij voor 2 weken naar het prachtige Noorwegen, een bestemming die wij iedereen kunnen aanraden als je van natuur houdt. Er is zo veel diversiteit en zo veel te zien dat wij aan 2 weken nog lang niet genoeg hadden. 6 weken zou al aardig in de richting komen, maar dan hadden wij een aantal mooie bruiloften moeten missen ;-)

In Noorwegen hebben wij absurd veel foto's geschoten, maar gelukkig hebben wij ons ertoe kunnen zetten deze in een mooi album te bundelen! Overigens staat er met stip op nummer 1 Japan op onze bucketlist, maar IJsland staat er ook hoog op.


Met Licht Geschreven FotografieHiske aan het werk Michael aan het werk
Hiske aan het werk Michael aan het werk


In oktober 2012 is Met Licht Geschreven Fotografie op professioneel vlak gestart, en wij vinden dat we in alle bescheidenheid "met succes" mogen zeggen. Inmiddels hebben wij vele bruiloften mogen fotograferen, wat ons een schat aan ervaring heeft opgeleverd.

Overwegen jullie om ons in te huren als jullie fotografen? Laat onze foto's jullie overtuigen en kijk rustig rond op onze site. Een introductiegesprek is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!


DaniëlleDanielle Danielle
Danielle Danielle


Mocht het zijn dat 1 van ons niet aanwezig kan zijn op jullie trouwdatum kunnen wij altijd een beroep doen op een aantal bevriende fotografen. In noodgevallen hebben we zelfs een nood Telegram groep waar honderden bruidsfotografen in zitten.

Danielle is een bevriende fotograaf van ons die nog niet zoveel bruidsfotografie ervaring heeft, maar ons wel erg verbaast met hoe goed ze eigenlijk is. Momenteel heeft ze nog niet de faciliteiten om professioneel met bruidsfotografie bezig te zijn. Dat is voor ons niet erg want het bewerken en alle andere zaken die erbij komen kijken doen wij sowieso zelf. Zij kan zich dan tijdens een bruiloft richten op waar ze echt talent voor heeft; foto's maken!