Header Bruiloft in Zundert

Bruiloft in Zundert

Renate & Steff
03 maart 2023
Na een korte periode zonder bruiloften konden wij onze camera's weer afstoffen (nou ja, vooral mijn camera's, want Hiske had nog een aantal portret opdrachten te fotograferen) en ons klaarmaken voor de 1e bruiloft van 2023. In Zundert staat Tenniscentrum de Leeuwerik, eigendom van de ouders van Steff en met beschikking over een grote indoor hal. Warm, droog, praktisch en toegang tot de daar aanwezige horeca; de keuze om daar te gaan trouwen was volgens mij snel gemaakt 😊


Nu is een tennishal natuurlijk niet de meest romantische plek om elkaar het ja-woord te geven, maar dat was een kwestie van aankleden. Rieten schermen, een mooie tent en sierlijke verlichting zorgden voor een knusse sfeer. De foto's hebben we gemaakt bij Evenementenlocatie Jaiselings Royal Palace waar wel een verbouwing gaande was. Maar deze locatie had een paar grote en indrukwekkende ruimtes waar we met licht en flitsers een paar toffe foto's konden maken. Laat ik niet de enerverende ochtend vergeten, waar na de ontmoeting de collega's van de brandweer met 3 grote brandweerwagens het bruidspaar kwamen feliciteren. Dat levert altijd leuke momenten en beelden op!

Na de ontmoeting en de fotoshoot was het tijd om de rest van de dag voort te zetten bij het tenniscentrum. Onder de humorvolle en gezellige begeleiding van De Kale Babs werd dit bruidspaar in het echt verbonden, waarna de borrel en taart plaatsvonden. Ook hebben we nog een paar groepsfoto's gemaakt in deze tijd voordat het diner plaatsvond. Na het diner stroomden de avondgasten binnen in dezelfde grote hal en de ruimte vulde zich lekker met mensen. Het feest werd geopend door Renate en Steff en nadat wij nog een paar sfeerbeelden hebben gemaakt was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Zo'n dag kan snel gaan als het gezellig is. Wij hebben weer veel lieve mensen ontmoet en het is altijd een feestje om een bruiloft vast te mogen leggen. Ook is elke bruiloft uniek en het is altijd te gek om te zien hoe een bruidspaar hun dag vorm heeft gegeven en dat wij dit allemaal mee te mogen maken. Lieve Renate en Steff, veel geluk samen toegewenst en bedankt voor de mooie dag!
Bruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in ZundertBruiloft in Zundert
670BABS:De kale babs uit Zundert

Bekijk ook eens onze andere blogjes