Bruidspaar poseert tijdens reportage bij Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek tijdens golden hour

Trouwen bij Domaine D'heerstaayen in Strijbeek

Roosmarijn & Robin
14 juli 2021
Op de trouwdag van Roosmarijn en Robin zijn we in Zuid-Holland én in Brabant geweest. In Alblasserdam heeft het bruidspaar zich aangekleed en we hebben foto's gemaakt bij Kinderdijk omdat het bruidspaar deze plek en de molens ontzettend mooi vinden. De rest van de dag vond plaats bij Domaine D'heerstaayen in Strijbeek. Het worstenbrood in de ochtend en deze locatie konden op het conto van de Brabantse roots van Robin worden geschreven.


Het was nog wel even kiezen tussen 2 te gekke locaties in Brabant: Domaine D'heerstaayen of Landgoed Ulvenhart. Wij kenden beide locaties goed en tussen deze twee kiezen is lastig! Landgoed Ulvenhart is wellicht iets praktischer omdat je daar geen cateraar hoeft te regelen maar bij Domaine D'heerstaayen is het sfeervoller en romantischer. Erg leuk waren de originele elementen die wij niet vaak zien op een bruiloft, zoals een strijktrio (een verrassing van Roosmarijn), een superleuke Volkwagen Kever als trouwauto in de meest gave kleur (een verrassing van Robin), een spiegel die door alle gasten ter plekke werd gegraveerd en die het bruidspaar kado kreeg, 3 schattige bruidskinderen die minstens zo schattige beertjes in trouwjurk als kado kregen, het schilderij dat ter plekke werd geschilderd voor het bruidspaar, enfin; deze zin wordt veel te lang :-)

Resumerend was het gewoon een gezellige, knusse en liefdevolle dag met vrienden en familie op een prachtige locatie. Het weer werkte goed mee door geen regen te laten vallen op deze dag, maar ook de zon was nergens te bekennen. Voor de 'golden hour' foto hebben wij dus een creatieve oplossing moeten bedenken die in de kopfoto te zien is. Niet helemaal natuurgetrouw maar onze flitsers, de omgeving en natuurlijk dit lieve bruidspaar wisten een mooi plaatje neer te zetten.
Trouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in StrijbeekTrouwen bij Domaine D'heerstaayen in Strijbeek
576

Bekijk ook eens onze andere blogjes