Header Trouwen in Utrecht bij Mereveld

Trouwen in Utrecht bij Mereveld

Patricia & Jos
03 juni 2023
Naar deze bruiloft hadden wij lang uitgekeken. Wij kennen Jos en Patricia vooral als ceremoniemeesters van andere bruiloften, maar in januari 2022 kregen wij een belletje van Jos dat het deze keer anders zou zijn; hij en Patricia zullen zich aan de andere kant van het draaiboek bevinden! De locatie, Mereveld in Utrecht, was ook al snel gekozen want bij hun laatste optreden als ceremoniemeesters waren we ook bij deze locatie en deze beviel hun goed. Ja, je kunt als ceremoniemeesters lekker rondkijken en er zo achter komen waarvoor je wel en niet wilt kiezen op je eigen bruiloft 😊


Zelf wonen ze in Meerkerk, een dorpje met meer weiland dan straten en supergezellig gelegen aan het Merwedekanaal. We zouden voor de fotoshoot een paar plekjes van Meerkerk meenemen maar de gemeente besloot om eens een grote renovatie in te plannen tijdens hun bruiloft. Gelukkig konden we nog wel bij de molen terecht en zo hebben we toch een stukje van hun dorp meegenomen in de foto's. De overige foto's zijn gemaakt bij De Oude Kas in Breukelen. Een uitstekende locatie voor als het buiten 30 graden, hahaha. Maar zij lieten zich niet kennen en met zwetende handjes lieten zij zich 'like a boss' door ons fotograferen. De kas was gekozen omdat het natuurlijk geen 30 graden hoeft te zijn en het kan regenen. Het idee dat ze dus ook bij slecht weer een fotolocatie hadden gaf ze de nodige rust in de voorbereidingen. Er was trouwens ook een buitenruimte waar we ook gretig gebruik van gemaakt hebben.

Wij hebben het nog niet genoemd, maar dit gezellige bruidspaar heeft ook een kindje: Pip! En wat is Pip toch een 'good boy'! Hij is meegegaan met de fotoshoot en kreeg op de trouwlocatie een chique strikje om wat hem nog knapper maakte dan hij al was. Tijdens het diner zei Hiske ineens tegen mij: "Weet je wel dat er momenteel 4 bruidsparen van ons in de zaal zitten?" Ja, dat is zo. Het zijn vooral vrienden en familie van Jos die wij in het verleden mochten fotograferen dus van zijn kant waren het voor ons bijna allemaal bekenden. Maar ook aan de kant van Patricia waren er heel veel lieve mensen aanwezig. Dat maakte het fotograferen van deze bruiloft heel vertrouwd. Wie weet zien we dit bruidspaar nog wel een keer, wellicht weer achter een draaiboek? Het zou voor ons in ieder geval weer een cadeautje zijn 😁

Trouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij MereveldTrouwen in Utrecht bij Mereveld
682Fotolocatie:De Oude Kas in Breukelen
Trouw- en feestlocatie:Mereveld in Utrecht

Bekijk ook eens onze andere blogjes