background

Bruiloft bij STRND in Breda

Elieke en Pieter-Paul

25 september 2021


2 weken geleden na de bruiloft van Elieke en Pieter-Paul in Zwitserland mochten wij dit leuke bruidspaar weer fotograferen. Niet in het buitenland, maar in ons eigen kikkerlandje! In het stadhuis van Papendrecht werd het huwelijk officieel bekrachtigd om daarna naar Breda te rijden voor een locatie die voor ons nieuw was, maar 1 groot festijn is voor liefhebbers van spelletjes, foodtrucks, gezelligheid en festivals: STRND.

Wij schatten in dat er ongeveer 120 personen aanwezig waren bij STRND. Geen probleem voor deze locatie want STRND is een enorme bedrijfshal ingericht met heel veel spellen (Jeu de Boules, midgetgolf, tafeltennis, Jenga, etc.), loungeplekken en een grote bar zodat niemand zich hoefde te vervelen (of droog te staan). Maar er gebeurde zo veel meer, want de studentenverenigingen van Elieke en Pieter-Paul waren er ook en dat gaat meestal wel gepaard met stukjes en zang. Voeg daar ook nog wat foodtrucks aan toe (geeft een echt festival gevoel) en een danshoek met live-band en wat kan er nog misgaan? Zover wij konden zien was alles perfect; iedereen heeft zich uitstekend vermaakt en het was enorm gezellig.

De locatie was voor ons wel een uitdaging omdat het grootste gedeelte donker is, zeker toen het avond werd en het daglicht dat van 1 zijde kwam verdween. Het vereist echt al je kennis en ervaring om je flitslicht goed te krijgen, zeker als je geen controle hebt over de posities en bewegingen van je onderwerp(en). Maar intussen hebben wij zo veel bruiloften gedaan dat het allemaal een beetje vanzelf gaat. Daardoor konden wij ook een beetje genieten van al het gaafs dat om ons heen gebeurde. Ook was het voor ons erg fijn om weer veel bekende gezichten te zien en wat ons werk zo leuk maakt is het fotograferen van al die mensen die het zo naar hun zin hebben. Die momentjes van plezier, genieten en verbazing leggen wij heel graag vast. Elieke en Pieter-Paul, het was ons echt een waar genoegen om deze 2 dagen in Zwitserland en Nederland vast te mogen leggen en samen gaan we alles mooi bundelen in een superdik trouwalbum :-)


Bruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in BredaBruiloft bij STRND in Breda
587

Bekijk ook eens onze andere blogjes