background

Trouwen bij Meneer van Eijck | Oisterwijk

Yvonne & Jeroen

21 oktober 2021


Wij gingen een pittig weekend tegemoet, met 3 dagen achter elkaar een bruiloft van 12 uur. De eerste van dit rijtje is de grote dag van Yvonne en Jeroen en deze dag bleek een fijne opening te zijn van onze marathon. Ja, het regende en het was koud, maar dit stel ging lachend door de dag heen en met voldoende kleedjes, verse warme koffie en een hele mooie locatie was het prima vertoeven bij Meneer van Eijck in Oisterwijk.

We zijn zelfs bijna de hele dag buiten geweest onder de grote tent bij de locatie. Alleen het diner heeft binnen plaatsgevonden. Na de ontmoeting hebben we een paar foto's gemaakt met de te gekke rode Volkswagen bus, die door hun neefjes 'camper' genoemd werd. Gelijk hebben ze, tenslotte gebruik je deze bussen om te kamperen :-) De reden dat zij deze Volkswagen bus zo goed kenden kwam door het lego-schaalmodel dat bij hun thuis stond, compleet met openslaande deuren en uitklapbaar dak. In de prachtige herfstkleuren kwam het rood goed tot zijn recht! De ceremonie zelf moest even uitgesteld worden omdat het zo hard regende op de tent dat de ambtenaar zelfs met microfoon niet te verstaan was. Na de ceremonie stond de borrel en het maken van de groepsfoto's op het programma. Tijdens die borrel én de na-borrel in de avond was er een Tuk Tuk aanwezig die heel populair was onder de aanwezigen: Verse koffie! Je kan daar nooit mee mis zitten :-)

Na de groepsfoto's en het diner was het tijd voor de na-borrel en de taart, dat als toetje diende. Naast de verse koffie was er ook een borreltafel neergezet en een tafel met veel lekkers. Dit viel allebei ook erg goed in de smaak bij de aanwezigen. Na een paar stukjes en een hoop gezelligheid was het alweer voorbij voor ons en gingen wij naar huis. Maar zonder twijfel dat het nog wel een tijdje erg gezellig zou zijn in het bos in Oisterwijk!


Trouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | OisterwijkTrouwen bij Meneer van Eijck | Oisterwijk
588

Bekijk ook eens onze andere blogjes