Header Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)

Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)

Sanne & Edwin
04 juni 2022
De dag voor de grote dag van Sanne en Edwin hadden wij een lange bruiloft in Lisse en Alphen aan den Rijn, en dus hadden wij een hotelletje geboekt in de buurt van Noordwijk(erhout). Zo konden wij fris en fruitig deze bruiloft fotografen. En aangezien Sanne en Edwin echte levensgenieters zijn was fris en fruitig nodig, want zo wilden zij ook hun grote dag vieren. Met het halve dorp, bij de gezelligste tentjes en genoeg vloeibaar goud. De dag begon wel rustig met het aankleden, de fotoshoot en de ceremonie, maar toen de 2 belangrijkste personen van het gezelschap eenmaal getrouwd waren kon het feest beginnen!


Bij de fotoshoot kregen wij een rondleiding door de 2 dorpen. Het bruidspaar wilde namelijk foto's maken bij een parkje, bij de stamkroeg, bij hun huis, op het strand en bij de vuurtoren. Hun hond kwam ook nog even poseren bij het strand; wat een cutie was dat! Na de shoot hebben we nog een broodje gegeten en daarna was het tijd om het centrum van Noordwijkerhout te bezoeken voor de rest van de dag. Wat wij zo leuk vonden was dat het zo heerlijk dorps aanvoelde. Iedereen kent elkaar en alles ligt op loopafstand bij elkaar. Hop, zo van de trouwkerk naar de kroeg aan de overkant en naar de feestlocatie. Er waren een man of 80 aanwezig, die ook allemaal een hapje mochten mee-eten en met z'n allen konden ze zo de feesttent in. De meeste mensen kennen elkaar van 'vroeger' of van de voetbal, en grappig is dat je nu een aantal jongens ziet met een kinderzitje op hun fietsen :-) Ja, iedereen wordt een dagje ouder maar maten blijven maten.

De sfeer zat er goed in en een dweilorkest kwam nog een half uurtje spelen waardoor er nog even lekker gedanst kon worden voordat de voetjes bij het feest zelf van de vloer konden gaan. En dat gingen ze! Een te gekke openingsdans was de start van een feest zoals wij die al lang niet meer meegemaakt hadden. Omvallen kon niet, zo vol stond de zaal :-) Wat een gave afsluiter van onze dubbele bruiloft.
Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)
621

Bekijk ook eens onze andere blogjes