background

Trouwen bij slot Moermond

Eva en Julian

28 augustus 2021


In het leuke Renesse mochten wij de grote dag van het vrolijke bruidspaar Eva en Julian fotograferen. Voor ons geen onbekend terrein meer omdat wij 2 weken terug ook al een bruiloft mochten fotograferen op dezelfde locatie. Maar het waren 2 totaal verschillende bruiloften en dat is wat zo leuk aan bruidsfotografie is; ieder bruidspaar geeft hun eigen invulling aan de dag en het is altijd gaaf om dit allemaal mee te mogen maken.

Natuurlijk is het slot Moermond een icoon in Renesse, maar een ander icoon is (naast het uitgaansleven) het strand. De ontmoeting en een deel van de fotoshoot vonden daar dan ook plaats en daarna gingen we naar het slot om daar de rest van de dag door te brengen. Het bruidspaar had stijlvol vervoer geregeld zoals jullie aan de hoofdfoto kunnen zien :-) hier houden wij van!

Onder de toeziende ogen van de lieve gasten werd er "ja" gezegd en een toast uitgebracht, waarna de taart en de borrel volgde. Wij mochten de hele dag aanwezig zijn en waren getuigen van een openingsdans waar niets te gek was; slowen, zwaaien, breakdancen en een groepsdans kwam allemaal voorbij. Voor ons volgde nog een terugreis van 1,5 uur maar het was de reistijd dubbel en dwars waard. Eva en Julian, te gek dat wij bij zo'n persoonlijke gebeurtenis, waarbij 2 lieve, gezellige en een tikkeltje gekke mensen elkaar voor eeuwig trouw beloven, mochten zijn.


Trouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot MoermondTrouwen bij slot Moermond
583

Bekijk ook eens onze andere blogjes