bruid heeft de bruidegom bij zijn arm vast en kijken elkaar aan voor een voorraad haardblokken

Bruiloft op een boerderij in Teteringen

Lieke & Mark
19 augustus 2022
Als je ouders en kennissen melkveehouders zijn heb je meestal beschikking over flinke lappen tuin/grond, en bijna alle bruiloften worden dan ook (op de catering na) zelf georganiseerd. Dat het achteraf gezien meer werk is dan je dacht zal iedereen bevestigen, want je regelt de toiletten, versiering, muziek, elektra, stromend water, zitplekken, tenten, bewegwijzering en wat er nog meer bij komt kijken, wat een locatie vaak allemaal voor je regelt. En de dagen erna ben je bezig met afbreken en opruimen. Maar in deze kringen is gelukkig niemand vies van een hard werken dus dat komt allemaal goed. En zo hadden Lieke en Mark 2 mooi versierde en gezellige locaties om te trouwen en te feesten.


Alles was dus goed geregeld, op 1 puntje na wat je niet kunt regelen; het weer. Na de ontmoeting en het maken van de foto's begon toch het te regenen waardoor de ceremonie uitgesteld moest worden. Een uurtje later dan gepland was het droog genoeg en werden snel alle zitplaatsen vrij gemaakt van water. Het droge gat van een half uur was net niet lang genoeg om de hele ceremonie af te maken en tijdens het tekenen moesten de paraplu's toch tevoorschijn komen. Wat wij mooi vonden was dat niemand zich stoorde aan de regen, het was net zo gezellig!

We zijn nog bij Lieke haar werk langs geweest om een paar foto's te maken. Ze werkt bij een kinderdagverblijf en wat is ze toch gek op de kinderen! Er werd veel geknuffeld en ze keerden met 2 armen vol aan cadeaus weer richting de auto :-) Na het diner was het natuurlijk tijd voor het feest die geopend werd met een openingsdans. Deze moest vergezeld worden met een paar confettikanonnen maar die deden het helaas niet :-) Ach, dan maar uit elkaar halen en zo de confetti strooien. Alles liep zo relaxed op deze dag; dit bruidspaar liet zich door niets of niemand gek maken. Wij hebben ze niet kunnen betrappen op een niet-lach op hun gezichten, behalve bij de emotionele speech tijdens het diner. Helaas was de vader van de bruid overleden en hoewel ze een toffe bonusvader heeft mis je hem natuurlijk extra op zo'n speciale dag.

Lieke en Mark, het was voor ons ook een heerlijke dag; jullie hebben een hele fijne groep familie en vrienden en wij voelden ons erg welkom.
moeder van de bruidegom helpt de bruidegom in zijn blauwe colbertbruid krijgt lippenstift op door de visagistvrouw die opgemaakt wordt kijkt naar de bruid op de voorgrond die met haar ketting bezig isbruidegom loopt langs en buur van een huisbruid van achteren met trouwjurk die veel knoopjes heeft die gesloten wordt door haar moedergrote trouwauto rijd over een weg met bomen aan de kantvrouw in rode jurk maakt selfie van haar zelf met de bruid achter haarde eerste ontmoeting buiten met het bruidspaar waarbij de bruidegom met zijn rug naar de bruid toe wachtbruidspaar met hun voorhoofd naar elkaar in een opening van een schuur met half gesloten deurenbruid kijkt naar boeket achter de bruidegom die onscherp op de voorgrond zichtbaar isman poetst koeienhoef in een koeienstaloverzichtsfoto van een boerderijenstal waarbij het bruidspaar beide voor één deur staan.Bruiloft op een boerderij in Teteringentwee vrouwen houden vliegengordijn opzij en kijken naar buiten met een lachtwee mannen drogen de kleden die op hooibalen liggen met uierpapier.bruidegom komt met zijn moeder op voor de ceremonie met gasten wazig op de voorgrond.gasten genieten van de ceremonie op de boerderijopa lacht en steekt zijn wandelstok omhoog tijdens de ceremonie op de boerderijvrouw houdt paraplu boven het bruidspaar en kijken gezamenlijk richting de trouwambtenaar die wazig op de voorgrond staatvrouw houdt paraplu boven de getuigen die tekent tijdens de ceremonie op de boerderijgasten en bruid met een paraplu lachen vrolijk naar elkaarvrouw knuffelt bruid met op de achtergrond gasten met paraplubruid knuffelt een kleinkind en bruidegom lacht er lief naarbruidspaar loopt weg bij een boerderij met bloemen in hun hand gevolgd door vrouwen die ook bloemen dragenverschillende soorten taart van bovenaf gefotografeerdgasten komen aan op het feest en hebben jonge boom met enveloppen erin
642

Bekijk ook eens onze andere blogjes