bruidspaar op blauwe stoeltjes bij een leeg feyenoord stadion

Trouwen bij De Zwethburch in De Lier

Étchica en Bastiaan
01 september 2022
Dit was een spannende dag voor Hiske! Ze volgt namelijk een jaarprogramma bij Marnix te Stigter (1 van de beste bruidsfotografen van Nederland vindt ze) en onderdeel daarvan is dat hij een hele dag met 1 van onze bruiloften meekijkt. Vandaag was het dus zover en natuurlijk, het is allemaal bedoeld om als bruidsfotograaf beter te worden maar toch is het enerverend als zo iemand over je schouder meekijkt. De bruidegom vond het ook heel spannend maar om een andere reden: er zouden trouwfoto's gemaakt worden in het stadion van zijn voetbalclub Feyenoord.


Van te voren was bekend dat er 1 ding niet toegestaan was; het heilige gras betreden. Het was dan ook een verrassing dat de veldmeester toch toestemming gaf om op de middenstip foto's te maken! Zijn dag kon al niet meer stuk :-) We zijn ook nog een paar foto's gaan maken in de natuur, alvorens we naar de trouw-, diner- en feestlocatie reden. Wij reden er heen door een omgeving waarvan wij dachten: "Is hier een trouwlocatie in de buurt"? Nou en wat voor 1 want De Zwethburch is een pareltje onder de trouwlocaties! Het is ruim maar toch knus en de gebouwen zien er tof uit. De binnenruimtes zijn erg gezellig maar buiten is het echt genieten met de mooie velden en grote overkappingen.

Misschien is het jullie opgevallen dat we ineens een andere bruid hebben als de avond valt. Want naast een jurkwissel heeft mama Étchica namelijk ook haar haren geknipt! Ze was zo helemaal klaar voor het feest waar wij ook nog bekenden tegenkwamen; de band Feisty Fenix waarvan wij de foto's op hun website hebben mogen maken.

De dag vonden wij erg gezellig en het bruidspaar, hun familie en de overige gasten zijn allemaal hele lieve mensen waar wij ons heel welkom bij voelden. De hele sfeer was top, en gecombineerd met het heerlijke weer denken wij dat dit bruidspaar echt de dag heeft gehad die ze voor ogen hadden.
bruid krijgt diadeem in haar haar gedaan door de kapstervader van de bruidegom helpt de bruidegom met zijn manchetknoopbruid vanuit de spiegel gezien lacht tijdens het kappen van haar haar.moeder van de bruidegom helpt hem met zijn stropdas tijdens het klaarmaken voor de bruiloftbruidegom staat in het licht op een lange gangbruid wordt door haar moeder in haar trouwjurk geholpenbruidegom met boeket loopt samen met twee vrienden over straatbruid veegt haar tranen weg terwijl de bruidegom haar vader omhelst.twee mannen kijken hoe de bruid lippenstift op krijgtbruidspaar loopt door de lege tribune bij het stadion van feyenoordbruidspaar poseert voor het wapen van Rotterdam bij het Feyenoord stadion.bruidspaar kust elkaar op de middenstip van het feyenoord stadionbruidsreportage foto bij het feyenoord stadionTrouwen bij De Zwethburch in De Lierbruid doet haar make-up terwijl ze in een klein spiegeltje kijktbruidbruidegom komt op met zijn moeder tijdens de ceremonie bij de zwethburch in de lierbruid wringt zich tussen een heg en muur door bij de zwethburch in de liergasten met zonnebril lachen vrolijk tijdens de buiten ceremonie bij de Zwerthburch in de lierbruid met zonnebril lacht lief naar haar man die zijn trouwgelofte leesttwee vrouwen vegen hun tranen weg tijdens de ceremonie bij de zwethburch in de lierbruidstaart met lego poppetjes onder een rieten dak bij de zwethburch in de lierbruid knuffelt oma liefdevol.gasten luisteren naar speech van bruidegomspontane foto van vrienden met de bruidegombruid poseert samen met vrouw en meisje in gele jurkmoeder van de bruid geeft een speech voor het diner bij de zwethburch in de lierbruid in witte broek poseert samen met de bruidegom in de avondzon bij zwethburch in de lierbruid kijkt samen met ceremoniemeester op gastenlijstbruidspaar tijdens de openingsdansbruidspaar tijdens de openingsdans op de dansvloer bij zwethburch in de liermoeder van de bruid danst op een volle dansvloer bij zwethburgh de lierzangeres tijdens het feest op de bruiloft in de lier
647Trouwlocatie:De Zwethburch in De Lier
Band:Feisty Fenix

Bekijk ook eens onze andere blogjes