background

Trouwen bij Jan en Alleman in Breda

Marieke & Rob

20 juli 2022


Marieke en Rob zijn een lief bruidspaar met een roerig verleden. Ze hebben elkaar ontmoet in een afkickkliniek waar ze moesten vechten tegen drank en drugs misbruik. Verhalen waar ze heel open over zijn omdat de herinnering aan die nare tijd ze helpt te beseffen hoe goed ze het nu hebben. Op hun grote dag was dan ook goed te zien hoe rijk ze nu zijn; volledig afgekickt, huisje boompje beestje en omringd door veel familie en vrienden. En niet de randzaken kloppen; ook Marieke en Rob zelf zijn goud! Zachtaardig, begripvol, gastvrij en gewoon fijne mensen om mee om te gaan.

De dag verliep qua planning iets anders dan dat wij gewend waren. Waar de fotoreportage meestal voor de ceremonie of tijdens de borrel na de ceremonie wordt gedaan, was het deze keer in de avond! Na de barbecue gingen Rob en Marieke namelijk richting Huize Druivelaar in Breda om daar te overnachten. En Huize Druivelaar beschikt over een mooie tuin waar wij vaker met een bruidspaar foto's maken, dus de keuze om daar de foto's te gaan maken op het einde van de trouwdag was snel gemaakt.

Maar eerst moest er nog getrouwd worden, en dat deed dit bruidspaar ook in Breda bij JanenAlleman. Een gezellig lunchcafé waar ook jongvolwassenen met een verstandelijke beperking werken. Het knusse interieur gaf een huiskamergevoel en tijdens de ceremonie waren er zeker momenten voor het besef dat ze tegen alle verwachtingen in na al die jaren staan waar ze nu staan. Ook de vader van Marieke die 5 jaar geleden te horen kreeg dat hij alvleesklierkanker kon zijn dochter 'gewoon' weggeven. Gedurende de middag was live-painter Peggy van Gurp aanwezig om een (de naam zegt het al) schilderij te maken. Wij hebben haar al eerder op een andere bruiloft aan het werk gezien en wij blijven het knap vinden hoe iemand dat doet. Na de borrel was het dus tijd voor de barbecue en daarna heeft het bruidspaar afscheid genomen van de gasten om richting Huize Druivelaar te rijden. Wij hebben dus een beetje de trouwdag afgesloten met de fotoshoot, haha.

Marieke en Rob, wat een fijne dag was het en super dat wij deze mochten vastleggen!


Trouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in BredaTrouwen bij Jan en Alleman in Breda
634

Marieke & Rob's adresjesLocatie:JanenAlleman in Breda
Reportage:Huize Druivelaar in Breda
Live painter:Live Painting Peggy van Gurp uit Bergeijk
Ringen:Zuni in Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjes