background

Bruiloft in festival stijl in Uddel

Sanne en Roel

25 juni 2022


25 juni 2022 bracht ons naar het dorpje Uddel in Gelderland. Wij hadden nog nooit van dit dorpje gehoord en veel zouden we er ook niet van zien omdat de grote dag van Sanne en Roel op 1 locatie plaats vond: Herberg 't Vossegat. De foto's hebben we wel iets verderop gemaakt bij het Uddelermeer, maar verder kwamen wij niet. Bij Herberg 't Vossegat was het prima vertoeven! Het bood slaapplekken, een feestzaal en een flink stuk grond met een tent. Echter de rest moest door het bruidspaar zelf geregeld worden, iets wat je wel kunt overlaten aan Sanne en Roel.

Toen wij in de ochtend aankwamen waren ze nog druk bezig met het aansturen van de vele vrienden en familie die allemaal een handje hielpen met het bruiloft-klaarmaken van de locatie. Maar uiteindelijk moest er toch echt omgekleed worden. Geen probleem want de hele operatie was onder controle. Wat je niet onder controle hebt is het weer. De regen liet zich wel een paar keer zien op de dag maar uiteindelijk bleef iedereen daar nuchter onder; je kunt er toch niets aan doen :-) De eerste regen viel tijdens de reportage, waar we regelmatig moesten schuilen. Gelukkig was er ruim de tijd ingepland en konden we tussendoor voldoende foto's maken. En die 2 knapperds konden we overal neerzetten; ze plakken erg goed op de foto's!

Tijdens de rest van de dag bij de herberg merkten wij op hoe relaxed iedereen was. Iedereen vermaakte zich prima en toen uiteindelijk de geuren van de foodtrucks over het veld bliezen was de festival sfeer helemaal compleet. Er lagen spelletjes die goed gebruikt werden, maar er werd ook lekker gekletst. En als het begon te regenen ging iedereen met de spelletjes even onder de tent staan. Het blijft het risico van buiten trouwen maar zoals wij al genoemd hebben bleef iedereen er nuchter onder.

Net zoals je als ouders zijnde het ook naar je zin hebt als je kinderen het naar hun hebben, zo genieten wij ook van de dagen waar wij zien dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Niet dat wij onszelf zien als de pater familias of dergelijke, maar het is gewoon de hele sfeer die in de lucht hangt en die je opneemt ondanks dat je aan het werk bent. En wij denken dat die sfeer de sfeer was die het bruidspaar graag wilde op hun grote dag :-)


Bruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in UddelBruiloft in festival stijl in Uddel
625

Linkjes Sanne en RoelLocatie:Herberg 't Vossegat in Uddel

Bekijk ook eens onze andere blogjes