Header Trouwen bij Hoeve Klein Zundert

Trouwen bij Hoeve Klein Zundert

Annicka en Kevin
19 mei 2023
Kijk ze daar eens staan! Strak in de kleding en helemaal op elkaar afgestemd. Klaar voor de grote dag.......van papa en mama! Maar het lieve bruidspaar zag er ook zeker chique uit met de vele details van Annicka's jurk en de frisse kleuren van Kevin. Voor het vervoer hadden ze gekozen voor Trouwbus Tilburg; een Volkswagen T2a uit 1971, geïmporteerd uit Californië; hoe gaaf is dat? Daar hadden de kinderen wel oren naar en vanaf het moment dat het busje aankwam bij Kevin om hem naar Annicka te brengen voor de first-look waren ze alleen nog maar in het busje te vinden.


De ontmoeting vond plaats bij het bruidspaar thuis. Deze keer met mooi weer, want toen wij op gesprek waren waaide het erg hard wat goed te horen was omdat zij aan een bosrand wonen. Daarna zijn we naar de foto locatie gereden; Huize Druivelaar in Breda. Maar niet voor we nog een pit-stop hadden gemaakt voor een weiland om dit bruidspaar met het vervoer op de foto te zetten. Wij wisten dat bij de foto- en trouwlocatie weinig mogelijkheden waren, dus dan doen we het gewoon onderweg. Bij Huize Druivelaar zijn we bekend want wij komen daar wel een paar keer per jaar. Wel komen wij steeds in andere maanden dus het is altijd een verrassing hoe de tuin er bij staat 😊

Toen was het tijd om naar de trouwlocatie Hoeve Klein Zundert te rijden. Hier waren wij dan weer nooit geweest. Annicka en Kevin werden ontvangen door alle daggasten, waarna iedereen naar de plek van de ceremonie werd begeleid. Voor de mensen die er helaas niet meer bij konden zijn werden droomvangers opgehangen; een heel mooi detail. Er waren ook heel veel lieve momentjes waar wij veel van kunnen genieten. Na de cermonie was het tijd voor de toast, taart en borrel. Er waren nog meer kinderen aanwezig en ze hadden genoeg te doen. Voetballen, met vliegtuigjes spelen, tekenen, een fotobooth en natuurlijk frietjes! Na het diner druppelden de avondgasten binnen en was het tijd voor de openingsdans. Voor ons zat het er na de openingsdans en het begin van het feest op. Wij gaan Annicka en Kevin nog een keer zien omdat er een familielid volgend jaar ook gaan trouwen. Hoewel wij meestal weinig tijd hebben om even een praatje te maken is het altijd leuk om een bruidspaar weer te zien!
Trouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein ZundertTrouwen bij Hoeve Klein Zundert
679Vervoer:Trouwbus Tilburg in Tilburg
Trouwlocatie:Hoeve Klein Zundert in Zundert
Fotolocatie:Huize Druivelaar in Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjes