Header Bruidsfotografie bij kasteel Dussen

Bruidsfotografie bij kasteel Dussen

Pamela en Stefan

29 juni 2022

Voor de grote dag van Pamela en Stefan gingen wij naar Kasteel Dussen toe, een plek waar wij vaker bruiloften fotograferen. De hele dag werd daar gevierd dus ook het aankleden en de ontmoeting vond daar plaats. Het kasteel is knus en gezellig, dus het is geen straf om daar te hele dag te mogen fotograferen :-) De ceremonie kan in de trouwzaal gedaan worden, maar ook op de binnenplaats of op het grote grasveld voor het kasteel. Dit bruidspaar koos voor het laatste, en ook de borrel was voor het kasteel.

Toen wij aankwamen waren Pamela en Stefan nog in hun dagelijkse kleren. Na wat overleg en een kus was het tijd om te gaan omkleden. Er is tegenwoordig een bruidssuite aanwezig bij het kasteel waar Pamela zich kon klaarmaken. Stefan mocht het doen met de vergaderzaal, waar ik (Michael) erg mooi licht door de ramen had. Na de ontmoeting op de binnenplaats was het tijd voor de fotoshoot. Het fijne van een fotoreportage bij Kasteel Dussen is dat je veel variatie hebt qua omgeving. Binnen, buiten, natuur, steen; het is er allemaal. De ceremonie was dus op het grote grasveld voor het kasteel. Een gezellige plek in het groen met het kasteel op de achtergrond. Die dag was het best warm op die bijzondere plek maar het bruidspaar wist de aandacht goed vast te houden met hun mooie emotionele woorden voor elkaar. Na de borrel was het tijd voor het diner. Een lange tafel tussen kasteelmuren in geeft een Italiaanse sfeer waarbij iedereen gezellig met elkaar konden kletsen en de voorgerechten konden delen. Het feest werd geopend door het bruidspaar, maar wel anders dan anders :-) Het was geen openingsDANS maar een openingsZANG. Daar moesten ze voorafgaand flink op oefenen maar ze deden het toch maar even! Om 21:30 zat het er voor ons op en keerden wij huiswaarts. Wij pakken dan altijd het pontje; als het dan een beetje meezit zijn we zo thuis. En anders duurt het iets langer maar dat is ook niet erg. Het was lekker weer en wij hadden een fijne dag achter de rug.
Bruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel DussenBruidsfotografie bij kasteel Dussen
637

Linkjes Pamela en StefanLocatie:Kasteel Dussen in Dussen

Bekijk ook eens onze andere blogjes