Header Bruiloft bij Bij de Hommel in Empe

Bruiloft bij Bij de Hommel in Empe

Elza & Marcel
25 augustus 2023
Wij laten jullie graag kennis maken met Elza en Marcel; 2 lieve mensen die gek zijn op honden, motoren en natuurlijk elkaar. Zachtaardig, bescheiden en vol liefde naar hun vrienden en familie toe. Op momenten was het moeilijk voor Marcel omdat zijn ouders allebei overleden zijn maar hij schaamt zich niet voor zijn tranen, en dat hoeft ook niet! Het was bijvoorbeeld mooi om te zien hoe hij op die moeilijke momenten werd gesteund door vrienden, zijn kinderen en de familie van Elza met dikke knuffels en een handje op zijn schouder. En natuurlijk ook van Elza zelf :-)


Hoewel wij natuurlijk met ze een gesprek hebben gehad, kennen wij ze dan nog net 1 uurtje. Het is dus altijd een beetje een verrassing met wat voor bruidspaar je te maken krijgt op zo'n dag. Ook de gasten....die kennen wij (meestal) niet en het is aftasten hoe ze zijn. Voor ons geen probleem, want wij mengen ons makkelijk met allerlei verschillende mensen en natuurlijk is de 1 niet leuker of minder leuk dan de ander, maar het blijft altijd een beetje spannend :-) De dag begon voor ons beiden bij het bruidspaar thuis, waar ze zich allebei klaar maakten. Er waren al wat familie en vrienden aanwezig en na een ontspannen ochtend met een emotionele ontmoeting was het tijd om foto's te maken. Eerst in hun eigen tuin, waar we al prima uit te voeten konden, maar daarna ook nog bij Landgoed en kasteel Middachten in De Steeg. Wat een toffe plek hadden Elza en Marcel uitgekozen! Enkele enorme tuinen met leuke hoekjes, open stukken en verschillende stijlen; geen probleem om hier foto's te maken. En met dit bruidspaar konden wij alle kanten op; romantisch, stoer, gek... you name it, they did it!

En we konden nog wel uren doorgaan, maar we moesten toch op de tijd letten want op een bruiloft liggen de tijden toch echt vast. Dus we gingen naar trouw-, diner- en feestlocatie Bij de Hommel in Empe. Daar druppelden de gasten binnen en werden ze welkom geheten met wat drinken en een lekkernij. De ceremoniemeester, zuslief van Elza, leidde zonder moeite de hele dag alles in goede banen. Na de ceremonie werd er geborreld waarbij de gasten op verschillende veldjes heerlijk konden vertoeven. Je voelde dat de sfeer relaxed was; niets moet alles mag. In een grote tent vond het diner plaats. Het leek alsof de weergoden opgemerkt hadden dat de ceremonie en de borrel het leukste waren om buiten te toen. Want toen we eenmaal onder de tent waren begon het te gieten! En nog gekker; na het diner hield het ineens op en bleef het droog.

Na het diner kon het bruidspaar zich even opfrissen terwijl de avondgasten aankwamen. Marcel is als oud-marinier en motorliefhebber lid van motorclub Dutch Marines Brotherhood, dus de leren jasjes kwamen 's avonds tevoorschijn en ook zijn 'brothers' kwamen natuurlijk naar het feestje. Dezelfde tent werd omgebouwd tot feest 'zaal' en na een uurtje zat het er voor ons alweer op. Het was een eindje terugrijden maar wij hadden een hele leuke dag gehad en hebben genoten van de mooie en liefdevolle momentjes die wij voor onze lenzen kregen. Elza en Marcel, bedankt voor jullie vertrouwen in ons en het was ons een genoegen om jullie dag vast te mogen leggen! 😘

Bruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in EmpeBruiloft bij Bij de Hommel in Empe
695

Bekijk ook eens onze andere blogjes