Header Trouwen bij een kasteel

Trouwen bij een kasteel

Brenda & Maarten
18 juni 2022
Brenda en Maarten zijn getrouwd in het modernste kasteel van Nederland; kasteel De Keverberg in Kessel! Een claim die wij niet kunnen staven natuurlijk maar het is zeker een locatie die op een toffe manier oud met nieuw combineert. Grotendeels opgeblazen in de 2e wereldoorlog en daarna geconsolideerd door de gemeente Kessel, werd dit kasteel in 2015 opgebouwd met moderne materialen zoals metaal en glas. Wat wij mooi vonden is dat je buiten weinig merkt van het moderne gedeelte. Je ziet het wel aan de buitenkant maar tijdens de borrel op 1 van de plateaus en op het veld waar getrouwd werd voelde het toch rustiek aan.


De hele dag zijn wij op deze locatie geweest. Brenda kleedde zich om in het naastgelegen hotel en Maarten was een paar honderd meter verder in een B&B. Daar werden hun kinderen door opa heen en weer gependeld in hun te gekke trouwauto; een cabriolet kever. Uiteindelijk was het de beurt aan Maarten om naar het kasteel te rijden voor de first-look bij de entree. Daarna zijn we foto's gaan maken in en om het kasteel met hun 3 kinderen. Het was een warme dag en al het steenwerk hielp daar buiten ook niet mee. Een heel contrast met binnen, waar de grote stenen van het kasteel dan juist wel helpen. En in de grote zaal waar veel glaswerk is hadden ze airco! Er kon dus zonder remmen gedanst en gefeest worden, haha.

Er waren een aantal kinderen aanwezig (naast de kinderen van het bruidspaar natuurlijk) die vermaakt werden met een balonnen- en schmink entertainer en er was een springkussen. Dat doet het altijd goed, zeker op deze dag want hij was nog niet opgeblazen of er werd al gebruik van gemaakt. Hij stond op een veld een stukje verder gelegen van het plateau waar de borrel en walking-dinner gehouden werden. Daar kregen de kinderen ook pannenkoeken te eten waardoor ze best wel lang 'weg' waren, maar voor de ijsjes waren ze ineens allemaal op het plateau te vinden. Dat snap ik (Michael) wel; voor ijs zou ik ook vooraan in de rij staan ;-)

Het was voor ons de 1e keer op dit kasteel maar het heeft zeker een indruk achtergelaten bij ons. Maar de sfeer is niet compleet zonder de gezelligheid die een bruidspaar en hun gasten met zich meenemen. Wat ons betreft was dit plaatje compleet!
Trouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteelTrouwen bij een kasteel
633Locatie:Kasteel De Keverberg in Kessel

Bekijk ook eens onze andere blogjes