Bruidspaar loopt hand in hand langs een dennenbos.

Bruiloft Kasteel Croy | Aarle Rixtel

Imke & Berend
16 september 2023
Onze laatste bruiloft van dit jaar fotografeerden we in Aarle-Rixtel. Imke en Berend wonen nu in Tilburg maar gingen voor hun bruiloft terug naar de plaats waar Imke is opgegroeid. De ceremonie was bij Kasteel Croy maar we begonnen samen bij de moeder van Imke, daar waar het haar van de bruid werd gekapt. Berend was nog even weg omdat hij nog meehielp bij het versieren van de locatie. Maar na een tijdje was hij er ook. Even waren ze samen maar al snel doken ze elk een eigen kamer in om te kleden.


Ik (Hiske) dook met de bruid, haar vriendinnen en de moeder een kamer in, Michael deed dat met de bruidegom ernaast. In mijn kamer dook Imke in haar broekpak, iets dat meer haar ding was en haar prachtig stond. Tijd voor de eerste ontmoeting met haar vader! Deze was natuurlijk geheel onder de indruk en ergens had hij al een gevoel dat het een broekpak zou worden. Daarna de eerste ontmoeting met de bruidegom in bruidskleding; wat een mooi en gezellig bruidspaar. Samen hadden ze veel lol tijdens de ontmoeting.

Dit stel had een bijzondere trouwauto, een Landrover die de ouders van Imke ook op hun trouwdag hadden. En Imke zou niet Imke zijn als deze niet zelf naar de locatie zou rijden waar we de reportagefoto’s wilde maken. Hard werken zonder stuurbekrachtiging maar zonder problemen kwamen ze aan bij het Kamerven in Helmond, waar de zon prachtig door de bomen scheen. De tweede locatie was kasteel Croy in Aarle-Ritsel waar ze enthousiast opgevangen werden door de gasten. En wat werkte het weer lekker mee! Ze konden in de tuin trouwen met het kasteel op de achtergrond. En kijk eens hoe de vader de bruid aan Berend aanbood, deze manier kenden we nog niet! Natuurlijk werd er ja gezegd, werd hier op geproost en maakten we groepsfoto’s in de tuin. De laatste locatie was in de tuin van de vader van de bruid die op steenworp afstand woont. Een tuin die zich er precies voor leende. De catering was al met het eten bezig en gasten konden onder een strechtent zitten of in een andere hoek van de tuin. Er waren speeches, vuurwerk, een sterretjeshaag, een openingsdans en veel shotjes. We werden goed aan het werk gezet bij onze laatste bruiloft van het jaar maar daar houden wij wel van! Zo veel te zien en te fotograferen en het was gewoon lekker gezellig. Een fijne afsluiter van 2023!
Bruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle RixtelBruiloft Kasteel Croy | Aarle Rixtel
700TROUWLOCATIE:Stichting Exploitatie Kasteel Croy in Aarle-Rixtel
BOEKET & CORSAGE:Mon Fleur, pour toi | Zijden boeketten, zijden bloemen en vazen. in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes