Header Bruiloft op de boerderij in Ulicoten

Bruiloft op de boerderij in Ulicoten

Marjolein & Tom
09 juli 2021
Een mijlpaal is bereikt voor ons; dit was onze 200e bruiloft! Leuk detail is dat deze bruiloft in Ulicoten plaatsvond. Ulicoten hoort officieel namelijk bij de gemeente Baarle-Nassau en in deze gemeente is 8 jaar geleden de bruidsfotografie wel een beetje begonnen. Via mond-op-mond reclame hebben wij in de beginperiode veel in de omgeving Alphen, Chaam en Baarle-Nassau huwelijken mogen fotograferen en dat is gegroeid naar andere omgevingen. Wij komen dus graag in het zuiden van Noord-Brabant en op deze dag hadden wij weer een toffe bruiloft!


Marjolein en Tom wonen in een leuk huisje met uitzicht op de weilanden van de ouders van Tom. Zij hebben namelijk een melkveebedrijf waar Tom de nieuwe generatie melkveehouder is. Zijn leven staat dus in het teken van koeien en wij vinden dit toch leuke beesten! De nieuwsgierigheid die ze hebben en de rust die ze uitstralen spreken ons erg aan. Er was een speciale koe aanwezig, geknipt en gewassen want zij mocht mee op de foto! Met deze koe is Marjolein ten huwelijk gevraagd dus ze was natuurlijk een eregast.

Het weiland was ook de locatie van de bruiloft. Een mooie tent was neergezet maar achteraf gezien niet echt nodig want ze hadden prachtig weer ondanks de dreigende lucht. De ceremonie kon dus in de buitenlucht plaatsvinden, geheel in stijl op strobalen en natuurlijk met koeien op de achtergrond :-) De sfeer was erg relaxed maar dat is eigenlijk altijd wel in dit deel van het land. De meeste mensen hier zijn erg nuchter en doen gewoon hun ding. Er waren ook lekker veel mensen aanwezig, waaronder de opa's en oma's die zichtbaar genoten van deze leuke dag. En natuurlijk waren er veel vrienden aanwezig die je op je trouwdag liever niet in de buurt van je huis wil hebben maar uiteindelijk toch de gekste leuzen aan je gevels hangen en de voordeur volledig barricaderen met van alles en nog wat. Ach, de volgende die gaat trouwen krijgt dezelfde behandeling. Je houdt tenslotte toch van elkaar ;-)
Bruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in UlicotenBruiloft op de boerderij in Ulicoten
572

Bekijk ook eens onze andere blogjes