Header Trouwen in Zeeland bij Landgoed Twistvliet

Trouwen in Zeeland bij Landgoed Twistvliet

Jessica & Dick
01 juli 2021
Waar wij niet zo vaak komen als bruidsfotograaf is de provincie Zeeland. Of dit nu komt omdat deze provincie de minste inwoners heeft, Google ons daar niet zo veel in de zoekresultaten laat zien of omdat wij nauwelijks mond-op-mond reclame hebben in dit deel van het land weten wij niet, maar wat wij wel weten is dat het er mooi is! Jessica en Dick hebben ons laten genieten van een te gek stukje Wilhelminadorp en natuurgebied Oranjezon om daarna de rest van de dag door te brengen bij Landgoed Twistvliet.


Deze bruiloft was genieten! Jessica en Dick zijn een lief stel en hadden een hele fijne groep naasten en vrienden uitgenodigd waardoor de trouwdag relaxed verliep. Dit bruidspaar is ook niet bang om hun gevoelens te tonen en het kwam tot een paar tranen bij de ontmoeting en tijdens de ceremonie. Het zijn tranen van liefde en blijdschap dus die mag je ook gerust laten gaan! Daarnaast was natuurgebied Oranjezon een heerlijke plek voor een reportage; de natuur liet zich daar van 1 van zijn mooiste kanten zien. Bij landgoed Twistvliet waren wij al eerder geweest en was dus bekend terrein voor ons. Een enthousiaste kok zorgde voor een lekker barbecue buffet en bij de locatie is het zowel binnen als buiten fijn vertoeven, en fijn vertoeven was het want het weer werkte ook super mee! Niet te warm of te koud en hoewel het zwaar bewolkt was erg aangenaam.

Jessica en Dick, tijdens onze lange rit naar huis op het einde van de dag hadden wij een brede lach op onze gezichten zitten omdat wij een te gekke bruiloft mochten vastleggen. Bedankt!
Trouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed TwistvlietTrouwen in Zeeland bij Landgoed Twistvliet
571

Bekijk ook eens onze andere blogjes