Header Bruidsfotograaf Oosterhout

Bruidsfotograaf Oosterhout

Miranda & Robert
10 juli 2021
Wij hadden weer een bruiloft in Brabant, namelijk in Oosterhout. Miranda en Robert gingen daar bij Zout & Citroen trouwen, een fijne locatie waar wij al eerder geweest waren. De dag voor hun bruiloft werd er in de persconferentie aangegeven dat de horeca om 22:00 moest sluiten, waardoor ze meteen naar plan B gingen; een tuinfeest in de avond.


Er werd de dag ervoor nog tot laat doorgewerkt om de tuin, tuinfeest-klaar te maken. En Miranda en Robert hoefden dat niet alleen te doen, samen met vrienden was er hard gewerkt! Petje af voor deze snelle actie. Miranda zat daardoor de ochtend van de bruiloft ontspannen in de stoel terwijl ze gekapt werd. De woonkamer was ook omgebouwd en er stonden dozen waarvan de ceremoniemeester precies wist wat ermee gedaan moest worden en in de tuin waren er weer vrienden bezig; alles was onder controle!

Die middag gaven ze elkaar het ja-woord in de tuin van Zout & Citroen in het bijzijn van familie en vrienden. Een fijne ceremonie waarbij het verleden van het bruidspaar opgehaald werd. Ondertussen zat hun zoontje met het ringendoosje in zijn handen want hij had nog een belangrijke en spannende taak op deze dag. Maar deze taak volbracht hij prima en nadat er getekend was waren alle spanningen bij iedereen weg. Ze waren getrouwd, tijd om dit te vieren! Het werd een gezellige middag waar iedereen volop genoot want door de corona hadden mensen elkaar lang niet gezien. De kinderen konden er ook lekker rondrennen en de hoek met taart en gebakjes werd goed bezocht. Aansluitend was het diner met tussen de gangen door stukjes en spelletjes. Geen tijd om weg te vallen op deze avond want na het diner vertrok iedereen naar het huis van het bruidspaar om nog goed door te vieren. Wij waren er niet meer bij maar we hoorden dat het erg geslaagd was.
Bruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf OosterhoutBruidsfotograaf Oosterhout
578Locatie:Zout & Citroen in Oosterhout

Bekijk ook eens onze andere blogjes