Header Twee bruidsfotografen in Leiden

Twee bruidsfotografen in Leiden

Arua en Michael
06 maart 2023
Voor het fotograferen van deze bruiloft mochten we naar Leiden en wat is dit een mooie stad om te trouwen! Niet alleen is hun stadhuis prachtig, hij staat ook midden in deze geweldige karakteristieke stad. We waren er al eerder geweest voor een bruiloft maar dat was weer jaren geleden. De straat lag toen opengebroken, wat eigenlijk wel een mooi sfeertje gaf toen het bruidspaar aan kwam lopen. Maar deze keer trouwden Arua en Michael er!


Bij de eerste foto is al te zien dat Arua zwanger is 😊 Haar ronde buik kwam prachtig naar voren in haar trouwjurk. Ze was al 34 weken maar ze heeft zonder klachten kunnen genieten van haar bruiloft. Toen ik, Hiske, bij haar in de ochtend aankwam zat ze al te stralen in een stoel. De kapster en de visagiste waren tegelijk bezig want de tijd begon al een beetje te dringen. Haar moeder zat er een beetje over in want zij moest de jurk nog bij haar dochter aantrekken. Een taakje waar je even de tijd voor wil hebben. Maar Michael is een geduldige man en wachtte buiten rustig op zijn aanstaande vrouw.

Na de ontmoeting zijn we naar Stadspark de Leidse Hout gegaan voor de reportage. Hier staat ook het Theehuis De Leidsehout, waar na de ceremonie een high-tea werd georganiseerd. De bomen waren kaal maar de lente kondigde zich al aan door middel van narcissen en sneeuwklokjes. Maar dit was niet de enige plek waar we foto's gingen maken; we zijn ook leiden ingegaan. Bij het stadhuis zag ik opeens de mogelijkheid om een 'double exposure' foto te maken. De hele winter heeft mij deze techniek bezig gehouden en nu kon ik hem op een bruiloft toepassen. Ik begin het te begrijpen 😁

Nadat we de foto's in de stad hadden gemaakt werd het tijd om bij het stadhuis naar binnen te gaan voor de ceremonie! De gasten waren al aanwezig en ontvingen het bruidspaar vrolijk. En deze vrolijke sfeer was ook aanwezig tijdens de ceremonie. En niet alleen tijdens deze plechtigheid, ook daarna tijdens de groepsfoto's en de high-tea in het theehuis was het erg gezellig. We hebben iedereen zien genieten en dan hebben wij meteen een fijne werkdag. Niet in de laatste plaats omdat wij ook mochten aanschuiven, jummie! Arua en Michael, bedankt dat wij erbij mochten zijn.

Twee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in LeidenTwee bruidsfotografen in Leiden
668

Linkjes Arua en MichaelHigh-Tea locatie:Theehuis De Leidsehout in Leiden

Bekijk ook eens onze andere blogjes