Header Trouwen bij Huize Rustoord | Esbeek

Trouwen bij Huize Rustoord | Esbeek

Lynda en Roland
06 mei 2022
Op deze bruiloft was de combinatie van het fotografen-duo Hiske en Daniëlle want Michael was een weekje naar Schotland. Daniëlle en ik hadden het die dag goed naar onze zin op de bruiloft waar heel veel gekust en geknuffeld werd. En dat was niet alleen door het bruidspaar; nee heel de familie hield van knuffelen!


Daniëlle begon bij de bruid en ik bij de bruidegom. Ik greep mijn kans om een keer bij de man te beginnen want de problemen rondom de stropdas fotograferen leek mij wel een keer leuk. Maar de stropdas was eigenlijk niet echt het 'probleem'. Nee, de manchetknopen waren best een opgave voor vader en zoon. En een lachende moeder op de bank helpt daar natuurlijk niet bij. Daniëlle had ook een gezellige ochtend bij de meiden waarbij oma heerlijk aanwezig was. Die hield alles goed in de gaten en van Daniëlle hoorde ik dat ze geen blad voor haar mond nam. Deze gezellige vrouw had speciaal voor deze 'operatie' een staaroperatie ondergaan want zoals ze zei: "Ik wil hier niets van missen". En volgens mij heeft ze niets gemist!

De ceremonie vond plaats op een veldje met uitzicht op een vijver bij Huize Rustoord, precies zoals het bruidspaar het wilde! Aansluitend waren de toast en taart in het zonnetje op het terras en voor de kinderen een luchtkussen in de schaduw. Iedereen vermaakte zich uitstekend. Tussendoor ben ik nog met het bruidspaar op het landgoed foto's gaan maken, want er zijn daar plekjes genoeg! Na het diner heb ik nog het begin van het feest gefotografeerd. Wat een fijne dag met een hechte familie en een bruidspaar die de hele dag glunderde. Oma heeft dat vast ook gezien :-)
Trouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | EsbeekTrouwen bij Huize Rustoord | Esbeek
617

Bekijk ook eens onze andere blogjes