Donkere foto van bruidspaar hoofd tegen hoofd in de hal van kasteel Dussen.

Trouwen in Dussen

Charlotte & Django
29 september 2022
Dit bruidspaar wilde graag feesten op hun bruiloft dus 2020 en 2021 waren helaas geen optie. Ze verzetten het 2x met al hun leveranciers waardoor we op 29 september 2022 kwamen en wat een heerlijke zonnige dag bleek te zijn. En op zo'n dag is Kasteel Dussen 1 van de 'places to be'! Wat is het daar dan mooi. Charlotte was met het aankleden al in het kasteel aanwezig en Django kleedde zich om bij een B&B in de buurt.


De ontmoeting vond plaats in de hal met de zwart-witte plavuizen waar het zonlicht door het oude glas en loodramen scheen. Eindelijk, na 3 jaar zagen ze elkaar in trouwkleding; ze waren er even stil van. Nog helemaal beduusd ontvingen ze de aanwezige familie die stiekem vanuit een kamertje meekeken naar deze ontmoeting. Na de reportage, die we buiten en binnen bij het kasteel hebben gedaan, druppelden de gasten binnen en de binnenplaats vulde zich met vrolijke gasten. Het bruidspaar trok zich ondertussen terug richting de burgermeesterkamer. Maar al snel zorgde de ceremoniemeesters dat de gasten de trouwzaal in mochten en hiermee konden ze weer iets afvinken in hun draaiboek. Dit gezin hield alles goed bij.

Charlotte stond al met een grote glimlach arm in arm met haar vader te wachten tot ze de trouwzaal in mocht lopen; het grote moment! En dit moment werd krachtiger door het pianospel van Ger Savelkoul; wat een opkomst van het bruidspaar. En dit zakte niet in. De BABS en de pianist/zanger hielden de vrolijke en gevoelige sfeer er goed in. Een hele fijne ceremonie! Na de ceremonie vond de borrel plaats in de binnenplaats en aan goede speeches ook zeker geen gebrek deze dag. Er heeste een fijn sfeertje op de binnenplaats. Die plek moesten ze even verlaten voor de groepsfoto's want die hebben we voor het kasteel gedaan. En daarna mochten de ceremoniemeesters deze pittige taak ook afvinken uit het draaiboek. Ze hadden het perfect gedaan want ze splitsten de groepsfoto's op een gegeven moment op en zetten Michael en mij apart aan het werk.

Terug op de binnenplaats stond er een buffet klaar en er waren weer te gekke speeches. Maar de dag was nog lang niet voorbij want het avondfeest moest nog beginnen. En wat was dat een knalfeest! Al voordat het bruidspaar binnen was werd er al gedanst en is de vloer de hele avond niet leeg geweest. Oké de meeste gasten hielden van dansen maar wij hebben vol verbazing naar Ger Savelkoul gekeken die ook 's avonds de muziek verzorgde. Niets geen DJ booth maar een elektrische piano en een iPad. Daarmee hield hij de hele avond de sfeer erin. Dit bruidspaar wilde graag hun hele dag vastgelegd hebben dus wij waren ook bij het hele feest aanwezig. Daar zijn dus echt lekker veel feestfoto's uitgekomen. Wat een dag top dag was het!
Bruid wordt opgemaakt in de Burgenmeesterkamer in Kasteel Dussen.Bruidegom laat zijn manchetknopen van kwartjes zien.Bruidegom kijkt in ronde spiegels in verschillende formaten.Bruid kijkt zeer tevreden in de spiegel die de visagist voor haar houdt.Moeder van de bruid sluit trouwjurk van bruid, zus helpt en houdt sleep omhoog.Bruid laat zich bewonderen door de bruidegom bij de eerste ontmoeting terwijl ze in een zonnestraal staat.De eerste ontmoeting van een bruidspaar van bovenaf door de tweede fotograaf gefotografeerd bij Kasteel Dussen.Bruidspaar loopt over loopbrug met de rode poortdeur op de achtergrond bij kasteel Dussen.Bruidspaar staan 2 meter uit elkaar en kijken elkaar aan met kasteel Dussen op de achtergrond.Overzicht van een ceremonie in de trouwzaal bij kasteel Dussen richting de gasten.Overzicht van een ceremonie in de trouwzaal bij kasteel Dussen richting het bruidspaar.Bruidspaar zitten hand en hand en lachen uitbundig tijdens de ceremonie in kasteel Dussen.Bruidspaar tijdens het ja-woord in de trouwzaal in kasteel Dussen.Handen van bruidspaar waarbij de bruid de trouwring om de vinnger van de bruidegom schuif, ringenmeisje kijkt er rustig naar.Bruidspaar slaat voor aanwezige gasten een borrel achterover op de trap bij kasteel Dussen.Bruidegom laat aan de camera een fles drank zien.Bruidegom omringt met gasten wijst vrolijk naar een wijnglas op de binnenplaats van kasteel Dussen.Spreker gezien daar het bruidspaar heet bij kasteel Dussen.Vrouw kijkt tussen een groep gasten om naar het bruidspaar.Bruid en bruidegom kijken in album samen met gasten en lachen vrolijk.Bruidspaar gezien door de sprekers waarbij de bruidegom met zijn handen op zijn ogen kijkt alsof hij zich schaamt.Bruidspaar danst uitbundig in de kleder van kasteel Dussen.Bruidsfotograaf bij Kasteel Dussen.
657Locatie:Kasteel Dussen in Dussen

Bekijk ook eens onze andere blogjes