background

Bruiloft op een wijngaard

Trix & Martijn

16 juli 2022


Deze zonnige zaterdag in juli bracht ons naar Breda en Etten-Leur. En wij waren al van te voren flink enthousiast gemaakt door Trix, want met haar aanstekelijke en licht chaotische enthousiasme kan ze met speels gemak iedereen meeslepen in haar grote dag. Haar hart ligt op haar tong en die tong kent weinig rust :-) En haar hart? Die is enorm want ze is zorgzaam en lief en zij doet alles om anderen het naar hun zin te maken. Laten we ook Martijn niet vergeten, die Trix goed kan afremmen waar dat nodig is, zorgt voor orde en rust en naar onze bescheiden mening een echt team met Trix vormt. 2 levensgenieters die een passende locatie hadden gevonden in wijn- en aspergeboerderij De SantSpuy.

Een locatie waar wij overigens nog nooit van gehoord hadden. Vreemd, want het is echt een grote locatie met aparte velden/gebouwen voor de ceremonie, borrel, diner en feest. Die afwisseling was erg tof; je waant je steeds in een andere omgeving. Na het omkleden en de ontmoeting zijn we eerst foto's gaan maken in het Mastbos in Breda. Trix en Martijn hebben 2 dochtertjes en de foto's met hun hadden we al gemaakt in de tuin bij de ouders van Trix. Het was even zoeken naar mooi licht en voor het bruidspaar even wennen om te poseren maar het was niet zo moeilijk om die 2 lieverds op de foto te zetten.

Bij de wijn- en aspergeboerderij was het ook erg gezellig. Veel gasten, lekker eten en mooi weer; het voelde echt aan alsof je op vakantie was. Bij het diner kon het ook niet anders dan dat er wijn en asperges op het menu stonden en in de grote kas waar het diner plaatsvond kwam de vakantiesfeer nog meer naar boven. De hele dag door hadden we prachtig licht en er was genoeg te fotograferen voor ons. Leuk om mee te maken was het zingen van shanty's; een hobby van Martijn en zijn vrienden. En dat ze dat konden kwam ook erg goed uit; na een half uurtje in het feest sprongen de stoppen ineens en stond de DJ zonder stroom. Je raadt het al; hét perfecte moment voor Martijn en co. De hele zaal deed ook mee en de sfeer bleef er goed in!

Trix en Martijn, wat een te gekke dag was dit en tof dat wij dit hebben mogen meemaken en vastleggen!


Bruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaardBruiloft op een wijngaard
640

Trix & Martijn's adresjesTrouwlocatie:De Santspuy wijn- en aspergeboerderij in Etten-Leur

Bekijk ook eens onze andere blogjes