Header Trouwen in Brabant | Kasteel Maurick | Vught

Trouwen in Brabant | Kasteel Maurick | Vught

Jessica & René
11 juni 2021

Kijk deze 2 lieverds daar eens in dat mooie avondlicht staan! Jessica en René hadden een prachtige dag uitgekozen op een prachtige locatie; Kasteel Maurick in Vught. Er moest nog een klein beetje geïmproviseerd worden met de toen geldende groepsgrootte beperking waarbij een oplossing gevonden werd in een drive-through voor het kasteel. Maar los daarvan denken wij dat dit bruidspaar een dag heeft beleeft zoals ze dit voor ogen hadden.In de ochtend was ik (Michael) bij René en hun zoontje Sepp. En wat een lekker manneke is dat toch! Jessica en René zijn allebei hele rustige personen en dat heeft Sepp van hun beide meegekregen. Je hebt er geen kind aan :-) Na de ontmoeting, waarbij de bruid en de bruidegom helemaal onder de indruk waren van elkaar, zijn we naar de foto-locatie gereden. En wat voor 1! Een enorme tuin met dieren, een vijver, bruggetjes, velden en te gekke hoekjes. Daar weten wij ons wel te vermaken. Maar het bruidspaar wilde ook nog hun liefde aan elkaar bevestigen voor de Heer, dus het was tijd om de kerk in Wijk en Aalburg te selecteren in onze TomTom.

Na deze mooie dienst kwamen we aan op alweer de laatste locatie van deze dag: het kasteel. Wij zijn hier vaker geweest maar deze keer was het paviljoen helemaal begroeit met de Wisteria floribunda Alba. Voor de niet-Lodewijk Hoekstra's en Rob Verlinden's onder ons: De Witte regen. Wat gaf dit een mooi tafereeltje tijdens het aansnijden van de taart en de toast. De rest van de dag verliep precies zoals iedereen het zou willen: Gezellig, knus, liefdevol en ontspannen op een prachtige locatie met heerlijk weer. Iedereen kon het goed met elkaar vinden, de kinderen konden lekker spelen en ravotten en de photo-booth was een hit :-)

Na de BBQ zorgde een 4 koppige live-band voor heerlijke relaxte muziek en kon er lekker na-geborreld worden tot 22:00. Jessica en René hebben ook op het kasteel overnacht en konden de volgende ochtend tijdens het ontbijt lekker mijmeren over hun grote dag. Lief bruidspaar, het was een genoegen om jullie grote dag te mogen fotograferen!

Trouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | VughtTrouwen in Brabant | Kasteel Maurick | Vught
563BAND:Allegaartje Curiosa 't in Franeker
TROUWLOCATIE:Kasteel Maurick Restaurant in Vught

Bekijk ook eens onze andere blogjes