hoofd van de bruid en bruidegom van dichtbij kijken beide de andere kant op voor een blauw schilderij in het stadhuis van vlijmen

Bruiloft in Vlijmen en Elshout

Kelly en Tom
26 augustus 2022
Vlijmen ligt best dicht bij Waalwijk, maar toch zijn wij nog nooit in het stadhuis geweest. Gelukkig nu wel, want het is een leuke en knusse plek om te trouwen. Dat je eerst een flinke trap op moet geeft het ook een beetje flair :-) Maar voor het zover was mocht ik (Michael) het klaarmaken van Tom in Vlijmen en Hiske het klaarmaken van Kelly in Waalwijk fotograferen. Qua gezichten ben ik echt een zeef en herkende ik Tom ook niet in het begin; wij zien ook zo veel mensen in ons vak. Respect voor mensen die wel goed zijn in het onthouden van namen en gezichten! Na een kleine introductie later was het tijd voor het klaarmaken en daarna richting Vlijmen om Kelly op te halen.


Dat ophalen is een kleine traditie van vroeger, toen bruiden nog gekaapt konden worden :-) De man moest de dame ophalen en daarna niet meer van haar zijde wijken. Gelukkig gebeurt dat kapen niet meer. De ontmoeting was liefdevol en dat bleek de hele familie te zijn. Er werden heel wat knuffels uitgedeeld en dat vinden wij mooi om te zien! Daarna was het tijd voor de ceremonie in het stadhuis om aansluitend de reportage te doen. Hiervoor had het bruidspaar een tof plekje in Vlijmen uitgezocht. Achter restaurant Jatapasu kun je langs de snelweg richting visvijver de Haverkampen. Een totaal afgelegen en voor de meesten onbekend stukje bos (en natuurlijk vijver). Een beetje toevallig stond de trouwauto in het grote open veld te pronken tijdens een deel van de shoot; perfect! Daarna zijn we naar Elshout gereden, naar herberg In Den Gekroonden Hoed. Ook al zo'n goed uitgezocht plekje door het bruidspaar. Het is een knus café met een gezellig buitengedeelte waar ook nog eens een aparte feestzaal aanwezig is.

Noemenswaardig is dat dit bruidspaar zich niet gek laat maken. Door miscommunicatie bleek de DJ deze bruiloft een dag later in zijn agenda te hebben gezet. Daar kwamen ze pas na het diner achter toen er nog niemand was om op te bouwen en dus moest er ineens snel iets geregeld worden. Volgens mij hebben 6 man tegelijk rond gebeld maar er was iemand gevonden! Totale vertraging? Een uurtje :-) Stress? Nee hoor, komt vanzelf goed zeiden ze. Intussen waren alle avondgasten al gearriveerd en konden ze de tijd goed besteden aan felicitaties en lekker kletsen met de gasten.
bruid krijgt een lijntje op haar ogen van de visagist.vrouw kijkt hoe man de stropdas bij de bruidegom goed doet in de ochtendman doet bloemen armband bij vrouw omoverzichtsfoto van badkamer en slaapkamer waar 3 mensen zich klaarmaken voor de bruiloftfoto van de gang waarbij te zien is dat de bruidegom voor de deur wacht en de bruid de deur wil gaan openenhet bruidspaar komt aan in een lichtblauwe trouwauto en gasten zwaaien naar ze bij het stadhuis in vlijmenbruidspaar gezien vanuit de babs tijdens de ceremonie in het stadhuis van vlijmenbruidspaar kijkt over de schouder van een getuige die tekent tijdens de ceremonie in het stadhuis van vlijmenbruidspaar krijgt op een dienblad een klein borreltje aangeboden tijdens de ceremonie in het stadhuis van vlijmengasten van een bruiloft blazen kleine bellenbruid met een boeket in haar hand lacht verlegen terwijl zij een knuffel krijgt van een vrouwbruidspaar op een houten brug met riet op de fotogrond .bruid zwiept met haar trouwjurk in een boseen reportage foto van een bruidspaar in de polderbruidspaar danst op een open plek in het bos met op de achtergrond de trouwautohoofd en schouders van het bruidspaar dat elkaar kei aankijkt onder het logo van herberg in den gekroonden hoed in Elshoutgasten lachen aan een staantafel tijdens de borrel in den gekroonden hoed in elshoutbruid krijgt oogschaduw op van de visagist bij tegenlichtbruidegom met kindje op zijn arm  in den gekroonden hoed in elshoutbruidspaar tijdens de openingsdans in de feestzaal  in den gekroonden hoed in elshoutbruid dansend met haar vader op de dansvloer in den gekroonden hoed in elshoutbruidspaar  proosten met hun vrienden op de dansvloer in den gekroonden hoed in elshout.bruidspaar lacht om stukjes tijdens hun huwelijksfeest
646

Bekijk ook eens onze andere blogjes