Header Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Mariska & Roy
20 mei 2023
Op deze zonnige zaterdag heeft het vrolijke bruidspaar Mariska en Roy elkaar het 'ja-woord' gegeven. De locatie was het mooie Landgoed Wolfslaar in Breda en de honneurs werden door niemand minder dan De Kale Babs (Frank Boomaerts) waargenomen. Dus...een vrolijk en lief bruidspaar, een mooie locatie, lekker weer, fijne gasten en een toffe BABS; wat kunnen wij ons nog meer wensen? Eigenlijk niets :-) Wij kijken dan ook met een glimlach terug naar deze bruiloft!


Allebei mochten wij beginnen in het Brabantse Gôol (Goirle), een dorp pal onder Tilburg. Mariska was thuis en hun 2 konijnen (ja, ik moet ze even noemen als konijnen liefhebber) waren die dag wezen logeren in een konijnen pension. Even een kleine afslag in het verhaal: Mariska is de grootste konijnen liefhebben van de 2, maar Roy had heel veel te vertellen over ze en stiekem is hij toch ook heel gek op die beesten 😁 Na het klaarmaken en de first-look bij hun voordeur was het tijd om richting de trouwlocatie te rijden. Niet alleen werd daar getrouwd , geborreld, gegeten en gefeest, maar ook de fotoreportage vond daar plaats.

Een paar vrienden waren ook al meegereisd naar de locatie om het één en ander voor te bereiden. Grote letters en andere decoratie werden uit de auto geladen en naar de plek toe gedragen en de laatste puntjes werden op de i gezet. Tsja, als bruidspaar hoef je je daar natuurlijk niet druk om te maken op je trouwdag zelf. De vrienden hadden daarna al snel een tafeltje gevonden waar ze neerstreken voor een drankje. En dat ging er wel in met de temperaturen van die dag. Na de reportage zijn wij en het bruidspaar aangeschoven voor de lunch waar Mariska en Roy even konden relaxen voor het grote evenement zou beginnen.

En dat was de ceremonie natuurlijk. Op het grote grasveld, omringt door bomen en het chique pand, konden wij heel fijn foto's maken. Zoals genoemd werd de ceremonie geleid door De Kale Babs, en dan weet je dat het goed zit. Met zijn persoonlijke en open benadering en zijn humor geeft hij een fijne twist aan de ceremonie. De moeder van de bruid kwam de ringen brengen en zo werd de verbinding tussen Mariska en Roy bezegeld.

Daarna was het tijd voor de toast en de taart, gevolgd door een heerlijke barbecue. Dit is ook altijd het moment dat een bruidspaar even tot rust kan komen. Alle 'verplichtingen' zijn gedaan, de stropdas kan iets losser, eventueel kan het jasje uit, een bruid kan de hakken uitdoen en er kan genoten worden van een hapje, drankje en de aanwezigheid van je gasten. Wij waren er tot 22:00 en konden dus nog de openingsdans en een stukje van het feest meenemen in de foto's. Zo hebben Mariska en Roy een compleet beeld van de dag ontvangen. Wat ons betreft een hele geslaagde dag waar wij met plezier op terugkijken.
Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaBruiloft bij Landgoed Wolfslaar in Breda
677Locatie:Landhuis Wolfslaar in Breda
Trouwambtenaar:De Kale Babs uit Zundert

Bekijk ook eens onze andere blogjes