Header Festival bruiloft in Etten-Leur

Festival bruiloft in Etten-Leur

Iris & Thomas
21 mei 2022
We zitten halverwege de lente en het weer wordt mooier en de dagen worden langer. Dit betekent voor ons dat wij meer bruiloften mogen fotograferen die het grootste deel van de dag buiten plaats vinden. Dit was ook de wens van Iris en Thomas en hoewel je nooit kunt zeggen of het weer wel goed genoeg is op je bruiloft hebben zij dé perfecte dag gehad. Niet te warm, niet te koud en droog! Combineer dit met veel lieve gasten, een paar foodtrucks en wat muziek en je hebt een te gekke dag met veel gezelligheid.


De taak van ceremoniemeester was deze dag in de zeer capabele handen van de zus van de bruidegom Eva met als bijnaam Eef regelneef :-) Maar ook haar vriend hielp haar waar mogelijk en petje af, want wij zagen dat ze echt veel gedaan hebben op deze dag. Tevens waren wij op bekend terrein met de ceremonie, namelijk het trouwkerkje van Leur in Etten-Leur. Maar de dag begon voor ons bij hun thuis en bij de ouders van Thomas. Opgesplitst natuurlijk, want dat is 1 van de redenen dat een bruidspaar 2 fotografen inhuurt! De foto's hebben we gemaakt in een kabouterbos, maar eigenlijk was het veldje ertegenover veel mooier, ook omdat de zon daar perfect stond.

De rest van de dag vond plaats bij Paardenmelkerij De Edelweiss. Er waren lekker veel gasten en de sfeer was gemoedelijk. Opa, oud-banketbakker, zou de bruidstaart verzorgen voor het bruidspaar maar had daar helaas niet meer de spullen voor. Wel heeft hij voor het bruidspaar een adresje doorgegeven én de taart kon zijn goedkeuring wegdragen. Voor de kinderen was er een tekenhoekje en werden ze geschminkt. Er was een photobooth aanwezig waar de kinderen ook geen genoeg van konden krijgen :-) Natuurlijk ook erg leuk dat ze bij de paarden konden kijken en er waren ook nog kippen die ze onder begeleiding mochten vasthouden. Foodtrucks, interactieve stukjes en speeches, samen dansen....er zijn echt te veel momenten om op te noemen. Wij hadden het ook erg naar ons zin en super dat wij deze mochten meemaken en vast mochten leggen. Iris en Thomas, bedankt!
Festival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-LeurFestival bruiloft in Etten-Leur
622

Bekijk ook eens onze andere blogjes