Header Trouwen in Thorn

Trouwen in Thorn

Carolien en Tim
22 april 2022
In Thorn, het witte stadje, hebben Carolien en Tim hun zegen gevraagd aan God. Zij waren al eerder voor de wet getrouwd maar voor hun betekende de mis in het mooie kapelletje een definitieve verbintenis van hun huwelijk. De mis was ook erg mooi waarbij live muziek van vrienden afgewisseld werden door lieve woorden van hun familie. Ook de ringen werden uitgewisseld en na de mis was het tijd om gezellig te borrelen bij The Beacon in Wessem.


De naam 'The Beacon' verraadt natuurlijk al de locatie van dit restaurant. Dit gezellige restaurant ligt aan de oevers van de Maas in een grote haven. Maar de dag begon bij hun thuis en bij de ouders van de bruid, waar na het omkleden de bloemen werden gehaald door Tim voordat hij zijn mooie bruid mocht ophalen. Het trouwboeket was trouwens bijna een stuk kleiner geworden, hun hond Floortje had namelijk wel zin in een vers boeketje. Met een sprong probeerde ze de bloemen te pakken maar gelukkig werd het boeket net op tijd teruggetrokken door Tim. Op de foto's zien wij dat ze net een blaadje heeft weten te scoren. Maar ze is heel schattig hoor; even bij de baasjes poseren en leuk over de grond rollen was al voldoende voor de "oooh's" en "aaah's".

Daarna zijn we dus naar Thorn gereden met aansluitend naar The Beacon. Daar werden ze opgewacht door de daggasten en er kwamen ook nog wat collega's langs; leuk! De avond werd gevuld met een lekker lang diner, speeches, een serenade, een spel en het gooien van het boeket. Nee, Floortje was er toen niet meer bij dus zij kon het boeket niet vangen ;-) Wij zouden tot het einde blijven want het bruidspaar wilde de dag om 22:00 met een erehaag afsluiten. Het liep alleen erg uit want het was gewoon té gezellig. Maar de erehaag zal ongetwijfeld door veel mensen op film vastgelegd zijn.
Trouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in ThornTrouwen in Thorn
619

Bekijk ook eens onze andere blogjes