Header Bruiloft bij Kasteel Wijenburg

Bruiloft bij Kasteel Wijenburg

Renate & Sijmen
08 april 2023
Renate en Sijmen hadden ons geboekt zonder een kennismakingsgesprek en als wij een keertje in de buurt van Rotterdam waren zouden wij even langs wippen. Wij wisten dus nog niet zo goed wie wij voor de camera zouden krijgen, maar tijdens ons bezoek hadden wij het al snel in de gaten: Dit zijn hele lieve mensen die enorm gek zijn op elkaar! Samen met hun 6 kinderen vormen ze een samengesteld gezin en ze zien hun samenzijn als een nieuwe start die ze met alle handen aangrijpen. Omringd door liefdevolle familie en vrienden zou dit huwelijk een bezegeling zijn; een kers op de taart vol liefde.


Tegen alle weersverwachtingen in was het een stralende 8 april 2023. In principe zou regen niet erg zijn omdat je de hele dag in het kasteel kunt vertoeven, maar het is natuurlijk erg fijn als je de groepsfoto's en de reportage buiten kunt doen. Ook de taart werd buiten aangesneden waardoor je een mooie mix van natuur en kasteel krijgt gedurende de dag. Deze dag zat tjokvol met momenten, maar we begonnen met het fotograferen van het klaarmaken van de bruid en daarna de first-look. Sijmen was met alle kinderen bij hun thuis en ze werden door een limousine in stijl naar het kasteel gebracht. 1 voor 1 stapten ze uit de auto om daarna de bruid te bewonderen. De eerste tranen vloeiden al en de liefde spatte er al vanaf. Daarna zijn we groepsfoto's gaan maken met aansluitend de reportage; zoals gezegd buiten in het zonnetje. Ook hebben we nog in het kasteel gebruik gemaakt van het zonlicht dat naar binnen scheen.

De ceremonie werd geleidt door de vader van Sijmen. Een bijzondere taak die de ceremonie heel persoonlijk maakt en ook de lieve en warme woorden van vrienden brachten de nodige tranen van geluk. We hebben in de bibliotheek in het kasteel van bovenaf nog een grote groepsfoto van het toastmoment gemaakt en daarna is de taart aangesneden. De kinderen werden rond 17:00 weer opgehaald en daarom is het bruidspaar met hun van te voren nog een frietje gaan eten. Tijdens dit moment werden de gasten vermaakt met een wijnproeverij. 4 wijnen werden aangeboden en ze konden tijdens het diner hun favoriet laten inschenken. Tijdens het diner was ook 1 van de mooiste momenten van de dag: Sijmen verraste Renate met het zingen van een lied! Dat was even een binnenkomer waar je U tegen zei.

De dag eindigde voor ons met een spetterende openingsdans en een stukje feest. 2 ruimtes vol met gezelligheid hield ons goed aan het werk 😊 Wij moesten alles even laten bezinken in de auto op weg naar huis, maar konden snel nagenieten tijdens het uitzoeken en bewerken van de foto's. Het bruidspaar kregen de bewerkte foto's 1,5 week later, maar wij hadden ze warm gehouden met een sneak preview. Lieve Renate en Sijmen, het was een genot om jullie grote dag te mogen vastleggen!
Bruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel WijenburgBruiloft bij Kasteel Wijenburg
673Locatie:Kasteel Wijenburg in Echteld

Bekijk ook eens onze andere blogjes