Header Trouwen bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg

Trouwen bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg

Maaike en Ron
10 oktober 2020
Het leuke van bruiloften tijdens deze Corona tijd is dat bruidsparen hele creatieve ideeën krijgen om hun grote dag toch zo gezellig en knus mogelijk te maken. Maaike en Ron hadden bijvoorbeeld in de ochtend een 'drive-through'! Alle gasten die er helaas niet bij mochten zijn (omdat er toen maar 30 personen toegestaan waren) reden na de ontmoeting in hun auto langs het bruidspaar. Zo kon toch iedereen even het bruidspaar '' in het echt' zien en feliciteren.


Daarnaast werd ook de ceremonie 'gestreamd' zodat die gasten live vanuit huis konden meekijken. Om de rest van de dag te bekijken kunnen ze binnenkort op bezoek komen bij Maaike en Ron als het album klaar is. Voor een verhalend voorproefje is ook deze blog een optie ;-)

In de ochtend was het gezellig druk bij Ron, die samen met hun 2 zoontjes bij vrienden aanwezig waren. De kinderen werden door vriend, moederlief en broer in hun kleding gehesen. De 'finishing touch' kwam letterlijk van de handen van de vriendin, die met wat gel hun haren netjes maakte. Daarna was het de beurt aan Ron die geholpen werd om zijn militair uniform aan te trekken. Bij Maaike was het ook erg gezellig met moeder, zus en vriendin! En toen ook zij haar trouwjurk aangetrokken had was het tijd voor het moment waarbij de meeste mannen het meest zenuwachtig voor zijn; de ontmoeting!

Heel traditioneel werd Maaike opgehaald door Ron en daarna volgde de 'drive-through' waarbij de buurt ook was uitgenodigd en de sfeer was heel ontspannen. Ooooh's" en "aaaah's" werden gegeven en een bedankje teruggegeven. Na dit leuke moment was het tijd om naar Fort St. Getrudis te rijden voor de ceremonie, borrel en diner. De ceremonie werd geleidt door 'Kale Babs' Frank Boomaerts en na de huwelijksvoltrekking kwam de sabelwacht waar militairen traditiegetrouw doorheen gaan. De mannen/vrouwen in uniform leveren altijd te gekke foto's op! De rest van de middag werd goed gevuld met de taart, toast en borrel terwijl de kinderen lekker konden spelen op het springkussen. Het fort leende zich prima voor de reportage en daarna was het alweer tijd voor het diner. Na het diner moest er toch echt afscheid genomen worden van de gasten omdat feesten helaas niet toegestaan was.

Het komt niet vaak voor dat wij als laatste naar buiten gaan maar vandaag konden wij bij wijze van spreken de deur achter ons op slot doen. Maaike en Ron, het was erg gezellig en wij wensen jullie een liefdevolle toekomst toe!
Trouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in GeertruidenbergTrouwen bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg
551Locatie:HIER. event locaties in Brabant
Trouwambtenaar:Kale babs Frank Boogaerts

Bekijk ook eens onze andere blogjes