Bruidspaar van voor poseert een meter uit elkaar in een bomenlaan en kijken naar elkaar.

Bruiloft op een wijngaard

Trix & Martijn
16 juli 2022
Deze zonnige zaterdag in juli bracht ons naar Breda en Etten-Leur. En wij waren al van te voren flink enthousiast gemaakt door Trix, want met haar aanstekelijke en licht chaotische enthousiasme kan ze met speels gemak iedereen meeslepen in haar grote dag. Haar hart ligt op haar tong en die tong kent weinig rust :-) En haar hart? Die is enorm want ze is zorgzaam en lief en zij doet alles om anderen het naar hun zin te maken. Laten we ook Martijn niet vergeten, die Trix goed kan afremmen waar dat nodig is, zorgt voor orde en rust en naar onze bescheiden mening een echt team met Trix vormt. 2 levensgenieters die een passende locatie hadden gevonden in wijn- en aspergeboerderij De SantSpuy.


Een locatie waar wij overigens nog nooit van gehoord hadden. Vreemd, want het is echt een grote locatie met aparte velden/gebouwen voor de ceremonie, borrel, diner en feest. Die afwisseling was erg tof; je waant je steeds in een andere omgeving. Na het omkleden en de ontmoeting zijn we eerst foto's gaan maken in het Mastbos in Breda. Trix en Martijn hebben 2 dochtertjes en de foto's met hun hadden we al gemaakt in de tuin bij de ouders van Trix. Het was even zoeken naar mooi licht en voor het bruidspaar even wennen om te poseren maar het was niet zo moeilijk om die 2 lieverds op de foto te zetten.

Bij de wijn- en aspergeboerderij was het ook erg gezellig. Veel gasten, lekker eten en mooi weer; het voelde echt aan alsof je op vakantie was. Bij het diner kon het ook niet anders dan dat er wijn en asperges op het menu stonden en in de grote kas waar het diner plaatsvond kwam de vakantiesfeer nog meer naar boven. De hele dag door hadden we prachtig licht en er was genoeg te fotograferen voor ons. Leuk om mee te maken was het zingen van shanty's; een hobby van Martijn en zijn vrienden. En dat ze dat konden kwam ook erg goed uit; na een half uurtje in het feest sprongen de stoppen ineens en stond de DJ zonder stroom. Je raadt het al; hét perfecte moment voor Martijn en co. De hele zaal deed ook mee en de sfeer bleef er goed in!

Trix en Martijn, wat een te gekke dag was dit en tof dat wij dit hebben mogen meemaken en vastleggen!
Bruid krijgt make-up aangebracht in een kamer waar op de achtergrond witten jurken hangen.Twee meisjes worden in hun witte jurkje geholpen.Bruidegom kijkt lachend in de spiegel terwijl hij zijn stropdas strikt.Bruid wordt door haar moeder in haar trouwjurk geholpen op de voorgrond is de visagiste bezig.Bruidegom en gasten kijken naar de bruid die naar beneden komt lopen.Close-up van twee bruidsmeisjes die worden gedragen waarbij er een een kus krijgt van het bruidspaar.Bruidsreportage in het Mastbos in Breda.Bruidspaar van bovenaf gezien zittend op een bankje en houden elkaars hand vast.Bruid leunt met hand tegen boom en is door de zon contrastrijk uitgelicht.Man leest boek met op de achtergrond een man met hoed.5 mensen kijken lachend in een boek op een zonnige dag.Bruid komt ceremonie op met bruidskinderen en vader over een lang perzisch tapijt in een weiland.Overzicht van een ceremonie in een weiland met druivenranken op de achtergrond bij De SantSpuy in Etten-Leur.Bruidspaar op een bankje tijdens de ceremonie buiten in een weiland bij De SantSpuy in Etten-Leur.Bruidspaar wordt door de trouwambtenaar toegesproken en gasten onder een parasol luisteren aandachtig.Bruidspaar geeft elkaar een kus tijdens de ceremonie bij een blauwe lucht met wolken.Bruidspaar lopen met bruidskinderen over een weiland met op de achtergrond hun gasten.3 net geklede personen lopen over bospad met vazen gevuld met pluimenTwee meisjes met bloemen in het haar smullen van taart.Twee vrouwen luisteren naar iemand aan de andere kant van de statafel tijdens een bruiloft bij De SantSpuy in Etten-Leur.Mensen proosten samen met bierglazen en wijnglas.Overzicht van een bruidsborrel onder een spantent bij De santspuy in etten-leur.4 mannen met zonnebril en strohoed spelen Jeu-de-boules.Bruidspaar lachen om speech onder een spantent tijdens de borrel.Bruidegom wordt door zijn vrienden opgetild en lopen met hem juichend over een veld.Bruid loopt door bloemenveld met meisje in witte jurk op haar arm.Meisje kijkt heel boos terwijl bruid haar achter in de autostoel doet.Bruid loopt met wijn in haar hand samen met gasten in een bosrijke omgeving.Gasten luisteren naar een speech aan lange tafels in een kast met wijnranken bij De santspuy in etten-leur.Man in pak speelt tafelvoetbal.Bruidspaar doet openingsdans bij De santspuy in etten-leur.Mannen met bierglas in de hand zingen uitbundig.Gasten op het avondfeest proosten samen.Mannen in witte blouse dansen uitbundig op het trouwfeest.
640Trouwlocatie:De Santspuy wijn- en aspergeboerderij in Etten-Leur

Bekijk ook eens onze andere blogjes