Header Trouwfotograaf Chaam | Baarle Hertog

Trouwfotograaf Chaam | Baarle Hertog

Christel & Nick

17 september 2021

In een zuidelijk stukje van Noord-Brabant is een driehoek van Alphen, Chaam en Baarle-Nassau/Hertog te vinden (en Ulicoten hoort daar natuurlijk ook nog bij). Een stukje waar wij graag en regelmatig komen. Het is een landschap met veel boer- en veehouderijen en de meeste bruiloften zijn in de achtertuin :-) Zo ook bij Christel en Nick waarbij de ouders van Christel hun tuin (en schuur) ter beschikking stelden voor dit bruidspaar.

In de ochtend vond voor de gemeente Baarle-Hertog de officiële trouw plaats. Voor de reportage gingen we een klein stukje naar het noorden toe. In Gilze bevindt zich een siertuin; Den Overkaent dat een uit de hand gelopen hobby is van een gepensioneerde particulier. Groot genoeg voor de reportage en toch compact genoeg om geen lange afstanden af hoeven te leggen. Ideaal! Eenmaal terug in Chaam werd de ceremonie gedaan, de ringen werden uitgewisseld en er werd natuurlijk nogmaals "ja" gezegd alvorens de borrel begon met taart. Snel werd de ceremonieopstelling veranderd in de diner-opstelling want onder dezelfde tent gingen dit bruidspaar en alle gasten genieten van een heerlijke BBQ. Zoals in de kopfoto te zien is konden we ook nog genieten van een heerlijke ondergaande zon; de zogenaamde 'golden-hour' wat weer mooie plaatsjes oplevert. Intussen stroomden de avondgasten ook binnen want het was tijd voor een feestje! En een feestje bouwen kunnen ze wel in deze omgeving ;-) Het zal waarschijnlijk erg laat zijn geworden en vele liters bier gekost hebben, maar zonder twijfel supergezellig!
Trouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle HertogTrouwfotograaf Chaam | Baarle Hertog
586

Bekijk ook eens onze andere blogjes