Header Vrolijke bruiloft in Heeswijk-Dinther

Vrolijke bruiloft in Heeswijk-Dinther

Nicky & Tim
03 juli 2021
Op 3 juli 2021 mochten wij de grote en vrolijke dag van Nicky en Tim fotograferen. De ceremonie vond plaats bij De Toren Eten & Drinken in Heeswijk-Dinther, waar het bruidspaar na de ceremonie als kersverse man en vrouw ook de rest van de dag doorbracht. Samen met familie en vrienden borrelen, dineren en een te gekke pubquiz als afsluiter; gezellig!


Onze dag begon op hetzelfde adres want dit bruidspaar had besloten om de ochtend in hetzelfde huis door te brengen. Aanwezig waren ouders, broers, aanhang en een kat; ja het was een gezellige boel :-) Gescheiden door een groot wit kleed op de kamer werd de jurk en pak aangetrokken, om daarna dit kleed opzij te duwen voor de 'first-look'. De lach die Nicky op haar gezicht had is er de rest van de dag ook niet meer vanaf gegaan! Nadat ook de rest van de gasten het bruidspaar bewonderd had gingen we op weg naar het parkje bij hun om de hoek voor de foto reportage. Ook de blitse BMW ging mee op de foto, en waar de bruidegom normaal gezien een beetje afgeleid is door de auto had Tim alleen maar oog voor zijn bruid.

Zoals genoemd was de rest van de dag bij De Toren Eten & Drinken. Ondanks dat deze locatie midden in het dorp is, merk je er in de mooie tuin (met kas) niets van. Een knus privé plekje dus. Samen met de gasten is er na de ceremonie lekker geborreld en gegeten en in de avond werd er een pubquiz gehouden door Pubquiz on tour. Deze heren wisten de quiz goed draaiende te houden met een combi van humor en uitdaging; petje af! Het was weer een te gekke dag, tof dat wij erbij mochten zijn!
Vrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-DintherVrolijke bruiloft in Heeswijk-Dinther
573

Bekijk ook eens onze andere blogjes