bruidspaar staat naast elkaar met een rode paal op de voorgrond die hun voor de helft verbergt

Trouwen in Dongen | Brabant

Eveline en Erik
10 september 2022
Met Eveline en Erik hadden wij in 2019 ons eerste gesprek maar door de coronamaatregelen was het verschoven en gingen ze voor safe door het naar 2 jaar later te verplaatsen. En zo brak hun grote dag dan eindelijk aan. Wel was er een groot verschil, er zat een Niek lekker te smikkelen in zijn kinderstoel! Hij keek mij, Hiske, even aan maar ging toen weer gewoon verder. Naast hem werd het haar van zijn moeder gekapt en het was gezellig aan tafel; helemaal toen de ouders van Eveline er bij kwamen. Niek genoot volop!


Later in de ochtend vond de ontmoeting bij de voordeur plaats en werd het binnen nog gezelliger met mensen. Het draaiboek zat goed in elkaar want Niek mocht lekker gaan slapen en wij gingen naar Zevenbergen voor de fotoreportage. Omdat het een regenachtige dag was hadden ze een binnen locatie geboekt. Ik weet niet meer of het op het moment regende maar dat maakte niet uit, ook bij mooi weer is dit een heerlijke lichte locatie voor een fotoshoot. We hebben ons er goed vermaakt. Omdat er natuurlijk ook foto's van Niek gemaakt moesten worden zijn we voor de gasten aankwamen naar de Vlaamsche Spijcker gereden om een paar foto's te maken. Een reportage waarbij hij de corsage van zijn vader heel fascinerend vond, zeker omdat je die er zo af kon trekken. Michael zat ondertussen in de bus met de gasten en kon deze gebeurtenis vastleggen.

Na hun aankomst werd het bruidspaar bewonderd en daarna vond de ceremonie in de mooie oude Vlaamse schuur plaats. Hij zat lekker vol! Na de ceremonie kon iedereen naar buiten voor de borrel en taart, al was er even een kleine regenbui. Deze locatie kan dan gelukkig snel een schuilplaats bieden. Het diner en feest vond plaats op een andere locatie, namelijk de Korenbeurs in Made. Iedereen stapte weer in de bus en werd daar afgezet. Een bus huren is echt een top idee in deze situatie! Volgens mij hadden er veel gasten de fiets daar klaar staan zodat ze na het feest op de fiets naar huis konden. Wij hebben alleen het begin van het feest meegemaakt maar het zag er naar uit dat fietsen de beste optie was :-)
bruidegom legt met een lach zijn pak in de trouwautobruid lacht met de kapster met moeder van de bruid op de voorgrondbruidegom wordt door zijn moeder geholpen met zijn manchetknoopbruidsreportage in de ochtend bij de bruidbruidegom van uit de spiegel gezien doet aftershave opmoeder van de bruid helpt de bruid in haar trouwjurk gezien vanaf de overloopeerste ontmoeting van het bruidspaar bij de voordeur tijdens de trouwreportagebruidspaar wordt uitgezwaaid als ze bij huis weg rijdenbruidsreportage bij de suikerfabriek in zevenbergenfotoshoot van het bruidspaar in de suikerfabriek in zevenbergenoverzichtsfoto van de suikerfabriek in zevenbergen waarbij het bruidspaar op de tweede verdieping staatbruidskindjes wordt door het bruidspaar aan zijn armpjes omhoog getild en lacht uitbundiggasten hebben het gezellig bij de vlaamsche spijcker in dongeneen overzichtsfoto van een ceremonie bij de vlaamsche spijcker in dongenhet bruidspaar kijkt naar de babs tijdens de ceremonie bij de vlaamsche spijcker in dongenhet bruidspaar staat hand-in-hand tijdens de ceremonie bij de vlaamsche spijcker in dongende kus tijdens de ceremonie bij de vlaamsche spijcker in dongenmeisje legt haar voorhoofd liefdevol tegen een jongen die lekker aan het tutten is tijdens de ceremonie.vrouw maakt foto van een man en vrouw met een telefoon bij de vlaamsche spijcker in dongenvrouw houdt haar hand boven het hoofd van de bruid tijdens de regen bij de vlaamsche spijcker in dongenoverzichtsfoto van de vlaamsche spijcker in dongen tijdens een bruiloftgroepsfoto van alle mannen in de tuin van de vlaamsche spijcker in dongenTrouwen in Dongen | Brabantbruid loopt samen met haar vriendinnen weg bij de vlaamsche spijcker in dongen en hebben het gezellig.gasten van de bruiloft in een bus hebben het gezellig samenbruidspaar doen het schoenen spel en lachen.bruidspaar rijdt de bruidstaart met vuurpijlen de dinerzaal binnen bij de korenbeurs in madebruidspaar kust elkaar na het eten van het eerste stukje trouwtaart  bij de korenbeurs in madegasten op een bruiloft proosten samen met bierglazen bij de korenbeurs in madebruid danst met vriendin tijdens het trouwfeest bij de korenbeurs in madebruidspaar danst samen op de dansvloer bij de korenbeurs in made
652Trouwlocatie:De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants in Dongen
Diner en feest:De Korenbeurs in Made

Bekijk ook eens onze andere blogjes