Header Bruiloft in de herfst in een bos

Bruiloft in de herfst in een bos

Anneloes en Joost

22 oktober 2021

De hoofdfoto wijkt een beetje af van de omschrijving, dat klopt, maar dit lieve bruidspaar is toch echt in het bos getrouwd. En nee, wij zijn niet in het Rijksmuseum geweest :-) Maar gewoon in Bergeijk bij Anneloes en Joost thuis. Zij wilden ook een paar foto's maken in hun huis, en deze blikvanger op de muur mocht natuurlijk niet ontbreken. De ceremonie vond plaats in het bos vlakbij de wijngaard van Joost zijn ouders. En daar zijn wij al eerder geweest want de broer van Joost is daar namelijk ook getrouwd. Alweer een tijdje geleden en Anneloes en Joost zijn intussen 2 neefjes rijker.

De dag begon voor mij bij de ouders van Joost en voor Hiske bij het bruidspaar thuis. Joost had wel een heel gaaf trouwvervoer geregeld; een Simca Aronde. Ik heb geen verstand van auto's maar ik weet wat ik wel en niet mooi vind. En dit was mooi! Vooral de matte kleur is zo gaaf want dat zie je maar weinig terug op auto's. Na de ontmoeting hebben we een paar foto's gemaakt in de natuur, en wat was de herfst spectaculair! Al die gave kleuren die dankzij de zon nog mooier werden. Deze kleuren kwamen bij de ceremonie ook terug alleen liet de zon zich daar nauwelijks zien. Maar dat weet je als je eind oktober gaat trouwen :-) Er was zelfs een beetje regen al was dat van korte duur. Na de ceremonie was het tijd voor de borrel en de taart en natuurlijk was ook wijn uit eigen wijngaard. Tegen de avond gingen we naar Domusdela in Eindhoven, een kapel omgebouwd tot evenementen locatie. Bij het glas-in-lood hebben we nog een paar foto's gemaakt met het bruidspaar tot het diner. Na het diner kwamen alle gasten binnengestroomd en deze volle zaal werd getrakteerd op een mooie openingsdans van het bruidspaar. Voor ons zat het er alweer op, en was het tijd om naar huis te gaan om snel te douchen en alles klaar te zetten voor de volgende dag. Dit was namelijk nummer 2 van onze bruiloft marathon die uit 3 dagen achter elkaar van 12 uur bestond.
Bruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bosBruiloft in de herfst in een bos
593

Linkjes Anneloes en JoostBloemen:De Hennekooi in Hoogeloon
Trouwpak:Michael & Giso in Breda
Diner- en feestlocatie:Domusdela in Eindhoven
Taart:Twins sweet and tasty in Eersel

Bekijk ook eens onze andere blogjes